Reklama

Reklama

Za zrcadlem

Trailer 1

Obsahy(1)

Nikdy nevíte, kdo vás sleduje. Manželský pár, který přišel o dítě, se snaží začít znovu. Koupí starý motel v poušti, ale rychle zjistí, že se tam děje něco divného. To, co se zprvu zdálo jako únik, se změní na napínavou jízdu do podivného světa plného tajností. Ray totiž objeví dvoustranné zrcadlo a stane se svědkem děsivého činu. Následuje zvrácená hra na kočku a myš. Ray musí závodit s časem, aby zachránil manželku i sebe před příšerným tajemstvím, s nímž je motel spojen a před podivnými lidmi, kteří ho navštěvují. (TV JOJ)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (57)

Figu 

všechny recenze uživatele

Musím se přiznat, že mě Looking Glass příjemně překvapil, ovšem.... A to je zásadní! Film plnej ohromnýho potenciálu zprznil hrůzostrašnej konec!!! Opravdu hodina a půl stojí za to, neustále to svádí diváka z kolejí a je to plný hádanek. Závěr je bohužel velká lacinost, kterou si Cagův film nezasloužil! Za supr třičtvrtě bijáku a nádech thrillerů z devadesátek solidních 60% ()

PROCESOR 

všechny recenze uživatele

Tak si představ, máme tady bezva motel na dobrý adrese, který je jako přesně stvořený pro manžele, který chtějí znova začít a mít, jak se říká čistej stůl. No a v tom motelu je pokoj s číslem 10. kde je zrcadlo! Ne vážně. A to zrcadlo je z jedný strany propustný, takže vidíš co tam dělaj hosti za prasečinky a oni tě vidět nemůžou! No to je hustý! A co dál? Dál už nic. Takže kdo chce vidět film absolutně o ničem, tak směle do toho. ()

Reklama

Lacike 

všechny recenze uživatele

Jak sa vola Hallmark pre chlapov? Tento film by bol na tej stanici filmom tyzdna. Nizkorozpoctovy uondany thriller v ktorom znudeny Cage smiruje v motely svojich hosti. Na konci sa konecne pobije s nejakym zaporakom, ktory vyzeral podozrivo od prvej sceny v ktorej sa objavil a nasledne môze Cage odist z mesta aj so svojou zenou s ktorou si behom filmu riesi manzelsku krizu. Nejake klady na tomto filme s obohratym nametom? Cage s briadkou vyzera skvele. Tentoraz otravne neprehrava. Nechapem preco nehra vedlajsie ulohy v poriadnych filmoch. Stale na to ma. Druhym kladom je pekna retro hudba, ktora ale nepôsobi nasilu retro jak keby vykradala nejaky znamy motiv. Takze vysledkom je zbytocny film. 3/10. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Vážne nechápem, prečo sa Nicolas Cage musí zahadzovať v podobných vtákovinách. Na druhú stranu točí toho dosť, tak si môže sem-tam dovoliť aj nejaký úlet, ako aj v tomto prípade. Na tomto snímku sú zaujímaví len herci, príbeh je nezáživný až strach, bez napätia a len s jednou-dvomi lepšími scénami. Nepomáha tomu ani lenivejšie tempo, ktoré celkovú nudu ešte zvýrazňuje. V podobnom duchu sa nesie aj finálne rozuzlenie, ktoré bolo tak šedivé a priesvitné ako Čachtická pani. Podpriemer. 40/100 ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Thriller, ktorý sa dá bez problémov pozrieť, no či si z toho divák odnesie nejaký veľký zážitok, je už druhá vec. Musím ale uznať, že Nicolasovi tá rola zanedbaného, nadržaného, možno mierne úchylného stalkera celkom sedela. Dokonca aj jeho polovička zahrala hysterickú chudinku celkom presvedčivo. Jeden jej záchvat mi dokonca vyčaroval úsmev, tak aspoň niečo. Horšie to už vidím s chabým scenárom a ešte primitívnejším rozuzlením. To už réžia nedokáže vymyslieť niečo, čo by aspoň trochu prekvapilo? ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama