foto

Sherman Augustus

  • nar. 10.1.1959 (60 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 The Neighborhood
2009 Logorama
2008 Bad Guys
2007 Marlowe (TV film)
2006 Thr3e
2003 Cizinec
2002 ZigZag
2001 Mexičan
Největší riziko (TV film)
2000 Chléb a růže
Sbohem, zítřku (TV film)
1999 Avalon: Za propastí (TV film)
Virus
1997 Matka se vyzná (TV film)
1996 My Son Is Innocent (TV film)
Space Marines
1995 Digitální muž
Kangaroo, The
Rumplcimprcampr
1993 Tina Turner
1992 Nikdo nechtěl naslouchat (TV film)
1991 Camp Fear
1988 Barvy

TV seriály

2018 Into the Badlands (TV seriál)
Chapter XXIV: Chamber of Shadows (S03E08)
Divoký kůň pohodil hřívou (S03E07)
Nářek černého větru (S03E06)
další epizody (7)
2017 Colony (TV seriál)
Eleven.Thirteen (S02E01)
Into the Badlands (TV seriál)
Meč padající hvězdy (S02E03)
2015 Americká odysea (TV seriál)
2013 Legit (TV seriál)
Low Winter Sun (TV seriál)
Surrender (E10)
Revelations (E08)
There Was a Girl (E07)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Krvavé diamanty (S08E20)
2012 Dexter (TV seriál)
Hlava nehlava (S07E09)
2011 NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Chamtivost (S03E08)
2009 Kriminálka Miami (TV seriál)
Smrtelná doložka (S08E09)
2008 Mentalista (TV seriál)
2005 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Rudá buňka (S02E20)
2004 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Falešní hráči (S04E13)
2003 Situace: Ohrožení (TV seriál)
2002 Beze stopy (TV seriál)
2001 Philly (TV seriál)
2000 Cover Me: Based on the True Life of an FBI Family (TV seriál)
1999 Star Trek: Voyager (TV seriál)
Bárka mrtvých (S06E03)
1996 Ochránce (TV seriál)
Profit (TV seriál)
Zmije (TV seriál)
1995 Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Freeze Outs (S01E16)
1994 Dotek anděla (TV seriál)
Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Genevieve and Fat Boy (S01E07)
Shutt Down (S01E06)
Chůva k pohledání (TV seriál)
Fran-Lite (S02E01)
1993 Policie New York (TV seriál)
1984 To je vražda, napsala (TV seriál)
1973 Mladí a neklidní (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace