Reklama

Reklama

Za zrcadlem

Trailer 1

Obsahy(1)

Nikdy nevíte, kdo vás sleduje. Manželský pár, který přišel o dítě, se snaží začít znovu. Koupí starý motel v poušti, ale rychle zjistí, že se tam děje něco divného. To, co se zprvu zdálo jako únik, se změní na napínavou jízdu do podivného světa plného tajností. Ray totiž objeví dvoustranné zrcadlo a stane se svědkem děsivého činu. Následuje zvrácená hra na kočku a myš. Ray musí závodit s časem, aby zachránil manželku i sebe před příšerným tajemstvím, s nímž je motel spojen a před podivnými lidmi, kteří ho navštěvují. (TV JOJ)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (57)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Manželský pár přijde o dítě a zkouší začít znovu provozováním motelu kdesi na vidlákově. Jenže v motelu je u jednoho z pokojů šmírovací okénko, které začne nový vlastník záhy využívat. Cage je tady divný, ale nelezl mi nervy, což beru jako plus. Ale tím ta pozitiva tak nějak končí. Mě tam totiž spousta věcí přišla zbytečná včetně toho šmírování, na kterém je to vlastně částečně postavené. Pak mi přišla k ničemu i ta lechtivá linie, která snad měla svést diváka ze stopy, ale vůbec se jí to nedaří. A nakonec tu byl záporák, který byl očividný z prvního záběru a to z toho prostého důvodu, že nikdo jiný to být nemohl. No a nakonec to bylo celé strašně dlouhé, takže bez rychloposuvu to nešlo. Čirá zbytečnost. 10% ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Looking Glass je len ďalším podpriemerným snímkom vo filmografií Nicolasa Cagea. Stále dúfam, že sa opäť chytí, ale s takými typmi filmu nemá bohužiaľ žiadnu šancu. Skoro som snímku ani nedopozeral aká blbosť to bola. Na to, že sa jedná o thriller tak snímka postráda napätie, akciu, alebo akýkoľvek náznak atmosféry. Tim Hunter si chcel zahrať s divákmi na mačku a na myš, ale na to je scenár príliš hlúpy a čitateľný. Už v polovici filmu je úplne zrejmé ako sa veci majú a tak sa musíte veľmi prehovárať, aby ste snímku dopozerali. Pokus o thriller s niekoľkými bizarnými postavami bez šťavy a napätia kedy jediným prekvapivým momentom je tip na to, kedy a ako sa bude zase Cage ksichtiť v rádoby hereckom umení. Snímku nezachránila ani vždy skvelá a krásna Robin Tunney. ()

Reklama

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Nechápu hodnocení 43%. Cage natočil za posledních pár let často podstatně větší hrůzy a jejich hodnocení je zde často mnohem lepší. Looking Glass má podle mě hlavně hlavu a patu a kamera vypadá jako něco co opravdu nestálo milion dolarů a netočilo se někde v rumunských ateliérech. Looking Glass má něco málo z Davida Lynche a stejně tak z Motelu smrti. Prostě trošku mysteriózní snímeček s kvalitně hrajícím Cagem. Že je Cage schopný herec víme, ale bohužel leze do mnohdy až hrůzných projektů. 50% ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Musím se přiznat, že mě Looking Glass příjemně překvapil, ovšem.... A to je zásadní! Film plnej ohromnýho potenciálu zprznil hrůzostrašnej konec!!! Opravdu hodina a půl stojí za to, neustále to svádí diváka z kolejí a je to plný hádanek. Závěr je bohužel velká lacinost, kterou si Cagův film nezasloužil! Za supr třičtvrtě bijáku a nádech thrillerů z devadesátek solidních 60% ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

(55%) Až tak zlé mi to nepřišlo. Nebyl to teda žádný zázrak, ale znám horší sračky, které točí Cage v poslední době. Už od začátku to moji pozornost udrželo. ½ Snímku je solidní, nic se tu teda extra neděje, ale to neznamená, že by mě to nudilo. Jakmile se film dere víc a víc konci, je to už slabší. I se tu najde pár ujetých a divných scén. Chvílemi jsem si říkal, že je Cage úchylek jak pozoruje dění za zrcadlem. Výrok co prohlásila jeho žena: „Víš o tom, že sledování těch lidí v soukromí může být trestné? Co jsi to za člověka?“ Tak toto mě smíchy uzemnilo. Hudba byla docela dobrá. Samotné finále je slabé, ale vcelku logické. Chápu, že to někteří diváci totálně odpálili, ale z režijního hlediska to od začátku vypadalo slibně, nic nelogického jsem tam nespatřil. Takže ve finále koukatelný průměr a film, na který sice hned zapomenu, ale jako jednohubka postačí. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama