Reklama

Reklama

Tchyně

(pořad)

Obsahy(1)

Máte dluhy? Nezvládáte svoje děti? Štve Vás manžel? Je Vaše rodina prostě v troskách? Pak se obraťte na jedinečnou tchyni Moniku Štikovou, která Vaše problémy vyřeší za pár dnů (TV Barrandov)

Recenze (96)

mikruu odpad!

všechny recenze uživatele

Neskutečná zhovadilost. Musím upřímně říci, že obdivuji lidi, kteří se na takové pí****ny koukají. Tohle fakt nedávám. Patří na stejné dno, jako Superstar a různé její odnože, Velký bratr, atd... ()

Nick321 odpad!

všechny recenze uživatele

Čistý trash. :D Jsem rád, že mám v pohodě tchýni, protože máte-li problémy, nasaďte si k sobě do domu ušňafanou hašteřivou všechny kolem sebe obviňující Moniku Štikovou, která jak je z úvodní animace jasné, zázračně vyřeší problémy tak, jak by to zvládli i bez ní. :D Odborník jak prase. A jestli někdo skutečně věří, že tohle je "reality" show, tak já jsem čínský bůh obchodu, pokloňte se mi. ()

McLeader odpad!

všechny recenze uživatele

Za 3 dny stihla paní Štiková, jakožto rodinný vzor národa poučovat o rodinných hodnotách, dojet na koupaliště a uvařit oběd. Gratuluji paníí Štiková. Sama máte několik exekucí a vaše dcera je známá zlatokopka, ale to přeci neznamená že nemůžete poučovat o rodině. Za zmínku taky stojí téměř filmový závěr, při kterém "tchýně" odešla z domu, zatímco otec pronesl motivační řeč a všichni se obejmuli, načež na závěr řekla, že "neví co se po jejím odchodu událo, ale že doufá, že rodiině pomohla". Vůbec to nebylo ve scénáři za podmínku vyzvednutí 20 tisíc korun. Líbilo se mi, jak se tatínek radoval z darovaných peněz a přemýšlel, co si za to asi koupí, když mu to po odvysílání stejně vezmou exekutoři. Čekal jsem, že překoná rekord za nejhorší pořad. ()

p8ja

všechny recenze uživatele

Tchyně je další pořad, který se tváři jako reality show, ale podle mě je to fejk. Jsou to všechno "herci", což se ovšem barrandov snaží maskovat. Tchýně tam chrlí rady obecně známé jako že alkoholik může propít dům a měl by se léčit. Alespoň to není vulgární a plné násilí ani to nikoho nezesměšňuje. v přestávkách upoutávky na pořad, který proklepne jak chytrý je náš národ , Paroubka se ženou a seriál Bezdružice. A kdo nemá dost a vydrží do konce může se dorazit Ingou Lindström. ()

Calado odpad!

všechny recenze uživatele

Štika, oblečená jako kdyby jí bylo dvacet se snaží ukazovat jako odbornice na lidské životy. Jak to asi může vypadat. Mně někdo urazit u mně doma hned při seznámení, tak asi těžko budu brát, že nám jde pomoct. Ubohý!!!!! ()

DavidAAAA odpad!

všechny recenze uživatele

Fuj :-) Zkrachovalá pseudoexistence Štiková brouzdající se v obepnutých šatech, kde šplouchání jejích špeků vyhání všechny zvířata z okolí, v lodičkách na supervysokém podpatku, po lesní cestě vysokou trávou a udělující úžasné moudré rady zoufalým zájemcům... Aneb jak udělat kozla zahradníkem. Trapné a ubohé. ()

Cremonesi 

všechny recenze uživatele

Prosím vás, veľmi vás prosím, všimol si to niekto že toto nemôže byť realita? Že je to nahraté celé? Veď je to trápne ako veľmi je to nahraté a okaté. Zbadá to aj malé dieťa. TOTO NIE SÚ SKUTOČNÉ PRÍPADY. ()

SZINAI odpad!

všechny recenze uživatele

Z toho pořadu mám celkém dost velké dilema a deprese. Protože oni opravdu existují lidi, kteří věří o realnosti role paní Štikové, která vypadá jako by ještě včera řídila bordel. ()

Scoobys odpad!

všechny recenze uživatele

Nechápu, Nechápu jak může být taková s prominutím píčovina na této stránce. Prostě ta kráva se do všech hrabe je otravná nevyrovnaná nevyzná se v oboru. Jinak je to další dotvrzení že tv barrandov je jedna z nejhorších tv kanálu všech dob. ODPAD! ()

DarkSikorski odpad!

všechny recenze uživatele

Než ze sebe udělat absolutního pitomce na televizní obrazovce tím, že si pozvu nějakou pitomou megeru do baráku, to si raději vezmu pořádný provaz a půjdu se oběsit ne nejbližší strom, most nebo trám!!! A jestli je někdo tak blbej, že věří tomu, že je tahle "pomoc" skutečná, tak by měl/měla vážně uvažovat o hospitalizace na psychiatrii! ()

cccGlenisla odpad!

všechny recenze uživatele

Ani jsem nedokázala dokoukat do konce jeden díl. "Reality" se špatně napsaným scénářem a špatně zahraná. Štiková ale vypadá, že jí nikdo neřekl, že nechodí "pomáhat" do skutečných rodin, ale setkává se s herci, kteří dostanou nějakou tu dvacetikorunu, když ty její blbé řeči chvíli vydrží. ()

Reklama

Reklama