Reklama

Reklama

Tchyně

(pořad)

Obsahy(1)

Máte dluhy? Nezvládáte svoje děti? Štve Vás manžel? Je Vaše rodina prostě v troskách? Pak se obraťte na jedinečnou tchyni Moniku Štikovou, která Vaše problémy vyřeší za pár dnů (TV Barrandov)

Recenze (96)

McLeader odpad!

všechny recenze uživatele

Za 3 dny stihla paní Štiková, jakožto rodinný vzor národa poučovat o rodinných hodnotách, dojet na koupaliště a uvařit oběd. Gratuluji paníí Štiková. Sama máte několik exekucí a vaše dcera je známá zlatokopka, ale to přeci neznamená že nemůžete poučovat o rodině. Za zmínku taky stojí téměř filmový závěr, při kterém "tchýně" odešla z domu, zatímco otec pronesl motivační řeč a všichni se obejmuli, načež na závěr řekla, že "neví co se po jejím odchodu událo, ale že doufá, že rodiině pomohla". Vůbec to nebylo ve scénáři za podmínku vyzvednutí 20 tisíc korun. Líbilo se mi, jak se tatínek radoval z darovaných peněz a přemýšlel, co si za to asi koupí, když mu to po odvysílání stejně vezmou exekutoři. Čekal jsem, že překoná rekord za nejhorší pořad. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

" Potkal jsem svou tchýni na mostě v Bechyni, vítr jí rozfoukal drdol. Moje milá tchýně kráčela si líně, neboť si koupila Sidol.................". Kdo mne zná, tak Vám potvrdí že na tvz. reality show ujíždím. Výměna manželek, Prostřeno!, Hledá se táta a máma....i když ne vždy odcházím od televizní obrazovky naplněn blahem, tak se dovolím prohlásit za fanouška podobných formátů. Dalším bonusem navíc měla být legendární postavička prvoplánových bulvárních článků "stará štika", kmotr jedné z nejúsměvnějších rodinek nejzapadlejších koutů našeho rádoby celebrity rybníčku. A teď už budu stručnější "tramtadadááááááááááá" přes to všechno je mi líto, ale na tohle se fakt nedá koukat :( ()

Reklama

DavidDizzer odpad!

všechny recenze uživatele

Tady nejde ani o příběhy, které se v daném pořadu řeší, tady jde o to, jak nepřirozené a nucené herecké výkony jsou. Kromě absolutně nepřírozených hereckých výkonů a přirozeného talentu, tchýně také působí šíleně nesympaticky, včetně ostatních ,,neherců". Jediné, za co bych dal jednu hvězdičku je to, že je to tak trapné, až je to vtipné a až se tomu někdy musím smát a kroutit hlavou, co za pořady to vlastní chodí. Takže to je pro mě spíše komedie s jednou hvězdičkou nebo celkový dojem pořadu jako odpad! Odporný hnus, hnůj! ()

Allien.9 odpad!

všechny recenze uživatele

Operoxidovaná, rádoby vtipná "odbornice" beze špetky soudnosti i inteligence, která pravděpodobně nikdy neviděla mop, neb by si zlomila svůj pěstěný nehet, má někomu radit s problémy? To jako vážně? Stále žasnu, kam až lze klesnout. Nejstupidnější a nejvíce nahraná "realitka", jakou lze v televizi momentálně vidět. Za "Tchyni" se buď velmi dobře platí, nebo má paní Štiková velmi zvrácené choutky - viz. sledovat se v televizi. Edit: 43 let? Já myslela, že je tý krásce tak o 10 víc.XD ()

HonzaSim 

všechny recenze uživatele

Předsudky. Ano, při upoutávkách jsem si říkal: "Štiková? Tak ono nestačí, že uměle slavná Ornella dlouhodobě plní články všech bulvárů?" Musím říct, že Monika zdaleka není taková jako její ultrablbá dceruška, kterou nemůžu ani cítit. Její matka na mě působí jako pohodová teta a kupodivu to vůbec není tak špatné, jak jsem čekal. Navíc mi formát pořadu přijde lepší, než Výměna manželek, kde se akorát rozhádají obě rodiny. Pokud "Tchýně" rodině pomůže, tak proč ne? Viděl jsem jeden díl a jeho závěr byl docela silný. Na Barrandov nadprůměrné, na české pořady víceméně průměr. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama