Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Poutník se snaží vytvořit nový domov na opuštěném ostrově, kde přesvědčuje své lidi, kým opravdu je. Lydia poradí Sunnymu a Bajiemu, kdo by mohl Henryho vyléčit. M.K. v zajetí u Vdovy přijde na krutou pravdu, kdo zabil jeho matku. (HanzoBureshi)

Recenze (2)

FildasCZ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hned v druhém díle je chyba, kdy Nataniolovi říká tady máš ruku, a když hnes s prstem stane se tohle... Vsak on nemá prsty, jak s ní může hýbat ? Asi špatný překlad ? Sunny, který je nesmrtelný je taky nemotorný, jak je tohle možné ? No přeci jen, aby to bylo trochu napínavé. Nové postavy takzvaně poutník chce založit království. Je hezké, jak z toho udělali multi kulti, ale tady to nevadí. ()

Ellmariachi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Seriál se ubírá zvláštním směrem. Přiznám se, že mi tento směr moc nesedí. Náboženství a mystika mi sem nejde. Líbil se mi ten svět jaký byl v prvních dvou sériích. Druhá epizoda nabídla ono zmíněné plus jedno rozuzlení okolo M.K. Jelikož to ale bylo předvídatelné a nijak šokující, tak to na mě příliš nezabralo. Dám tomu ještě pár dílů šanci, ale obávám se, že stejně jako Vikingové má seriál za sebou ne jen to nejlepší ale i lepší průměr. Hodnocení epizody: 60 procent. ()

Reklama

Galerie (29)

Reklama

Reklama