foto

Phill Lewis

  • nar. 4.9.1968 (49 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Phill Lewis je americký herec. Narodil se v roce 1968 dne 4.září v Ugandě ve Východní Africe. Jeho otec Delano Lewis pracoval jako velvyslanec USA. Diváci ho mohli vidět v seriálech JAK JSEM POZNAL VAŠI MATKU, ŽENATÝ SE ZÁVAZKY, POLDOVÉ Z HILL STREET.

Joe "reich" Ferrone

Herecká filmografie

Filmy

2014 Wish I Was Here
2012 I'm Not Dead Yet (TV film)
2011 Čivava z Beverly Hills 2
Sladký život - Film (TV film)
2009 Táta v trapu (TV film)
Wizards on Deck with Hannah Montana - a.z.
2008 Pěkně hnusný lidi
2006 Strašidelný hrad
2005 Láska v horách
Zelená je tráva
2004 Elvis už odešel
Přežít Vánoce
2002 Jsem agent
Pomoc!!! Já mám rande
2000 It's a Shame About Ray
$pent
Z jaké jsi planety?
1999 Trhák pana Bowfingera
1996 Museum of Love
1995 Once Upon a Time... When We Were Colored
1992 Železný orel 3
1991 Brother Future (TV film)
Clippers (TV film)
Dobrodruzi z velkoměsta
Tagteam (TV film)
1989 Jak se dostat na vysokou
Women of Brewster Place, The (TV film)
1988 Smrtící atrakce

TV seriály

2010 Ve znamení raka (TV seriál)
Vychovávat Hope (TV seriál)
2009 Jsem v kapele (TV seriál)
Superagent Oso (TV seriál)
2008 Sladký život na palubě (TV seriál)
2007 Head Case (TV seriál)
Kouzelníci z Waverly (TV seriál)
Phineas & Ferb (TV seriál)
2006 Bratři a sestry (TV seriál)
Hannah Montana (TV seriál)
Minor Accomplishments of Jackie Woodman, The (TV seriál)
2005 Americký táta (TV seriál)
Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Sladký život Zacka a Codyho (TV seriál)
2003 Joan z Arkádie (TV seriál)
That's So Raven (TV seriál)
2002 Kim Possible (TV seriál)
8 Simple Rules... for Dating My Teenage Daughter (TV seriál)
2001 Lizzie McGuire (TV seriál)
Scrubs: Doktůrci (TV seriál)
2000 Ano, drahoušku (TV seriál)
1999 Rodinné právo (TV seriál)
Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
The Golden Hour (S06E09)
Team Play (S06E01)
1998 Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
Kráska a zvířata (S03E04)
1997 Ally McBealová (TV seriál)
Dharma & Greg (TV seriál)
Perné dny (TV seriál)
1996 Chameleon (TV seriál)
Modrý Pacifik (TV seriál)
Sparks (TV seriál)
1995 JAG (TV seriál)
Kancelářská krysa (TV seriál)
The Wayans Bros. (TV seriál)
1994 Hardball (TV seriál)
Přátelé (TV seriál)
Sister, Sister (TV seriál)
Správná pětka (TV seriál)
1993 Living Single (TV seriál)
1992 Jsem do tebe blázen (TV seriál)
1991 Teech (TV seriál)
1990 The Outsiders (TV seriál)
1988 TV 101 (TV seriál)
1987 A Different World (TV seriál)
Frank's Place (TV seriál)
The Bronx Zoo (TV seriál)
Ženatý se závazky (TV seriál)
1986 Amen (TV seriál)
Starman (TV seriál)
1985 227 (TV seriál)
1984 CBS Schoolbreak Special (TV seriál)
Charles in Charge (TV seriál)
1981 Poldové z Hill Street (TV seriál)
1972 ABC Afterschool Specials (TV seriál)

Dokumentární

2003 R3

TV pořady

2006 Disney Channel Games, The (TV pořad)

Režijní filmografie

TV seriály

2017 One Day at a Time (TV seriál)
One Lie at a Time (E08)
Strays (E05)
A Snowman's Tale (E04)
další epizody (4)
Superior Donuts (TV seriál)
Art for Art's Sake (S01E12)
2015 Správná dvojka (TV seriál)
Táborníci z Kikiwaka (TV seriál)
2014 Mladí a hladoví (TV seriál)
2013 Mike a Molly (TV seriál)
Open Mike Night (S04E13)
Mind Over Molly (S04E12)
Dips & Salsa (S04E11)
další epizody (12)
2012 Soul Man, The (TV seriál)
Sullivan a syn (TV seriál)
Mike a Molly (TV seriál)
Party Planners (S03E19)
Spring Break (S03E18)
St. Patrick's Day (S03E17)
další epizody (15)
2011 Austin a Ally (TV seriál)
Farma Rak (TV seriál)
Jessie (TV seriál)
2008 Sladký život na palubě (TV seriál)
2005 Sladký život Zacka a Codyho (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace