foto

Ernie Lively

  • nar. 29.1.1947 (73 let)
    Baltimore, Maryland, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Za zrcadlem
2015 Lekce života
2008 Sesterstvo putovních kalhot 2
2006 Darwinovy ceny
Simon řekl
2005 Sesterstvo putovních kalhot
2001 Prci, prci, prcičky 2
2000 Na útěku
1999 Balloon Farm (TV film)
My Little Assassin (TV film)
Třinácté patro
1998 Legend of Cryin' Ryan, The
Sbohem lásko
Superlék
1997 Tajný agent Jack T.
1996 Boss
Last Best Place, The (TV film)
Matka
Milovaný cizinec (TV film)
The People Next Door (TV film)
1995 Dědictví hříchu (TV film)
Moje rodina
1994 Osudné setkání (TV film)
1993 Burani z Beverly Hills
1992 Přepadení ve vzduchu
Sleepwalkers
Stůj, nebo maminka vystřelí!
Temná minulost (TV film)
Vražedkyně (TV film)
Úderem půlnoci
1991 Chraň si svůj život
Mrtvá ve vodě (TV film)
Poprvé (TV film)
V měsíčním svitu
Zúčtování v Malém Tokiu
1990 Air America
Follow Your Heart (TV film)
Knife and Gun Club, The (TV film)
Steel Magnolias (TV film)
Těžko ho zabít
Voices Within: The Lives of Truddi Chase (TV film)
1989 Nevinný muž
Shocker
Turner a Hooch
1988 Scandal in a Small Town (TV film)
Secret Life of Kathy McCormick, The (TV film)
1987 Convicted: A Mother's Story (TV film)
In the Mood
Into the Homeland (TV film)
Lov na duchy
Veřejné tajemství (TV film)
1986 Doctor Duck's Super Secret All-Purpose Sauce
Drogy z Times Square (TV film)
Fuzz Bucket (TV film)
Wisdom
1985 Badge of the Assassin (TV film)
Misfits of Science (TV film)
Tajná ctitelka
1982 Drop-Out Father (TV film)
1980 Jsem na řadě
1978 Million Dollar Dixie Deliverance, The (TV film)

TV seriály

2006 Posel ztracených duší (TV seriál)
Dead Man's Ridge (S01E16)
2005 Sladký život Zacka a Codyho (TV seriál)
Západní křídlo (TV seriál)
A Good Day (S06E17)
2002 Drzá Jordan (TV seriál)
Don't Look Back (S02E08)
2000 Západní křídlo (TV seriál)
In the Shadow of Two Gunmen: Part II (S02E02)
In the Shadow of Two Gunmen: Part I (S02E01)
Zlatá sedmdesátá (TV seriál)
Red má práci (S02E14)
1999 JAG (TV seriál)
Případ Rivers (S04E15)
1997 Třeba mě sežer (TV seriál)
1996 Arli$$ (TV seriál)
Malibu Shores (TV seriál)
Temné nebe (TV seriál)
Odpadlík (TV seriál)
Dům pro panenky (S04E20)
To je vražda, napsala (TV seriál)
Překotná vražda (S12E14)
1995 Akta X (TV seriál)
D.P.O. (S03E03)
Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Hot Tub (S07E05)
1992 Freshman Dorm (TV seriál)
Hangin' with Mr. Cooper (TV seriál)
Pobřežní hlídka (TV seriál)
Shark's Cove (S02E18)
1991 Civil Wars (TV seriál)
Sisters (TV seriál)
The Commish (TV seriál)
Torkelsons, The (TV seriál)
1989 Quantum Leap (TV seriál)
1988 Půlnoční linka (TV seriál)
1987 Beauty and the Beast (TV seriál)
Masques (S01E05)
thirtysomething (TV seriál)
But Not for Me (S01E05)
1985 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Misfits of Science (TV seriál)
1983 Scarecrow and Mrs. King (TV seriál)
1982 Fame (TV seriál)
Newhart (TV seriál)
Remington Steele (TV seriál)
Seven Brides for Seven Brothers (TV seriál)
1981 Poldové z Hill Street (TV seriál)
Síla rodu (TV seriál)
1980 Magnum (TV seriál)
1979 The Dukes of Hazzard (TV seriál)
1978 WKRP in Cincinnati (TV seriál)
1977 Fantasy Island (TV seriál)
1972 ABC Afterschool Specials (TV seriál)
1971 The Waltons (TV seriál)
1970 McCloud (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

1998 Sandman

Host

TV pořady

1981 Entertainment Tonight (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky