Reklama

Reklama

Alexa a Katie

(seriál)
  • USA Alexa & Katie
Trailer
USA, (2018–2020), 16 h 56 min (Minutáž: 22–37 min)

Tvůrci:

Heather Wordham
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(39)

Obsahy(1)

Alexa se pere s rakovinou. Ale společně s nejlepší kamarádkou Katie taky začínají střední školu, připravené na cokoliv, co přijde. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (6)

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele

Hrozně příjemnej a hlavně odpočinkovej seriál. Žádný velký vymýšlení, ale solidní humor, kterej nelze jinak, než patřičně ocenit. A korunu tomu všemu dává správně potrhlá Isabel May, kvůli které jsem se na tenhle sitcom začal dívat. A rozhodně toho nelituju. 80 procent. ()

Zuzi.Bell 

všechny recenze uživatele

Hlavni hrdinka sebestredna až na půdu...Ke konci už jen honí parádu a moc dobře nehraje...Její matka si hraje na Monicu z Přátel.Ale snáším ji lépe,než v Bewerly hills.😁.Blondýnka sympatická i její mamča 👍.... ()

Reklama

viperDavid 

všechny recenze uživatele

Velmi dobrý odpočinkový seriál u kterého jsme se bavily s dcerou. Naprosto bezproblému dám 5 hvězd. Celkem má seriál 4 série i když ČSFD ukazuje 3. ()

MrsTecka 

všechny recenze uživatele

I když to má být nenáročný seriál na odreagování, u mě to tak určitě nefunguje. Už od začátku mě hlavní postava jenom štve z neustálého vymlouvání a prskání na ostatní. Bohužel ani přes tento fakt jsem se nedokázala přestat na seriál dívat. ()

Galerie (125)

Reklama

Reklama