Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Maddie (Danielle Campbell) a Cole (Joel Courtney) jsou nejlepší přátelé - tedy až do chvíle, kdy nastoupí na střední školu. Tehdy se Cole propadne až na úplné společenské dno, zatímco z Maddy je hvězda. Když ale o tři roky později nachytá svou nejlepší kamarádku se svým přítelem, rozhodne se pomstít a vyhledá Colea znovu. Spolu pak seženou partu těch nejnenáviděnějších lidí na celé škole a rozhodnou se všem ukázat, jaké to je mít zničenou pověst kvůli jedinému přešlapu. A protože ve škole se zrovna neřeší nic jiného, než nadcházející ples, řešení se přímo nabízí: co všem zničit ples? (Sireen)

(více)

Recenze (10)

Tadas 

všechny recenze uživatele

Velmi povedená a příjemná teenage komedie. Máme tu populární lidi ve škole, nerdíky, gaye, pěkné holky, ples, trochu té teenage lásky, pár povedených vtipů a přepálené herecké výkony. Jako milovník takového žánru jsem si to celkem užíval, hlavně tu zvláštní kameru a celkové provedení atmosféry, která spíš připomíná teen z roku 2000. ()

Sireen 

všechny recenze uživatele

Mám ráda americké středoškolské komedie. Mám pro ně slabost a jen málokterou vypínám v polovině. Tuhle jsem dokoukala, ale už nikdy víc. Jo, prostředí střední školy povedené, hudba se příjemně poslouchala a herci tam vzbuzovali přesně to, co měli (ať už to bylo konstatování, že jsou hezcí, rebelantští nebo že vzbuzují odpor), ale postrádalo to cokoliv dalšího. Děj? Zoufale neoriginální a špatně zpracovaný. Napětí? Nulové. Romantická scéna tam byla...možná jedna? Hlavní herečka je hezká, hlavní nerd sympatický...ale tím to končí. Ne, díky. ()

Reklama

MoiJe 

všechny recenze uživatele

Vsetko strasne prehnane, naozaj to patri na Youtube skor ako dlha sketch. Campbell a Bilyk su na pohlad az neuveritelne atraktivni (pritom nehraju par). Nechce sa mi verit, ze americkym deckam na maturaku este zalezi a jeho samotne nicenie je dost nenapadite. Inak ale na jedno pozretie v ramci zanru v pohode. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Takže asi tak zhruba 8 děcek (Žid,Budhistka, ženská co si vycpává prsa, upocený tlusťoch, jakýsi pseudosportovec, maník co se mu posmívají kvůli spoďárům, ženská co byla dříve oblíbená, ale rozešel se s ní kluk, protože chtěl vyhrát krále plesu a maník co mluví jak ženská) rozhodne zničit ostatním ples. Celé to vede kluk se spoďáry, který je zamilovaný do holky co ji opustil kluk kvůli tomu plesu celé je to patrné zhruba od 5 minuty filmu a za zhruba celý film ji to netrkne (hlavně že mu čumí věčně na instagram kde má samé její fotky proč asi?) a ho to napadne říct zhruba až 15 minut před koncem. Takže to holka na konci couvne, aby vyhrála královnu plesu což je patrné zhruba od 5 minuty jelikož kromě ní a toho kluka se ničemu ten film nevěnuje a jedinou konkurenci má v bývalé kámošce co šoustala s jejím bývalým klukem, ale ten kluk necouvne a ten ples zničí (nabízí se otázka co tím dokázal, když to zničil ty 4 roky roky co ho všeci šikanovaly stejně nevrátí). Poselství filmu dejme tomu, že ujde i když pomsta by byla lepší než ničit ples kvůli několika lidem všem (například ta holka byla nepopulárnější ve škole proč to nevyužila) to by, ale na konec nemělo být zničeno tím, že ta holka chce vyhrát a on jí to pokazí, aby mu na konec ona pomohla. Ze začátku jsem chtěl odpad jelikož nemám rád ve filmech takové zmalované štětky co by si z fleku mohly stoupnout na E55 a modely jako z časáku pro teplouše pak se to rozjelo takže 60 procent. ()

Blackie_jane 

všechny recenze uživatele

Ak to bolo myslené ako paródia, tak sa to celkom podarilo. Myslím, že bolo dôkladne vystihnuté, ako sa správa dnešná mládež. A bolo to obrátene...no povedzme na srandu. Ak to bolo myslené vážne, tak to nebolo dobré ani trochu. Všetko tam tak neuveriteľne zapadalo/nezapadalo, až som to si občas povedala vážne? Trápny humor a niektoré scény boli až priam na plač. Na druhej strane, keby som tínedžer a nič iné v sobotu ráno na markíze nejde, kľudne si to pozriem. Filmy ako toto ozaj netreba brať vážne. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama