foto

Marc Blucas

  • nar. 11.1.1972 (45 let)
    Girard, Pennsylvania, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Marcus Paul Blucas se narodil 11. ledna 1972 v Pennsylvánii. Na střední hrál se svou výškou 188 cm basketbal. Poté, co se nedostal do NBA se odstěhoval do Británie, kde rok hrál za British Basketball League. Později se rozhodl stát se právníkem, ale nakonec ho to dotáhlo k herectví.

Jeho první film byl natočen v roce 1995 a nese název Inflammable. Mezi jeho další filmy patří Eddie, Pleasantville, We Were Soldiers a další. Nejvíc ho ovšem proslavil seriál Buffy, přemožitelka upírů, kde hrál tajného agenta a přítele Buffy. V roce 2004 byl prohlášen za 6. nejvíc sexy muže ze seriálu Buffy a Angel v Buffy the Vampire Slayer fanzine.

Klára "Trenz" Holubovská

Herecká filmografie

Filmy

2016 One Heart
Operation Christmas (TV film)
The Irresistible Blueberry Farm (TV film)
The Red Maple Leaf
2015 Milenci těch druhých
National Signing Day
2013 Velká svatba
2011 Krvavý stát
Poslední gól
2010 True Blue (TV film)
Zatím spolu, zatím živi
2009 Mother and Child
See Kate Run (TV film)
Stuntmen
Tak se měj
Vražedný termín
2008 Seznamte se s Davem
Zvířecí instinkty
2007 Judy's Got a Gun (TV film)
Láska podle předlohy
Patro smrti
Po sexu
2006 Thr3e
2004 Láska na hlídání
Pevnost Alamo
2003 Hrad bude můj
Kořist rokenrolu
Letuška 1. třídy
2002 Oni přicházejí
Sluneční země
Údolí stínů
2001 Jay a mlčenlivý Bob vrací úder
Letní vzplanutí
1999 Sexuální praktiky pozemšťanů
Šedesátá léta (TV film)
1998 Městečko Pleasantville
1997 Dilema
1996 Eddie
1995 Hořlavina (TV film)

TV seriály

2017 Underground (TV seriál)
Contraband (S02E01)
2016 Notorious (TV seriál)
Pilot (E01)
Underground (TV seriál)
The White Whale (S01E10)
Black & Blue (S01E09)
Graves (S01E08)
další epizody (8)
2015 Limitless (TV seriál)
2014 Killer Women (TV seriál)
Stalker (TV seriál)
2013 Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Město, které nikdy nespí (S04E02)
2011 Necessary Roughness (TV seriál)
2009 Castle na zabití (TV seriál)
Pátá kulka (S02E11)
2008 Eleventh Hour (TV seriál)
2004 Dr. House (TV seriál)
1997 Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)

Dokumentární

2003 'Buffy': Season 4 Overview
'Buffy': Season 5 Overview
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace