Reklama

Reklama

Důstojníka americké policie Mika Chandlera čeká nelehký úkol. Když se při rutinní kontrole nachomýtne k bankovní loupeži, musí se postavit přesile dobře vycvičených a ozbrojených profesionálů... (TV Prima)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (70)

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Cage je poslední dobou překvapivě v pohodě a to platí i zde, takže v něm problém není. Problém je v těch ostatních kteří ze sebe už moc snahy nevydali štábem počínaje a herci konče. Je to celé takové šíleně rutinní a stokrát viděné. Plusem je aspoň hodně akce a tak nehrozí, že u toho usnete nudou. Tak aspoň, že tak.35% ()

castor 

všechny recenze uživatele

Nicolas Cage přišel o manželku, odcizil se lehce s dcerou, a coby policista města Chesterford brázdí ulice plné bezpráví. Jen je u toho víc zadumaný a zlomený než dřív. Úvod s rozjetím několika linií vůbec nevypadá zle. Velmi záhy je svědkem zběsilého střílení a několika povedených momentů. Jakmile se ovšem „rafinovaná“ bankovní loupež přehoupne do své druhé poloviny, logika si dává dovolenou. Po zuby ozbrojení profesionálové se začnou chovat velmi pofidérně (a začnou z banky vybíhat jak pomatené srnky), s tvůrci to vypadá, že se sebrali a odešli z placu a nechali se nahradit nějakými náhodnými kolemjdoucími. Vystřílené zásobníky vystřídají tupé momenty, kdy některé jsou nechtěně komické – třeba jako nahrávání vzkazu manželce a nenarozenému potomku. Velká škoda. ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Cage už má za sebou mnoho mizerných filmů, ale pro většinu platí to, že ho v nich přehrála i krabice od banánů. Tady to ovšem neplatí. S podivem musím konstatovat, že tady byl Cage skutečně nejlepším hercem, což o kvalitě filmu něco svědčí. Každopádně jako v mnoha snímcích kategorie B a C i tady občas zafungovalo kouzlo nechtěného, takže se bylo čemu smát a kupodivu má film docela i solidní tempo plus je tu řada přestřelek, které sice mají pochybnou kvalitu, ale jsou tu a to se počítá. 25% ()

Gogen odpad!

všechny recenze uživatele

To si tak sedí lupič v autě a blíží se policajti … zkušený veterán z Afgánských bojů zpanikaří a začne střílet po všem co se hne. Srdceryvné scény policajta s prostřelenou nohou … nechci domyslet co by se dělo kdyby to dostal do hrudi. Vyšetřovatelka Interpolu, která mimochodem herecky nikterak nezaostává za komparsisty hrajícími mrtvoly, je v další emotivní scéně vzata na milost vedoucím policejního zásahu, přičemž jejím jediným přínosem je, že oznámí, že lupiči jsou nebezpeční. Policejní zásah bez jediné snahy vyjednávat a to i přes poměrně početnou skupinu rukojmích. Další zkušení veteráni Afgánských bojů jen tak pro zábavu vbíhají do policejní palby. No a o herectví Cage je úplná škoda se zmiňovat, tedy je pravda, že moc toho prostoru nedostal a to je dobře. Ale zase jako komedie vcelku obstojné. ()

Real Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

"I NEED C-4 EXPLOSIONS, JUST FOR OLD TIME'S SAKE." ------------- Po zhliadnutí Looking Glass som dostal malú porciu nádeje, že po tých zhruba desiatich posledných filmoch, ktoré boli ťažkotonážne, bezútešné sračky, sa tu rysuje vidina lepšieho zajtrajška. Neviem, čo som si vlastne myslel. 211 je rovnaká haraburda, ako vyššie spomenuté nepodarky. Film sa zaoberá bankovou lúpežou z roku 1997, známou aj ako North Hollywood Shootout. Slušná akcia a prestrelky, fajnový Cage a viacero tupých a zbytočných pokusov o prehĺbenie a rozšírenie deja. Nič viac. A tak je to možno v rámci možností filmu aj lepšie, viac by totiž nezvládol. Veď nezvládal už ani to, čo mal aktuálne naložené. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (3)

  • V prostřihu mezi akcemi můžeme vidět létat „policejní vrtulnik“ typ Mi-2 sovětské/polské výroby, což v USA takový opravdu do akce nelétá. (SsgtJira)
  • Nicolas Cage (Mike Chandler) si počas natáčania zlomil členok a dva týždne bol mimo hry. (m.a.t.o.)
  • Snímek se natáčel v bulharské Sofii. (Yardak)

Reklama

Reklama