foto

Emily Beecham

  • nar. 1.5.1984 (36 let)
    Manchester, Lancashire, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Sulphur and White
2019 Berlin, I Love You
Malý Joe
2017 Daphne
2016 Ave, Caesar!
2013 Třináctý příběh (TV film)
2010 Basement
2009 Calling, The
2007 28 týdnů poté
God's Wounds
Rise of the Footsoldier
Slečna Marplová: V hotelu Bertram (TV film)
2006 Cesta hrůzy (TV film)

TV seriály

2019 Into the Badlands (TV seriál)
Sedmička jde do boje (S03E16)
Rekviem za padlé (S03E15)
Prokletí rudého deště (S03E14)
další epizody (8)
2018 Into the Badlands (TV seriál)
Levhard se chytá oblak (S03E08)
Divoký kůň pohodil hřívou (S03E07)
Nářek černého větru (S03E06)
další epizody (8)
2017 Into the Badlands (TV seriál)
Dračí oheň, vlčí dech (S02E10)
Motýlek proti Jeřábu (S02E09)
Bodnutí škorpióna (S02E08)
další epizody (10)
2015 Into the Badlands (TV seriál)
Hand of Five Poisons (S01E06)
Snake Creeps Down (S01E05)
Two Tigers Subdue Dragons (S01E04)
další epizody (6)
2014 Tři mušketýři (TV seriál)
Přátelé a nepřátelé (S01E01)
Vesnice (TV seriál)
Epizoda 6 (S02E06)
Epizoda 5 (S02E05)
Epizoda 4 (S02E04)
další epizody (6)
2013 Vesnice (TV seriál)
Epizoda 6 (S01E06)
Epizoda 5 (S01E05)
Zima 1916 (S01E04)
další epizody (6)
2012 Strach (TV seriál)
2010 Uprchlík (TV seriál)
2009 Unforgiven (TV seriál)
Merlin (TV seriál)
Probuzení čarodějnice (S02E11)
2008 Tess z rodu D'Urbervillů (TV seriál)
Epizoda 2 (E02)
Vraždy v Oxfordu (TV seriál)
Měsíc líbá moře (S02E01)
2007 Party Animals (TV seriál)
2006 Innocence Project, The (TV seriál)
The Street (TV seriál)
2005 Afterlife (TV seriál)
2003 New Tricks (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)