Reklama

Reklama

Důstojníka americké policie Mika Chandlera čeká nelehký úkol. Když se při rutinní kontrole nachomýtne k bankovní loupeži, musí se postavit přesile dobře vycvičených a ozbrojených profesionálů... (TV Prima)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (71)

blackkocour odpad!

všechny recenze uživatele

Nebylo bylo. Za devatero špatnými filmy a devatero špatnými herci, byl jeden zdatný princ Nicolas, který se ničeho a nikoho nebál. A protože se ničeho a nikoho nebál, nebál se vydat na dobrodružnou cestu do dalekého světa, a nemusel pro divné stvoření a černých saňí, chodit daleko. Každým dnem se vydává se svým nebojácným valachem s č. GBG-69-18, na nebezpečnou cestu za amatérskýma snědýma a podržce zarostlýma teroristama, se šikmookejmaa prodavačema šmejdské elektroniky Banti a překupníkem s bílým masem. Sovětský Vladymyr, kuje pikle se svýma análníma sondama, na chrabrého jinocha, který svým kalašnikem AK-47, mizerně střílí všechny třista třicet třemi stříbrnými kulkami do černých palic, zaprodanýma s pikem vyfetlýma jeskyňkama. Král Stallone a jeho panoch Bautista, si na druhé straně města zase plánují svůj druhý útěk z Westminsterského opactví, kde vládce zlý a fialový skřet Anos, s hráběma posekanou bradkou. Svět, kde vládne to největší zlo světa, se musí náš Nicolas chrabně utkat, a porazit zlo nad bobrem! Pohádku O strastiplným a zadutým Nicolasovi z Hroštic, můžete zakoupit na telefonní číslo 211. A uvidíte samy jaká nadpřirozená a zpíčená nekvalitná průjmovka, pro všechny věkové kategorie, to je. Tohle číslo použijte jen v té chvíli, pokud z téhlé novely dostane rakovinu prvního stupně, a pokud zavoláte do 20 minut, dostanete zlatou šlehu z pytle Prince Nicolase zcela zdarma! Na výrobek se nevztahuje žádná garance. Před užitím výrobku se důkladně prověřte lékařem, a případně s hrobníkem. ()

Acrobat odpad!

všechny recenze uživatele

Niky Cage ma jeden zúfalý výstup v policajnom voze, kde mu mali zabiť syna a čierny chlapec sa stratil. To, že prečo nevystúpi z auta , ktoré je pár metrov od rohu všetkých policajtov, prečo sa tam prinesie 2502 nábojov ale rolety v oknách ostávajú nedotknuté, prečo zloduchovia pekne pália a dostanú aj pár šokujúco dobrých ľudí, ale potom ich dokonalý plán tvorí vrhnutie sa priamo pred policajné strely, prečo je tam vlastne Rossi z Interpolu, ktorá nič nevyrieši, prečo sa na záver tak všetci objímajú.... tých otázok bude na tak malý čas filmu hromada, a jediné, z čoho si zobrať poučenie je, že je to typický príklad, kedy absolútnu prevahu pozitívnych diváckych reakcií aspoň na nejaké to dianie získajú 4-5 členovia súkromného komanda. 211 je zúfalý film so zúfalým umiestnením deja na jedno miesto, bezhlavého pálenia bez štipky adrenalínu, s otravnou rodinkou, chlapcom na zadnom sedadle, policajtmi a všetkým okolo. Okrem výbuchu kapitána a zastrelenie ženy v SUV, je to úbohý prepad jednej banky. Film sa vlastne nezačne a ani vlastne nekončí. (videné 13.02.2021, BDrip) ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Cage už má za sebou mnoho mizerných filmů, ale pro většinu platí to, že ho v nich přehrála i krabice od banánů. Tady to ovšem neplatí. S podivem musím konstatovat, že tady byl Cage skutečně nejlepším hercem, což o kvalitě filmu něco svědčí. Každopádně jako v mnoha snímcích kategorie B a C i tady občas zafungovalo kouzlo nechtěného, takže se bylo čemu smát a kupodivu má film docela i solidní tempo plus je tu řada přestřelek, které sice mají pochybnou kvalitu, ale jsou tu a to se počítá. 25% ()

rublik05 

všechny recenze uživatele

Nízkorozpočtové akční béčko, na kterém jsou dobré jedině přestřelky a spousta mrtvých, jinak je film absolutně o ničem. Tisíckrát provařené téma přepadení banky spolu s nesmrtelným hlavním hrdinou, to vše podtrhuje přímočarý děj bez nápadu a bez nějakých ambicí natočit kvalitní béčkový film. Nicolas Cage poslední dobou natáčí jednu blbost větší než druhou a tohle není žádná výjimka. 2* za dobré přestřelky, fanoušky tohoto žánru film nikterak nenadchne, ale asi ani nepohorší. 4/10. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Nicolas Cage přišel o manželku, odcizil se lehce s dcerou, a coby policista města Chesterford brázdí ulice plné bezpráví. Jen je u toho víc zadumaný a zlomený než dřív. Úvod s rozjetím několika linií vůbec nevypadá zle. Velmi záhy je svědkem zběsilého střílení a několika povedených momentů. Jakmile se ovšem „rafinovaná“ bankovní loupež přehoupne do své druhé poloviny, logika si dává dovolenou. Po zuby ozbrojení profesionálové se začnou chovat velmi pofidérně (a začnou z banky vybíhat jak pomatené srnky), s tvůrci to vypadá, že se sebrali a odešli z placu a nechali se nahradit nějakými náhodnými kolemjdoucími. Vystřílené zásobníky vystřídají tupé momenty, kdy některé jsou nechtěně komické – třeba jako nahrávání vzkazu manželce a nenarozenému potomku. Velká škoda. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (3)

  • Nicolas Cage (Mike Chandler) si počas natáčania zlomil členok a dva týždne bol mimo hry. (m.a.t.o.)
  • V prostřihu mezi akcemi můžeme vidět létat „policejní vrtulnik“ typ Mi-2 sovětské/polské výroby, což v USA takový opravdu do akce nelétá. (SsgtJira)
  • Snímek se natáčel v bulharské Sofii. (Yardak)

Reklama

Reklama