Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Zamilovaný pár (April Pearson a Karl Davies) si chce užít romantickou dovolenou v domu uprostřed opuštěné krajiny. Již před svým příjezdem ale nabydou pocitu, že je někdo sleduje. Brzy se oprávněně začnou bát, že v domě nejsou sami. (torture666)

Recenze (26)

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Menší spoiler 3/4 filmu si to hraje na home invasion (popis tomu dokonce nasvědčuje asi, aby režisér nebo ten uživatel co ho psal zmátl diváky) a zbytek je to revenge takže je to něco mezi tím. Jako home invasion je to slabé viděl jsem daleko lepší kousky v tomhle žánru jako revenge ještě slabší (i díky tomu, že to je jen cca 20 minut). 40 procent (převážně za hlavní herečku, která je kočka kdyby to byla nějaká hnusná zrůda šel bych níže) . Ty ohlasy z festivalů těžce nechápu. Zítra nebudu vědět o čem to bylo ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Navždy je dlhá doba.“ Zaujímavé. Ako ma to zo začiatku vôbec nebavilo a bolo to lacné (nielen vizuálne), o to viac ma to potom zaujalo. V polovici triviálneho duchárskeho príbehu to totiž tvorcovia prekvapivo celé reštartovali, vrátili sa v čase a ukázal, že sme celý čas v skutočnosti sledovali úplne iný hororový pod-žáner. Plus mínus delene krát fajn hororový priemer, ktorým nič nepokazíte. ()

Reklama

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Nízkorozpočtový horor o mladém páru - Michaelovi a Rebecce, který si vyjel kamsi na samotu užívat sám sebe. Jenže po zastávce na benzině nabude Rebecca dojmu, že je někdo sleduje. Tento pocit zesílí, když se pak v domě, kam měli namířeno, začínají ozývat rozličné zvuky. Ve druhé části snímku sledujeme, co předcházelo jistým událostem a proč se věci děly tak, jak se děly, nikoliv že by šlo o náhody. Film staví především na atmosféře nejistoty a tísně, na níž má největší podíl hudba. Sex v náznaku, gore mimo kameru, herecké výkony mizerné. Snímek ale rychle uteče, a tak na jedno podívání proč ne. 2,5* ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Před filmem zásadně nečtu cizí komenty (ani před tím než napíšu svoje), ale tentokrát jsem nechtěně zahlédl slůvko "twist", takže jsem byl zvědavej o jaký překvápko se bude jednat, jinak bych asi první půlku s krajně nesympatickým párkem retardů proklikával. No, abych moc nenapovídal - nic světobornýho v tom není, doufal jsem spíš v nějaký emzáky, duchy, nebo aspoň nějakej šílenej kult... Navíc je to dost příšerně zahraný a chvílema i natočený (akční scéna = vyzoomovaná skákající ručka, klasika). Vypadá to, jako kdyby to o víkendech spíchla parta kámošů ze střední. Na druhou stranu příběh rámcově ok, jen by to chtělo úplně jiný herce a schopnějšího scénáristu. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Prvá polovica bola fakt hrozná. Nuda až za hrob. Zamilovaný párik si to šinie autom, pichne gumu, potom benzinka, potom domček.... iba veľa nudných doťahovačiek medzi párom. Ani ten twist zhruba za polovicou snímku tomu moc nepomohol. Snažilo sa to o pointu, ale už som bol tak otrávený, že následnú home invasion som ani poriadne nevnímal. Chýbala tomu atmosféra aj následné hororové vyžitie. Pre mňa zvrat, ktorý prišiel neskoro a veľmi vlažne. Podpriemer. 40/100 ()

Reklama

Reklama