foto

Eddie Shin

  • nar. 17.7.1976 (44 let)
    Chicago, Illinois, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Peppermint: Anděl pomsty
2015 Richard Peter Johnson
2012 Výlet s mámou
2008 Phoo Action (TV film)
2007 News, The (TV film)
2005 American Fusion
2004 Sucker Free City (TV film)

TV seriály

2020 AJ a královna (TV seriál)
Baton Rouge (E08)
2019 S.W.A.T. (TV seriál)
Padlí (S02E15)
Grace a Frankie (TV seriál)
Asistence (S05E03)
2018 Alexa a Katie (TV seriál)
Šestnáctiny (S02E10)
Jak na Nový rok... (S02E09)
Vzpomínky na rakovinu (S02E08)
další epizody (23)
Americká manželka (TV seriál)
Liar Liar, Room on Fire (S03E17)
Teorie velkého třesku (TV seriál)
Planetární kolize (S12E05)
2017 Training Day (TV seriál)
Kodex cti (E04)
Americká manželka (TV seriál)
The Man Date (S01E15)
2016 Lucifer (TV seriál)
Hezké botky (S01E05)
The Detour (TV seriál)
The Restaurant (S01E04)
Westworld (TV seriál)
Dobře temperovaný klavír (S01E09)
Optický klam (S01E07)
Zběh (S01E03)
The Man in the High Castle (TV seriál)
Fallout (S02E10)
Detonation (S02E09)
Loose Lips (S02E08)
další epizody (5)
2015 Sběratelé kostí (TV seriál)
Kovbojská soutěž (S11E09)
2014 Manhattan (TV seriál)
Perestroika (S01E13)
The Hive (S01E03)
The Prisoner's Dilemma (S01E02)
další epizody (4)
Mystery Girls (TV seriál)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Třetí Triáda (S06E04)
Prezídium (S06E03)
Neelegantní srdce (S06E02)
2013 Kurz sebeovládání (TV seriál)
Charlie dostane Lindsay do maléru (S02E12)
2011 Prime Suspect (TV seriál)
The Great Wall of Silence (E11)
Jak dobýt Ameriku (TV seriál)
Zdání klame (S02E04)
2010 Castle na zabití (TV seriál)
Rána pod pás (S02E13)
Posel ztracených duší (TV seriál)
On Thin Ice (S05E17)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Střet kompetencí (S07E18)
2008 Terminátor: Příběh Sáry Connorové (TV seriál)
Pravidla vždy neplatí (S02E10)
2007 Cavemen (TV seriál)
Řekni, kdo tě zabil (TV seriál)
Sranda jako na pohřbu (S01E03)
2006 Help Me Help You (TV seriál)
2005 Láska, s.r.o. (TV seriál)
Point Pleasant (TV seriál)
Human Nature (E02)
2004 Listen Up (TV seriál)
2002 Girls Club (TV seriál)
That '80s Show (TV seriál)
Gilmorova děvčata (TV seriál)
Kdo koupí můj koš? (S02E13)
2001 Gilmorova děvčata (TV seriál)
Mladíček na útěku (S02E09)
Horečné přípravy (S02E02)
Emily v říši divů (S01E19)
další epizody (4)
Pohotovost (TV seriál)
Nabídka a poptávka (S08E06)
Nový začátek (S08E05)
2000 Malcolm v nesnázích (TV seriál)
1993 Policie New York (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky