Reklama

Reklama

Tchyně

(pořad)

Obsahy(1)

Máte dluhy? Nezvládáte svoje děti? Štve Vás manžel? Je Vaše rodina prostě v troskách? Pak se obraťte na jedinečnou tchyni Moniku Štikovou, která Vaše problémy vyřeší za pár dnů (TV Barrandov)

Recenze (96)

Snake.Charmer odpad!

všechny recenze uživatele

Není to dobré pro milovníky čehokoli. To, že do prvního dílu nedokázali zapojit manželku - ani jednou se na obrazovce neobjevila!!! - je největší fail produkce. Potenciální konflikt se tedy nekoná, ani nevidíme onen "reálný" problém, který by měla tato reality show "řešit". Místo toho dostáváme smířlivý shit, ubuleného tatíka od rozpadající rodiny, který akorát lituje sám sebe, a tchyni Štikovou která ve svém buranství není ani zdaleka tak zábavná, jak jsem očekával. Jedno ponaučení mi tento pořad přeci jen přinesl - výlet do čestlického aquaparku je nejlepším lékem pro rozpadající se dysfunknční rodiny. No a stará štika si vydělala a ještě k tomu má pocit, že spasila svět. Velké zklamání, protože potenciál to mělo. ()

Knor odpad!

všechny recenze uživatele

Tak jsem zkouknul kus jedný epizody. Příšernější sračku jsem snad neviděl. Celý je to jen nahraný stupidní divadlo ..., trapný, ubohý, nudný a vrcholem všeho je stará Štiková, která podává společně s ostatními herci, který hrajou rozvrácenou rodinu naprosto tragický herecký výkony. Navíc má ta paní IQ asi jako rozbitej zámek od brankovejch dveří, takž se nedá moc dlouho poslouchat, stejně jako zbytek její blonďatý rodiny :-D Takže ze zdravotních důvodů už na toto nikdy koukat nebudu, zdraví mám jenom jedno a nechci o něj přijít kvůli takovýmu nebo podobnýmu pořadu :-D ()

Reklama

p8ja

všechny recenze uživatele

Tchyně je další pořad, který se tváři jako reality show, ale podle mě je to fejk. Jsou to všechno "herci", což se ovšem barrandov snaží maskovat. Tchýně tam chrlí rady obecně známé jako že alkoholik může propít dům a měl by se léčit. Alespoň to není vulgární a plné násilí ani to nikoho nezesměšňuje. v přestávkách upoutávky na pořad, který proklepne jak chytrý je náš národ , Paroubka se ženou a seriál Bezdružice. A kdo nemá dost a vydrží do konce může se dorazit Ingou Lindström. ()

rakovnik odpad!

všechny recenze uživatele

Co je to za hroznou trapnou úchylárnu? A proč je tam ta ošklivá divná paní? Kdo, proč a za co jí platí? Stačí "kvalifikace" "podnikatelka"? Svou neodborností by mohla ublížit, pokud by někdo tuto šílenost bral vážně. Vstupenka ke sponzorovi a 20 000 za to, že si pustím domů tuhle zlatokopku, aby se mi montovala do rodiny i do dětí, to je fakt síla a prohra těch, kdo to udělali. A pokud je to hra, patří do odpadu taktéž. ()

Shaleman odpad!

všechny recenze uživatele

Veškeří dětští psychiatři, sociologové, terapeuti a sociální pracovníci hromadně rezignují na své funkce a skáčou z nejbližšího útesu, protože by jinak umřeli hlady. Již nejsou třeba. Stačí si zapnout Barandov a počkat si na Mamuta Štikovýho, který to všechno vyřeší tou nejlidštější formou, jakou jsem kdy viděl. "Já jsem jako vešla a ony zůstaly sedět na gauči, v ruce telefony a vůbec ani nepozdravili jako. Jako já měla chut odejít. Arogantní, sprostý malý zmrdi, který bych okamžitě nakopala do prdele a vyhodila je do nějakýho syfiliidního bordelu, aby věděli co je život!" No, to jsem trochu přehnal. Syfiliidní by ani nevyslovila... jediné dobré je, že je to celý nahraný, takže zas takový kreténi nejsme... no koukáme na to, takže asi jo.... ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama