Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nádejný, ale chudobný pretekár motokrosu Miles (Alex Neustaedter) narazí v prašnej kalifornskej púšti na bionického bojového robota podobného psovi menom A.X.L. Obdarený umelou inteligenciou novej generácie, no so srdcom psa, A.X.L. si vytvára s Milesom silné emocionálne puto, avšak k veľkej nevôli darebáckych vojenských vedcov, ktorí A.X.L. vytvorili a urobili by čokoľvek, aby ho získali späť. Uvedomujúc si, čo všetko je v stávke, ak by A.X.L. nebezpeční vedci dolapili, Miles spojí svoje sily s inteligentnou a vynaliezavou graffiti umelkyňou Sarou (Becky G), do ktorej je tajne zamilovaný, aby spoločne ochránili svojho nového najlepšieho priateľa. (TV Markíza)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (39)

merigieren 

všechny recenze uživatele

bojovej robot, kterýho rozhodí sprcha z plamenometu? no jinak vzali kluka a holku, ty spojili s robotem, který se chová jako skutečný pes (logika bagr ale budiž), bratr holky je zloduch a pejsu zabije, no ale i psi mají podobný množství životů jako kočky, nakonec se z něho stane tamagoči :-), pak je tam ta linka s vědci a vládou. Je to děsná kravina. ()

Han22 

všechny recenze uživatele

No co čekat od sci-fi, které vidělo jen pár set lidí a v USA jako zázrakem měl menší úspěch v kinech? Parta nezajímavých teenagerů, spousta motorek, zlotřilá korporace a jeden robotický pes. Je to stokrát omletá klišovitá nuda, ve které se nestane nic co byste nečekali. Aspoň že Becky G, alias zpěvačka jednoho hitu je celkem kočka a A.X.L. se povedl a je to sympaťák přehrávající všechny ty "herce" :) ()

Reklama

FFilipCZ 

všechny recenze uživatele

Celkem koukatelná pohodová jednohubka, nicméně osobně se z tohoto tématu robopsa dalo vytěžit mnohem mnohem víc, než jen teenagerovská blbinka s klasickou love story, která se nacpe snad všude. Osobně bych si celkem přál bojovější a akčnější pokračování, kdy budou muset Milese s AXLem vyslat na nějakou misi. ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Slušný zárez od Neflixu. Kto čakal akciu, či triler alebo veľkolepé sci-fi, toho sklamem. Je to len obyčajný film o priateľstve človeka so psom. Neobyčajný je len samotný pes. Pekne natočené, skvelý dravý digi-soundtrack a klasika od Neflixu, triky a spracovanie na úrovni béčkových blockbusterov, nie čo sa týka veľkoleposti, ale kvality. Neľutujem pozretie aj napriek tomu, že som naozaj čakal niečo iné, viac akcie a pod. Možno preto ma to prekvapilo a to celkom príjemne. ()

Garson 

všechny recenze uživatele

Podobný film kde by zajímavou roli ztvárnil psí "Terminátor" kterého vývojáři nazvali A.X.L. jsem ještě neviděl takže se mi to docela líbilo.Robotický pes(který je větší než tygr) uteče od svých vývojářů,ale do cesty se mu připlete mladý motorkář Miles který díky svým akrobatickým kouskům na motorce přechytračí robotického psa Axla který na něj zaútočí a pes se trochu při dopadu na zem rozbije.Vedle sebe stojícímu Milesovi pošle na mobil instrukce jak ho má opravit.Kluk ho dá do kupy a jako Avatar se s ním spáruje a má nového mazlíčka kterého ukáže své holce Sáře a Axl je začne chránit.Samozřejmě armáda chce svou drahou armádní "hračku" zpět a tak jde po této trojici dokud je nenajde.Miles uteče s Axlem,ale zraní se a Axl utíká dál sám.Nakonec ten robotický pes Axl dojde k závěru,že to nemá cenu dál utíkat a sebedestruktivně se jako Predátor odpálí.Docela mě ten film překvapil,protože se na to dalo dívat. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (2)

  • Film je remakom krátkometrážneho 7-minútového snímku Miles (2015) od rovnakého režiséra. (Astonko)

Reklama

Reklama