Reklama

Reklama

Dlouholetý pár homosexuálů je neustále na nože, ale jejich úspěšný pořad o vaření je drží pohromadě. Když však jejich zbloudilý syn opět skončí ve vězení, neochotně se ujmou vnuka, který jim zaklepe na dveře. Hvězdný šéfkuchař Erasmus (Steve Coogan) a jeho partner Paul (Paul Rudd) společně vedou šťastný a požitkářský život. Jejich dokonalý svět se však obrátí vzhůru nohama, když Erasmus na večírku stane tváří v tvář vnukovi, o jehož existenci neměl tušení. Zdá se, že chlapec, jehož otec se ocitl ve vězení, nemá kam jít, a tak se ho dvojice po dlouhé debatě rozhodne ujmout. Změny a překážky, kterým jsou obě strany náhle vystaveny, by lehce mohly vyústit v katastrofu. Příběh o neobvyklé rodině, prodchnutý láskou a humorem, činí ze snímku jednu z největších filmových událostí tohoto roku. (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (18)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Dva gayové....to už samo o sobě může značit cokoliv. Pokud si ale uvědomíte, že je tu hraje Paul Rudd a Steve Coogan, tak vězte, že tahle komedie bude fajn a rozhodně nebude nijak zvlášť poukazovat a ani odkazovat na situace, ve kterých se jiní režiséři s podobným tématem doslova vyžívají. Naopak si tu režisér udělal z obou dvou taková upřímná šprťouchlata, na kterých není vůbec nic špatného a příjemně to šlape. Komediálně je to takové akorát a tak tři hvězdy tento film bez naprostých problému snese. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Vidíme homosexuální pár Paula Rudda a Steva Coogana v této únavné přemrštěné komedii. Nejdříve jsem si říkal, že je to nějaká ironie s postavami nemíněnými vážně až jde z toho hlava kolem.A vypadalo to zastarale. Malý vnuk v podání Jacka Goreho přijede neohlášen na panství v Santa Fe v Novém Mexiku. Rudd je uvěřitelně neurotický. Všechny vtipy jsou povahou gayovské a je obtížnější jim rozumět. ()

Reklama

rotel odpad!

všechny recenze uživatele

Takže za 1. - reklama na Taco Bell, za 2. - nič nie je krajšie, lepšie, normálnejšie ako keď je rodina šťastná, hlavne tá kde je otec, otec a syn. Nič proti homosexuálom, no už toho začína byť veľa. Ale určite sa to bude aj niekomu páčiť, podľa tých reakcií, čo už napísali niektorý predo mnou. A ešte jedno - ten názov filmu - to ako vážne? ()

StanislachKo 

všechny recenze uživatele

Už len samotný fakt (atén je podľa mňa absolútne evidentný), že to chce primárne šokovať, je zárukou, že to muselo dopadnúť modrým hodnotením (+ samotný názov filmu...). Ale za hlavnú dvojku to u mňa musí ísť kategoricky hore. A ako som to písal už pri pár iných filmoch, táto drzá - skoro až nekorektná - odvaha ma v hlavne amerických filmoch vždy baví a nedokážem jej skrátka nefandiť. Coogen a Rudd u mňa zase išli hore. Titulková scéna... no... to už trochu nasladilo finálny pocit, ale byť tam zrejme musela. Suma sumárum, smial som sa fakt schuti, ale tvorcom išlo zrejme aj o také niečo ako dojať, či u diváka prehodnotiť svoj svätonázor, čo so mnou moc nezatriaslo. ()

kilobyte 

všechny recenze uživatele

Žádné vnucování jak homosexuální páry jsou pro děti to nejlepší, jak bývá časté u filmů s podobnou tématikou. Naopak je to pohled na dva muže, kteří se snaží starat o dítě, i když sami se chovají jako děti, přestože občanku už mají hodně dlouho. Film hodně táhne dvojice ironický Paul Rudd a sebestředný Steve Coogan. ()

Galerie (28)

Reklama

Reklama