Reklama

Reklama

Prvotní vztek

  • USA Primal Rage: The Legend of Oh-Mah (více)
Trailer

Obsahy(1)

Mladá dívka Ashley Carr (Casey Gagliardi) přijíždí do věznice, aby vyzvedla svého přítele Maxe (Andrew Joseph Montgomery), kterého akorát pustili ven. Na cestě domů ale mají autonehodu, přičemž uvíznou v lese, kde na ně čeká nenasytná příšera se jménem Bigfoot, a boj o přežití tak může začít! Podaří se jim vypořádat se s touto nelehkou situací a hlavně přežít? (J*E*A*N*N*E)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (90)

tron 

všechny recenze uživatele

Nesympatická hysterka, jej natvrdlý búchač a k tomu ako bonus banda psychopatických poľovníkov, ktorí v plnej nahote ukazujú zvrátenosť systému, kedy zbroják dostane každý blbec a potom to tak vyzerá. Našťastie je tento lesný survival skombinovaný s mojou obľúbenou legendou o Bigfootovi. Spolu s ním prichádza na scénu parádna maska, pútavá indiánska mytologická mystika, nechutne realistické gore a pekná výprava hlbokých amerických lesov a hôr. Nepoteší nelogický scenár, v ktorom si príšera netrúfne na krehkú babu, ale na bandu ozbrojených chlapov áno (+ po sebe rafinovane zahládza stopy zločinu, aby šerif na nič neprišiel, zrejme v čase osobného voľna v jaskyni pozerala Columba). ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $18miliónovTržby USA $21,497Tržby Celosvetovo $73,383▐ Taký béčkový Gore Indiánsky Predátor. Niekto tu je teda veľký fanúšik original Predátora (1987), v druhej polovici filmu ho priam dokonale kopíruje. Dobre napätie ako tak hmatateľné, masky fajn, gore aj nadmieru, tam sa vybláznili, Indiánska baba jaga priam ohavná, herci na ametérov ujdu ale až na tú bandu ochlastaných pytliakov, ktorý následne po strete s neznámou entitou padajú k zemi ako huby. /50%/ ()

Reklama

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Legenda je zpět! Očekávaný horor s BigFootem konečně venku a za mne naprostá spokojenost a dostal jsem možná ještě víc, než jsem čekal. Mladý pár kvůli autonehodě se ztratí v lese, kde narazí na skupinu pytláků a společně čelí drsné přírodě, kde řádí nekompromisní BigFoot známý mezi domorodými američany jako Oh-Mah. Úplně jsem se vrátil do roku 2007-10 kde vznikaly tyhle lesní drsné vyvražďovačky, nejvíce jsem si vzpomněl na Timber Falls. Dnes už příliš podobné horory nevznikají, takže Primal Rage je pro mne příjemným osvěžením. První půlka je lehce pomalejší, ale jakmile Oh-Mah začne řádit jsou to nekompromisní jatka. S nikým se nepáře, trhá čelisti, rozšlapuje hlavy, šípy v krku, useknutá hlava!! Naprostá fanouškovská radost. Gore samozřejmě na špičkové úrovni, masky a make up úžasné, z BigFoota jde respekt a dojde i na jeden pěkný čarodějnický mystický rituál. Závěr otvírá dveře pro sequel a velmi mile překvapil. Lesní, dravá jízda, kterou jsem si užil a letos jí v Topce určitě zmíním. Nejlepší horor s BigFootem! 80% ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Oh-Mah God.. Amatérsky působící počin, který se neorientuje v čase ani prostoru, přebývá mu minimálně dvacet minut (přiblblé tlachání buranské lovecké expedice, indiánské seance) a jediné vyvrcholení je to předčasné na začátku v autě. Nadšenecké pomrkávání na predátoří sérii bylo s blížícím se koncem až směšné a to nejen proto, že primát s červenýma očima, zanedbanou pedikúrou a zálibou ve spoře oděných blondýnkách by Dutchovi posloužil jedině tak, že by si z jeho kůrového brnění udělal koupel na hemeroidy. Nevím, čím měl Magee nacpaný kalumet, ale s jistotou mohu říct, že jeho režisérská kariéra rychle zamíří do věčných lovišť.. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Po prvních recenzích a nadšených ohlasech jsem se těšil na něco mimořádného, ještě že jsem se podíval na aktuální stav tady i na IMDB díky tomu brutálnímu poklesu v hodnocení jsem šel do filmu opatrněji a to nejspíš zachránilo život mému DVD přehrávači. Tenhle film mohl být naprostá pecka, ale naprostá. Začátek je normálně fajn, dva docela slušní herci, krásná příroda a začinající malinké zmínky o chlupatém monstru. Když dojde k nehodě, je to vše ještě docela v pořádku. Dobrý hudební podkres, sem tam vykoukne nebo zafuní dvoumetrový dobytek a i když musíte přežít bandu kokotských pytláků a naprosto zbytečné kecy, těch prvních 45 minut uteče docela v pohodě. Následných deset minut je na pět hvězd jako prase. Výtečná řezničina, skvělý gore efekty, dobře udělaný Oh-Mah. Říkal jsem si ''sakra, tak proč tak málo procent'? To co přijde potom si nedokážu vysvětlit. Magee absolutně netušil kam dál a tak ve filmu najednou je všechno a nic. King Kong, Blair Witch, Čarodějnice, Predátor, Indiáni, nafouklá stopáž, příšerné dialogy a kurevská nuda. Scénář je prostě jedna velká zhovadilost a je to zatracená škoda. Kdyby prostě měl film hodinu dvacet a po dejme tomu 30 minutách by nejdřív vopičák vykosil pytláky, pak naháněl mladou dvojici, do toho dorazila banda dobrovolníků a policajtů na pátrání, přišlo další ultimátní gore a dobrý konec, měl by Magee zaděláno na béčko roku. Ne vole, on tam musí srát čarodějnice, indiány a podobný mrdky. Když ten šerif říká, že nesmíš mít zbraň, protože by tě vycítil na kilometry, tak přijdou do lesa a šerif vytáhne z batohu pistoli....tvl to už sem řval hystericky do polštáře. No a ten konec z Predátora 2 byl už třešničkou na dortu vrcholu sraček. Strašný. Jako člověk přes triky....špica, jako režisér a scénárista absloutní dement. Největší promarněná šance v béčkách v tomhle roce.40%. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (2)

  • Film má potitulkovou scénu. (griph)
  • V čase 17:45 jde vidět u dívky krev na obličeji, v dalších záběrech není po krvi ani stopa. (Kudly4)

Reklama

Reklama