foto

Danielle Campbell

  • nar. 30.1.1995 (22 let)
    Hinsdale, Illinois, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Narodila sa Johnovi a Georganne v Chicagu, Illinois v roku 1993. Svoju hereckú vášeň objavila keď mala 10 rokov.
Mihla sa v rôznych reklamách a potom dostala prvú veľkú rolu v seriáli Prison Break (2005-2007), kde si zahrala v siedmich epizódach. O rok neskôr sa objavila vo filme The Poker House (2008) v úlohe Darly. Jej najväčším úspechom však bola hlavná rola v Disneyho filme Starstruck (2010).
Danielle žije v Chicagu so svojimi rodičmi a mladším bratom Johnnym. Vo voľnom čase sa rada venuje charitatívnym činnostiam určeným pre deti a zvieratá. Rada spieva, tancuje, pečie, jazdí na koni a snowboarde.

Anthony "Tony DiNozzo" DiNozzo

Herecká filmografie

Filmy

2016 Race to Redemption
2015 16 South
2012 Tajný agent v sukni
2011 Maturiťák
2010 Rande s hvězdou (TV film)
2008 The Poker House

TV seriály

2017 The Originals (TV seriál)
Voodoo in My Blood (S04E08)
2016 The Originals (TV seriál)
Give 'Em Hell Kid (S03E21)
Where Nothing Stays Buried (S03E20)
No More Heartbreaks (S03E19)
další epizody (12)
2015 The Originals (TV seriál)
Savior (S03E09)
The Other Girl in New Orleans (S03E08)
Out of the Easy (S03E07)
další epizody (22)
2014 The Originals (TV seriál)
The Map of Moments (S02E09)
The Brothers That Care Forgot (S02E08)
Chasing the Devil's Tail (S02E07)
další epizody (22)
2013 Ravenswood (TV seriál)
The Originals (TV seriál)
Reigning Pain in New Orleans (S01E09)
The River in Reverse (S01E08)
Bloodletting (S01E07)
další epizody (9)
2009 Upíří deníky (TV seriál)
V těle boubelky (TV seriál)
Zeke a Luther (TV seriál)
2007 Útěk z vězení (TV seriál)
Zlá krev (S02E17)
Pan X (S02E14)
2006 Útěk z vězení (TV seriál) - herec, a.z.
Vyhrabaný (S02E09) - a.z.
Pro svého bratra (S01E16)

TV pořady

2014 2014 Young Hollywood Awards (TV pořad)
2005 Made in Hollywood (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace