foto

Marc Blucas

  • nar. 11.1.1972 (48 let)
    Girard, Pennsylvania, USA

Biografie

Marcus Paul Blucas se narodil 11. ledna 1972 v Pennsylvánii. Na střední hrál se svou výškou 188 cm basketbal. Poté, co se nedostal do NBA se odstěhoval do Británie, kde rok hrál za British Basketball League. Později se rozhodl stát se právníkem, ale nakonec ho to dotáhlo k herectví.

Jeho první film byl natočen v roce 1995 a nese název Inflammable. Mezi jeho další filmy patří Eddie, Pleasantville, We Were Soldiers a další. Nejvíc ho ovšem proslavil seriál Buffy, přemožitelka upírů, kde hrál tajného agenta a přítele Buffy. V roce 2004 byl prohlášen za 6. nejvíc sexy muže ze seriálu Buffy a Angel v Buffy the Vampire Slayer fanzine.

Klára "Trenz" Holubovská

Herecká filmografie

Filmy

2020 Unearth
2019 Holiday for Heroes (TV film)
2018 National Signing Day
One Heart
Season for Love (TV film)
Za zrcadlem
2017 Blok 99
Miss Christmas (TV film)
2016 Operation Christmas (TV film)
The Irresistible Blueberry Farm (TV film)
The Red Maple Leaf
2015 Milenci těch druhých
2013 Velká svatba
2011 Krvavý stát
Poslední gól
2010 True Blue (TV film)
Zatím spolu, zatím živi
2009 Mother and Child
See Kate Run (TV film)
Stuntmen
Tak se měj
Vražedný termín
2008 Seznamte se s Davem
Zvířecí instinkty
2007 Judy's Got a Gun (TV film)
Láska podle předlohy
Patro smrti
Po sexu
2006 Thr3e
2004 Láska na hlídání
Pevnost Alamo
2003 Hrad bude můj
Kořist rokenrolu
Letuška 1. třídy
2002 Oni přicházejí
Sluneční země
Údolí stínů
2001 Jay a mlčenlivý Bob vrací úder
Letní vzplanutí
1999 Sexuální praktiky pozemšťanů
Šedesátá léta (TV film)
1998 Pleasantville: Městečko zázraků
1997 Dilema
1996 Eddie
1995 Hořlavina (TV film)

TV seriály

2019 The Fix (TV seriál)
Making a Murderer (E10)
Jeopardy! (E09)
Queen for a Day (E08)
další epizody (10)
2018 Dietland (TV seriál)
Plum Tuckered (E05)
F... This (E04)
2017 Underground (TV seriál)
Contraband (S02E01)
2016 Notorious (TV seriál)
Tell Me a Secret (E04)
Pilot (E01)
Underground (TV seriál)
The White Whale (S01E10)
Black & Blue (S01E09)
Graves (S01E08)
další epizody (8)
2015 Všemocný (TV seriál)
Mozek na drogách (E11)
2014 Killer Women (TV seriál)
Stalker (TV seriál)
Skin (E08)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Cesta k nápravě (S15E07)
2013 Necessary Roughness (TV seriál)
Ch-Ch-Changes (S03E01)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Město, které nikdy nespí (S04E02)
2012 Necessary Roughness (TV seriál)
To Swerve and Protect (S02E02)
Shrink or Swim (S02E01)
2011 Necessary Roughness (TV seriál)
Goal Line (S01E12)
Baggage Claim (S01E11)
A Wing and a Player (S01E10)
další epizody (12)
Tělo jako důkaz (TV seriál)
Chodící mrtvola (S01E05)
2009 Anatomie lži (TV seriál)
Důvěřuj, ale prověřuj (S02E03)
Castle na zabití (TV seriál)
Pátá kulka (S02E11)
2008 Eleventh Hour (TV seriál)
Resurrection (E01)
2007 Dr. House (TV seriál)
Přísně tajné (S03E16)
2002 Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
Pohov, rozchod (S06E14)
2000 Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
Do lesů (S05E10)
Naslouchat strachu (S05E09)
Stín (S05E08)
další epizody (22)
1999 Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
Ticho (S04E10)
Něco modrého (S04E09)
Staré křivdy (S04E08)
další epizody (8)

Dokumentární

2003 'Buffy': Season 4 Overview
'Buffy': Season 5 Overview

Producentská filmografie

Filmy

2020 Unearth

Fanoušci tvůrce