foto

Alison Pill

  • nar. 27.11.1985 (32 let)
    Toronto, Ontario, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Alison Elizabeth Pill se narodila 27.listopadu 1985 v Torontu, Ontario, Kanada. Její otec je finančník pocházející z Estonska. Alison navštěvovala akademii Vaughan Road v Torontu.

Za svou roli ve filmu DEGAS AND THE DANCER (1998), byla v roce 2000 nominována na cenu Young Artist Award. O rok později přišla další nominace na Young Artist Award za roli v televizní komedii THE OTHER ME (2000). Za svou hlavní roli ve filmu LOVEC DINOSAURŮ (2000) získala v témže roce cenu na Mezinárodním dětském festivalu v Burbanku. V roce 2001 byla vybrána pro roli v dramatu MEZI NÁMA HOLKAMA (2001), kde si zahrála s Elizabeth Perkins a znovu byla nominována na Young Artist Award. Alison hraje také divadlo v roce 2006 byla za svůj výkon v dramatu Poručík z Inishmoru nominována na herečku ve vedlejší roli Tony Award. Tuto cenu mohou získat pouze celá představení či herci z Broadwaye.

Její oblíbenou herečkou je Patricia Clarkson, se kterou spolupracovala na snímku VEČEŘE S APRIL. Je zasnoubená s Jay Baruchelem, a také je velkým fanouškem kapely Coldplay.

Martin "Mafyn" Legát

Herecká filmografie

Filmy

2018 Backseat
2017 Goon: Last of the Enforcers
2016 Ave, Caesar!
Cover Up
Případ Sloane
Woman in Deep
2015 Zoom
2014 Cooties
2013 Ledová archa
2012 Do Říma s láskou
2011 Goon
Portraits in Dramatic Time
Půlnoc v Paříži
2010 Goldstar, Ohio
Scott Pilgrim proti zbytku světa
2009 One Way to Valhalla
2008 Milk
2007 Život podle Dana
2004 Co provedla Katy (TV film)
Čistá pravda (TV film)
Můj miláček ráže 6,65
Separate Peace, A (TV film)
Zpověď královny střední školy
2003 Fast Food High
Nečekaná láska (TV film)
Večeře s April
2002 Perfect Pie
Pilotova žena (TV film)
2001 Já a mé přízraky (TV film)
Mezi náma holkama (TV film)
Obžalovaná (TV film)
2000 Baby (TV film)
Lovec dinosaurů (TV film)
Other Me, The (TV film)
Redwall: The Movie (TV film)
Vynechané stránky
1999 Dear America: A Journey to the New World (TV film)
Different (TV film)
Hradba mlčení (TV film)
Jacob Two Two Meets the Hooded Fang
Láska až za hrob (TV film)
Life Before This, The
Vánoční píseň (TV film)
1998 Degas and the Dancer (TV film)
Podezřelý cizinec (TV film)

TV seriály

2017 American Horror Story (TV seriál)
Great Again (S07E11)
Drink the Kool-Aid (S07E09)
Winter of Our Discontent (S07E08)
další epizody (10)
2016 The Family (TV seriál)
2014 Newsroom (TV seriál)
To byl tedy den (S03E06)
Oh Shenandoah (S03E05)
Pohrdání soudem (S03E04)
další epizody (6)
2013 Newsroom (TV seriál)
Volby 2 (S02E09)
Volby 1 (S02E08)
Třetí opoziční tým (S02E07)
další epizody (9)
2012 Newsroom (TV seriál)
Větší hlupák (S01E10)
Výpadek proudu, část druhá: Zkušební debata (S01E09)
Výpadek proudu, část první: Tragické porno (S01E08)
další epizody (10)
2010 Pilíře Země (TV seriál)
2008 V odborné péči (TV seriál)
2006 Book of Daniel, The (TV seriál)
1999 Redwall (TV seriál)
1998 Anatole (TV seriál)
The Last Don II (TV seriál)

Dokumentární

2009 Milk: Hollywood Comes to San Francisco
2005 EMGOD
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace