Reklama

Reklama

Za zrcadlem

Trailer 1

Obsahy(1)

Nikdy nevíte, kdo vás sleduje. Manželský pár, který přišel o dítě, se snaží začít znovu. Koupí starý motel v poušti, ale rychle zjistí, že se tam děje něco divného. To, co se zprvu zdálo jako únik, se změní na napínavou jízdu do podivného světa plného tajností. Ray totiž objeví dvoustranné zrcadlo a stane se svědkem děsivého činu. Následuje zvrácená hra na kočku a myš. Ray musí závodit s časem, aby zachránil manželku i sebe před příšerným tajemstvím, s nímž je motel spojen a před podivnými lidmi, kteří ho navštěvují. (TV JOJ)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (57)

Trevor 

všechny recenze uživatele

Slabučký film, v ktorom manželský pár po smrti dcérky chce začať odznova a kúpia motel. Ten však skrýva nejedno tajomstvo. Škoda, Nicolas Cage sa v už objavuje iba v slabých filmoch. Dej nie je ničím výnimočný, policajný šerif irituje od prvej chvíle a ani Cageova rola nie je príliš dobre zvládnutá. ()

PROCESOR 

všechny recenze uživatele

Tak si představ, máme tady bezva motel na dobrý adrese, který je jako přesně stvořený pro manžele, který chtějí znova začít a mít, jak se říká čistej stůl. No a v tom motelu je pokoj s číslem 10. kde je zrcadlo! Ne vážně. A to zrcadlo je z jedný strany propustný, takže vidíš co tam dělaj hosti za prasečinky a oni tě vidět nemůžou! No to je hustý! A co dál? Dál už nic. Takže kdo chce vidět film absolutně o ničem, tak směle do toho. ()

Reklama

Visáč 

všechny recenze uživatele

Slušný voyeurský thriller. V záplave kejdžovského direct-to-video harampádí z posledných rokov je to tak trochu zjavenie. Jasné, je to béčko, ale v réžii zručného remeselníka, ktorý vie pracovať s hercami a mizanscénu či budovanie napätia má v malíčku. Ak fandíte Cageovi aj v "less than usual crazy" móde, máte slabosť pre špinavé motely a vyhľadávate takový ten jemne lynchovský mystery feel, choďte do toho. ()

LaciLC 

všechny recenze uživatele

Nebolo to zlé, len zvláštne. Celkom ma to bavilo. Jasné, že Cage už nie je čo býval, ale toto bola jedna z tých lepších úloh za posledné roky. Malo to aj správnu dávku tajomna aj zaujímavé prostredie. Tieto motely niekde v pustatine majú svoje čaro. Niektoré postavy sa mi zdali úplne zbytočné a určité súvislosti zasa pochybné a nevysvetlené. Čo mi však vadilo najviac je záver, ktorý považujem za divný, odfláknutý a nezvládnutý. Napriek tomu, má to aj svetlé momenty a na jedno pozretie to ujde. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Za zrcadlem a co tam Alenka Cageová našla.. Podstatou thrilleru je vyvolat u diváka napětí a emoce, ale proč by to tady dělali. Šmírák Nicolas zažívá zlý časy v El Royale a režisér, který ukotví všechny postavy do jedné lokace, se poctivě snaží dostat diváka do limbu. Lze se zabavit jedině tím, že přemýšlíte, jakou image zvolil neúnavný Cage tentokrát. Byl to sexuálně frustrovaný profesor vyučující dějiny marxismu-leninismu? ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama