Reklama

Reklama

Vyměněná

  • Španělsko Sin rodeos (více)
TV spot

Obsahy(1)

Paz žije svůj život jako malá myška. Má sice práci, včetně nekompetentního šéfa, stálého přítele, i s jeho dospívajícím synem, a nejlepší přítelkyni, která je poněkud sebestředná. Tento způsob života jí ale příliš nevyhovuje. Vše se změní po návštěvě hindského léčitele, který ji předepíše lék. Hned poté, co ho požije, se Paz radikálně změní. Už to není ta hodná holka, která si nechá vše líbit. Začne lidem okolo sebe říkat, co si myslí, bez jakékoli kontroly. To s sebou nese spoustu legračních následků. (Film+)

(více)

Recenze (9)

Marze 

všechny recenze uživatele

Segura mi podal medicínu k přežití ve společnosti lajků. Není tu žádné laciné psychologizování. Jsou zde fakt vtipné scény. Sin rodeos funguje, protože kvůli protagonistům a fungujícím situacím a hlavně kvůli vtipům. Situace, postavy a gagy ve měli vyvolali úsměv a někdy prolomili hranici smíchu.A je to něžné. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Príjemná a úsmevná španielska komédia, ktorá síce nie je nijako extra výnimočná, ale aspoň sa vyhýba aktuálnemu francúzskemu tlačeniu na pílu (v rámci ich komédií) či americkej výstrednosti a prehnanej snahe zaujať. Maribel Verdú v hlavnej úlohe utláčanej Paz, ktorá povstala proti všetkej neprávosti, bola sympatická a jej herecký prejav sa mi celkom pozdával. Postavy boli rôznorodé (taká vzorka modernej zvrátenosti), takže tu bol aj priestor na mnoho úsmevných momentov s vyváženým dôvtipom šíreným cez viaceré výborné scény a nápadité dialógy. Najviac ma asi pobavili scény Paz s jej ailurofilnou sestrou, ktorá bola posadnutá mačkami. Ale musím uznať, že viacero scénok prekračovalo hranice priemeru. To sa však nedá povedať o celom filme, ktorý pôsobil vo svojej podstate až príliš jednoducho. Ale svoj komediálny účel to splnilo. Je to kdesi na rozmedzí 3 a 4 hviezd (avšak bližšie k trom). ()

Hapretor 

všechny recenze uživatele

na prasknutí bránice to určitě neni ale na odreagování a sem tam úsměv příjemné ... hlavně to není blbé, i když je to přehnané ... dokonce mi přišlo, že to má i jakous takous myšlenku včetně ponaučení ... beru ... zabaví, neurazí ... ()

Rockerman 

všechny recenze uživatele

Proč musí být blbé české komedie jenom blbé a ne vtipné? Sin rodeos je pěkná ptákovina, ale je vtipná, na nic si nehraje, prostě jen baví. Je tu spousta dobrých scén. Sousedi - pařmeni, sestra - kočičí máma, malíř Dante a jeho obrazy, ale hlavně samotná Paz, která díky tajemnému léku získává ztracené sebevědomí a začne být úpřimná! ()

desade 

všechny recenze uživatele

Presne takého šedého kocúra máme doma. Po tom, čo sa naučil otvárať dvere (od seba, aj k sebe) sme sa museli doma začať zamykať. Sviečky na torte zatiaľ sfukovať nevie, ale to len preto, že ešte k narodkám žiadnu nedostal. Uvažoval som o bielej myši, ale som si to rozmyslel, čo keby si ju potom pýtal aj na meniny, 1. mája a Deň mačiek? Aj keď s nami všetky filmy nepozerá, táto komédia sa mu celkom páčila a tuším sa aj usmieval. Samozrejme pod fúzy. Dík za titulky Yusek. ()

Grázl83 

všechny recenze uživatele

Já to nedokoukal. Už od začátku byla zápletka zřejmá. Nejvíce mi ale vadilo absolutně hloupé chování všech, včetně hlavní hrdinky. Ona zaspi o 3/4 hodiny, dělá se strašně spěchá, ale mezitím se vykecává s manželem a jeho synem, sprchuje se a nezapomíná si připravovat snídani. ()

karnifex 

všechny recenze uživatele

Skvělá lehká komedie! Tam kde jsou Američané vulgární, Francouzi příliš intelektuálští a Němci - no, pokud jste někdy viděli německou komedii, doplňte si sami - tam Španělé dokáží být uvolnění, přirození, bavící.. ()

vinducha 

všechny recenze uživatele

Když se tam v čase cca 11:40 objeví ta tupá blbka se selfie tyčí, tak musíte začít Paz fandit , držel sem jí palečky až do konce. Skvělá zábava ,parádní situační komedie ,o tom co všechno je normální jedinec schopen ustát , než bouchnou saze. Výborně Torrente. ()

pepco odpad!

všechny recenze uživatele

Uz po prvej minute som mal dejavu a potom som zistil ze presne rovnaky film ako cez kopirak (iba co sa tyka scenara) som uz predcasom videl (https://www.csfd.cz/film/822211-rekni-to-nahlas/) s tym rozdielom ze tato spanielska verzia bol uplny brak. Vobec sa mi to nepacilo a na taliansku verziu to ani zdaleka nesiaha. Ten hercky vykon postav bol uplne katastrofalny... takze odporucam kazdemu ani nestracajte cas pozeranim a rovno siahnite po spominanej talianskej verzii ktora bola vyborne podana a vtipna (4z5*). ()

Reklama

Reklama