Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Problém na obzoru. Laura se zakouká do Masona. Eliza a Craig se je snaží rozeštvat, ale oni ne a ne od sebe. Sanjaye si vyhlídnou tvůrci pořadu Zázraků (o nejlepších manažerech ve vesmíru), aby s ním natočili reportáž o jeho práci v Nebi s.r.o. Bůh má na Sanjaye další zvláštní požadavky. (Varan)

Recenze (6)

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pokud ona vyplní jednu z beznadějných modliteb, ušetří on Zemi. Musí tudíž zařídit, aby se ti dva políbili. Sam a Laura, trochu velcí zoufalci. Navíc do toho vlétnul chlapík, který se do kavárny přišel schovat před deštěm. A potkal tam Lauru, která na Sama záhy zapomněla. Cokoliv „zařídili“, zklamalo. A Laura se na tohohle „abstraktního umělce a ambasadora pravdy” chytla. Ovšem ne napořád. Televizní štáb si chce manažera vesmíru Sanjaye natočit pro jeho medailonek při konkrétní práci, ovšem ten zrovna řeší, že si Bůh popálil packy nebo skutečnost, že se „vlak už souká ven z tunelu. A vypadá to na rychlík." A Sanjay je tudíž rád, že se může vrátit nohama na zem: v nebeské kanceláři do nižších pater. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Strašne mi to príde akoby seriál vôbec nevyužíval svoj potenciál. Čo je pri obsadený aké to má neuveriteľná škoda. Je to pozerateľné ale nemá to pre mňa ten wow efekt. The Good Place ma baví viac. ()

Sayko 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dobře, tak tohle už nebylo nic moc. Od druhého dílu děsně spadla kvalita obrazu - chápu, že jde o sitcom, ale tohle je debilně naaranžovaná hrůza. A s vtipy tomu není jinak, za celou epizodu jsem se zasmál dvakrát a některé vtípky byly tak nucené, že mi přišly spíš trapné. ()

Reklama

Reklama