Reklama

Reklama

Důstojníka americké policie Mika Chandlera čeká nelehký úkol. Když se při rutinní kontrole nachomýtne k bankovní loupeži, musí se postavit přesile dobře vycvičených a ozbrojených profesionálů... (TV Prima)

Diskuze

leon06

leon06 (hodnocení, recenze)

Hrozne!! Nevedel som, ci sa mam smiat a ci plakat. :D Nevedel som sa dockat konca. Tak hrozne zostrihany film som uz davno nevidel a herecke vykony = uplna parodia!! :D

Uživatel etan1 smazal svůj příspěvek.

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

mzss1

Ako som napisal v komentari. Je to tupa hovadina plna klise, takze postavy mi boli prinajlepsom k smiechu. Ale dokonale chapem ak to niekomu nevadi. V tom pripade si uzije to mnozstvo prestreliek.

mzss1

mzss1 (hodnocení, recenze)

Proč tak malé hodnocení???? Tvl to už se o tenhle svět začínám bát. Možná objektivně za 3*, ale já tu 4* prostě dávám. Po dlouhé době zvládnuté béčko, které už od začátku dávalo smysl. Kdyby byl film delší a propracovanější, tak střelím plnou palbu. Oproti některým jiným sračkám je tohle kvalitní dílko. :) tak a ted do mě. 

na příspěvěk reagoval vegetol.mp, Lacike

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

Kto ma rad tupe filmy s mnozstom prestreliek, ktore nevyzeraju podfinancovane, tak bude spokojny.

Seniad

Seniad (hodnocení, recenze)

Wacoslav1

Wankoslav1: ježíš tož to gratuluju, tak upřímného člověka na internetu těžko hledat, byl jsem dlouho sám, nejsem krasavec ona taky není, nic mi nedaruje, možná internet není stoka plná falešných účtů kde má každý 190cm 25cm péro a ošukal asi půlku Ostravy včetně verbála. 

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Lacike

Účet na ČSFD zatím nemá :) ale ne my jsme fakt takový dva ztracenci hledali jsme se až jsme se našli díky tomu že jsem se vrátil k bývalé práci tam jsme se potkali už jsem fakt tak nějak stagnoval a potřeboval jsem nakopnout ona mi taky nic nedaruje :)

na příspěvěk reagoval Seniad

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

vegetol.mp

Já vím pane mp na tuhle pecku s panem klecí a tvými titulky pak kouknem. Ona má právě ráda cage a ptala se zda nemá nic nového tak to tu otevřu a čumím na profil tohohle filmu :)

vegetol.mp

vegetol.mp (hodnocení, recenze)

A ještě jsem udělal parádní hrubku. "mi tady..." Ještě že k tomu filmu překládám titulky:)))

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

vegetol.mp

Ale piču gumová si tu tlachejte co chcete víc jak šest let sem byl sám už mě to nebavilo asi stárnu a senilním připadal jsem si osamělej krize středního věku se dostavuje teď už sám nejsem není to žádná krasavice je o tři roky starší ale je na pohodu a oběma nám to zatím vyhovuje. Jako bez prdele ty starej cyniku :)

na příspěvěk reagoval vegetol.mp, Lacike, vegetol.mp

vegetol.mp

vegetol.mp (hodnocení, recenze)

m.a.t.o.

Hele, netuším. Tak do 14 dnů. Je to užvaněný a je to z odposlechu. Má to 1300 řádků, takže to jedu pomalu, když na to mám náladu. Film jako 211 můžu přeložit v práci a nemusím se na to soustředit. Překládal jsem to 5 hodin a už mám 700 řádků z 1000. Na překlad z odposlechu musím mít klid, aby mi do toho někdo přes rameno nežvanil.

Reklama

Reklama