Reklama

Reklama

Hledá se princezna

  • Ukrajina Vikradena princesa: Ruslan i Ljudmila (více)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Kouzelný příběh Ruslana a Mily se odehrává v době statečných rytířů, krásných princezen a zlých čarodějů. Ruslan, kočovný herec, který sní o titulu rytíře, potkává nádhernou Milu a na první pohled se do ní zamiluje.  Jejich štěstí ale nemá dlouhého trvání, strašlivý čaroděj Černomor potřebuje Milinu moc lásky, aby ji přeměnil v magickou temnou sílu. Vykouzlí proto obrovský vír a unese Milu přímo před Ruslanovýma očima. Ten nemá ani tušení, že Mila je dcerou krále. Ruslan se bez okolků vydává na záchranu své milé. Podaří se mu zdolat všechny nástrahy a dokázat, že skutečná láska je silnější než jakékoliv čáry? (Bohemia MP)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (26)

Alementina 

všechny recenze uživatele

Nechapu, jak takova pekna pohadka tady ma tak nizke hodnoceni, takze ji rada pomuzu do cervenych cisel... Je to vtipny, v neotrelem obalu zabaleno to tradicni klise, ma to spoustu odkazu na dalsi pohadky.. Detem se to moc libilo! A mne jako dospelakovi taky. A jeho ukrajinska pohadka, koukam a smekam. ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Malamužův debut vlastně nedopadl špatně jakožto ani dobře. Je to v první řadě vykrádačka všech slavnějších animáků. Samotná princezna mi připomíná Rebelku. Hodně prvků pochází i ze Shreka. Jsou zde vtipné gagy, ale je jich zoufale málo. Tedy pokud se bavíme o těch originálních. Neurazí, ale ani nenadchne... ()

Reklama

aneken 

všechny recenze uživatele

Vizuální zpracování na slušné úrovni, i když na Pixar to nemá;). Příběhově fajn, ale nějaké zásadní zvraty nečekejte. Trochu mi v tom scházel humor. Ne, že by nebyla snaha, ale fakt povedených vtípků je tam jen pár. Celkově lehoulinký nadprůměr, ale jsem rád, že takový slušný animák mohl vzniknout i na Ukrajině;) ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Ukrajinci na to šly logicky proč se snažit o něco nového, když můžou vykrást něco starého a úspěšnějšího. Takže princezna Mila se nápadně podobá princezně Fioně ze Shreka (dokonce je zde i několik zpomalených scén a la Matrix jako bylo ve Shrekovi)její otec král králi Haroldovi z pohádky Na Vlásku a celý animák se nápadně podobá animáku Ledové Království dokonce zde máme i obra, ale místo ledového, který byl v Ledovém Království zde máme kamenného. Máme zde i bojového chipmunka, který se nápadně podobá těm z předposledního dílu Doby Ledové. Bohužel humor zde absolutně není jelikož v kině nás bylo cca 15 a nesmál se nikdo. 40 procent za animaci, která je opravdu kvalitní,za postavu žáby, která jediná bavila ( a to tam měla zhruba jen 5 minut stopáže) a za jednu českou píseň a tu scénu kde se odehrávala. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Sme v dobe, keď už málo čo vzbudí extázu z diváckeho hľadiska. Toto nieje taška, toto je plný vagón rozprávkového a komediálneho klišé. Ale predsa to len nejako funguje. Trápne vtípky a momenty striedajú tie, v ktorých sa objaví niečo, čo vyčarí úsmev nielen v rámci humoru. Je to nehollywoodska hollywoodska zábava, z oblasti nám zemepisne blízkej, takže vlastne celkovo pochvala, ale spôsobom, že nabudúce to urobte nie lepším, ale inovatívnejším spôsobom. ()

Galerie (51)

Zajímavosti (1)

  • V čaes 18:08 v originálním znění zazní píseň „Do zirok“ („До Зірок“) od ukrajinského hudebního dua Vremya i Steklo (Oleksij Zavhorodnij, Nadija Dorofejeva), kteří zároveň namluvili hlavní postavy v tomto filmu. (BMW12)

Reklama

Reklama