foto

Cheri Oteri

  • nar. 19.9.1962 (56 let)
    Filadelfie, Pennsylvania, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Cheri Oteri se narodila 19. září roku 1962 ve městě Philadelphia (Pennsylvania, USA), vyrůstala však v Upper Darby. Má tři sourozence Denise, Briana a Tommyho. Poté, co absolvovala školu Archbishop Prendergast High School, se přestěhovala do Los Angeles.

Ve věku 25 let Cheri pracovala v Promotions for A&M records po dobu čtyř let (tedy od roku 1990 až po rok 1994) a připojila se do skupiny Groundlings (improvizující komediální skupina), což jí umožnilo stát se herečkou. Jednou byl totiž mezi publikem agent, kterému se Cheri velmi líbila a tak jí domluvil konkurz do New Yorku (debutovala 9. září roku 1995). 26. dubna v roce 2008 byl zavražděn Cherin otec Gaetano Thomas "Tommy" Oteri (hudební producent v Nashville) a jako pachatel byl označen jeho spolubydlící Richard Fagan, který ho údajně ubodal kapesním nožem.

Cheri se objevila v několika filmech, mezi ty nejvýznamější patří parodie SCARY MOVIE (2000), kde si zahrála Gail Hailstorm a LOVE AND SEX (2000), kde si zahrála Mary. Krom herectví se také věnuje dabingu - její hlas byl možno slyšet v animovaní komedii MRAVENČÍ POLEPŠOVNA (2006) nebo ve třetím SHREKOVI (2007).

Martin "StrYke" Mihula

Herecká filmografie

Filmy

2017 F*&% the Prom
Men Don't Whisper
2016 The HOA (TV film)
2014 Wishin' and Hopin'
2013 Machři 2
Vánoce v Conway (TV film)
2012 Bad Parents
2011 And They're Off
Reapers, The
2008 Filmová hvězda
Pod kontrolou
2007 Shrek Třetí
2006 Apokalypsa
Mravenčí polepšovna
Park
2005 Stephen's Life (TV film)
Úsměv
2004 Surviving Eden
2003 Blbý a ještě blbější: Jak Harry potkal Lloyda
Sol Goode
With You In Spirit (TV film)
2001 Loomis (TV film)
2000 Láska a sex
Scary Movie: Děsnej biják
Zkažená nevinnost
1999 Inspektor Gadget
1998 Malí válečníci
1997 Austin Powers: Špionátor
Lhář, lhář

TV seriály

2018 9JKL (TV seriál)
Stalker Status (E15)
2017 Bunsen je zvíře (TV seriál)
2016 Scream Queens (TV seriál)
Handidates (S02E03)
2012 Úplně normální (TV seriál)
2009 Sit Down, Shut Up (TV seriál)
2008 Easy to Assemble (TV seriál)
Life & Times of Tim, The (TV seriál)
2004 Kauzy z Bostonu (TV seriál)
2003 On the Spot (TV seriál)
2002 Larry, kroť se (TV seriál)
The Nanny from Hell (S03E04)
2001 Ally McBealová (TV seriál)
Stahují se mračna (S04E20)
1999 Strangers with Candy (TV seriál)
1997 Třeba mě sežer (TV seriál)

Dokumentární

2015 Live From New York!
2012 From the Mouths of Babes (TV seriál)
2009 Surveillance: The Watched Are Watching
2007 Saturday Night Live in the '90s: Pop Culture Nation (TV film)
1999 Saturday Night Live 25 (TV film)

TV pořady

2015 Saturday Night Live 40th Anniversary Special (TV pořad)
The Late Show with Stephen Colbert (TV pořad)
2014 Celebrity Name Game (TV pořad)
Dinner at Tiffani's (TV pořad)
2012 RuPaul's Drag Race All Stars (TV pořad)
2008 Strašidelné příběhy celebrit (TV pořad)
2005 Noční Show Craiga Fergusona (TV pořad)
2004 Saturday Night Live: The Best of Christopher Walken (TV pořad) - a.z.
2003 Show Ellen DeGeneresové (TV pořad)
2002 The Colin Quinn Show (TV pořad)
2001 Primetime Glick (TV pořad)
1998 Hollywood Squares (TV pořad)
1996 Show Rosie O'Donnellové (TV pořad)
1993 Noční show Conana O'Briena (TV pořad)
1975 Saturday Night Live (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Filmy

2016 The HOA (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace