Reklama

Reklama

The Russian Bride

Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Starší zámožný muž Karl Frederick (Corbin Bernsen) sa kvôli samote snaží nájsť svoju spriaznenú dušu, no nedarí sa mu. Na internetovej zoznamke jedného dňa narazí na sympatickú Ninu (Oksana Orlan). Háčik je však v tom, že ona je z Ruska a on žije v USA. Vďaka svojmu bohatstvu ju Karl presvedčí, aby spolu s dcérou priletela k nemu a začala u neho žiť. Z ošarpaného paneláku sa matka s dcérou presúvajú do majestátneho sídla a vyzerá, že sa pre nich začína život ako v rozprávke. Postupom času ale začína byť jasné, že o rozprávkovom živote nemôže byť ani reči... (Marceloo)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (56)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Mučivě dlouhé drama se nakonec promění v jatka. Vcelku předvídatelný příběh mladé ruské matky, která se od tyranského manžela uchýlí se svojí dcerou do náruče chápavého amerického dědka. A je jen otázkou času, i když toho filmového dosti dlouhého, kdy dědek ukáže svoji pravou tvář a vyjeví skutečné úmysly. Slušná kamera a velmi dobrá hudba dají zapomenout na pomalé tempo. Plíživá hrůza. Osobně si nemyslím, že duch měl být skutečný, spíše šlo o představy dívky pobývající v pro ni strašidelném domě, každopádně nešlo o nijak rušivý prvek. Dal bych tři, ale závěr si samostatnou hvězdu zaslouží. Plivu na váš hrob a Carrie. Téměř tři čtvrtiny filmu jsou pro trpělivého diváka, což já tentokrát byl. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Taťka bojuje se svými démony, občas si šlehne a v takovém stavu prostě svou dcerku vídat nebude. Její matka Nina chce navíc z Ruska pláchnout a zkouší to přes seznamku, která má dosah až za oceán. Chytne se plastický chirurg v penzi. Má hrad, služebnictvo, ve skříni figurínu se svatebními šaty a dokonce u něj teče voda. I když zase zlobí elektřina. Nakonec ovšem dle očekávání platí rčení „z bláta do louže“, takže Nina s dcerkou brzy pochopí, s kým mají tu čest. Nakonec se to překlopí v docela solidní blábol, ve kterém chybí cokoliv, čeho by se divák mohl chytit, herci nemají, co hrát, vedou přihlouplé dialogy, zvrat půl hodiny před koncem už toho moc nezachrání. Závěr zrovna tak. Někteří tvůrci by tak holt měli své choutky nechat doma pod peřinou. ()

Reklama

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Nezapomenutelný dentista opět v akci. Sice od časů vytříbené zubařské tortury poněkud sešel věkem, ale úchylové mu jdou pořád dobře. Jeho plán je Nabokovovsky prostý - sbalit maminku, aby se dostal ke dcerušce. I když z jiného důvodu, než si asi většina diváků bude myslet. Na netu se zakouká do zlatokopky Niny. Ta ráda vymění ruského asociálního feťáka a ožralu za amerického plastického chirurga na penzi. A panelákový 2+1 v ruském prdelákově za x+y snobskou residenci zvíci středně velkého zámku. I když je to tak trochu strašidelný zámek se dvěma podivnými zaměstnanci (Hagen a María jsou dokonalí). A podivný je i okruh chirurgových přátel. Netrvá dlouho a krásný americký sen se začne postupně měnit v noční můru... Že má film hodně ospalé tempo a je minimálně o čtvrt hoďky delší než by měl být mi nevadilo, mám rád pomalou gradaci děje a finále je pak o to působivější. Ale nesympatická kobyloidní Nina s mozkožroutem v hlavě se mi ani trochu nelíbila a nebavila mě. A pokud vám hlavní hrdinka není sympatická, nedá se svítit - film vás pak moc nenadchne. Ani závěrečná masakrální čtvrthodinka mě kvůli frenetickému střihu a epileptické kameře neobměkčila. Ne, není to film, který bych si ještě někdy pustil. Díky němu jsem si ovšem připomněl jistá moje oblíbená videa na YT. Je tam podobných mraky: https://www.youtube.com/watch?v=0aqn7Umb-_Y ()

Asia_Power 

všechny recenze uživatele

A přesně proto sem nikdy nebyla na seznamce. To bych taky mohla jednoho smutnýho dne cumlat scvrklýho slimáka 70ti letýho dědy a doufat, že můj ukázkovej blowjob mi zaručí hezký bydlení v zámečku. Mrdat to, radši budu na poli dál sázet rejži od rána do noci, než se takhle ponižovat. Naše hrdinka ale má mladou ratolest a psycho bejvalýho, takže to si člověk seznam priorit poskládá jinak a hulit starýho čůráka je ještě celkem přijatelná cena. Jenže ouvej !! Starej dědula má trochu jiný plány než si nechat kouřit a chudák Oksana nám zjistí, že vlastně je na druhé koleji a hlavní STAR má být její dcerka. Z čehož vyplyne ponaučení - Nikdy neser ruskou mámu, pyčo!! Oksana se z pasivní spermohltky změní na krvežíznivou kurvu z pekla, která udělá všechno proto, aby její dcerka byla v bezpečí a věřte mi, nasrat jí fakt není dobrej nápad. Když to tam začne kydlit, tak i Rambo by jí pochvalně poplácal po rameni a dědula spolu s ostatníma záhy zjistí, že se na tu seznamku měl vysrat taky. ()

vnimatkrasu 

všechny recenze uživatele

Palec za námět. I za ty koule zkusit vykuchat největší instagramovou hvězdičku současnosti. Jenomže ani dost solidní gore nedokáže zakrejt, že se Ojeda pokouší o pomalu až austenovskou epiku s rozpočtem jedný večeře v McDonaldu. I proto to nefunguje. A finální rage mód proto působí až srandovně. Škoda. ()

Galerie (25)

Reklama

Reklama