foto

Jesse Luken

  • nar. 1983
    Colorado Springs, Colorado, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Balada o Busteru Scruggsovi
Ideální domov
2016 Citrus Springs
2015 Den první
2014 Born to Race: Fast Track
The Guest
2013 42
Great American Dream
2008 Starlet

TV seriály

2020 9-1-1: Lone Star (TV seriál)
Pilot (E01)
Doktoři (TV seriál)
Doll E. Wood (S03E17)
2019 Sněží! (TV seriál)
The Bottoms (S03E05)
The Game That Moves As You Play (S03E04)
2018 MacGyver (TV seriál)
Riley + Airplane (S02E18)
Shooter (TV seriál)
Alpha Dog (S03E09)
2017 S.W.A.T. (TV seriál)
Rodina (S01E03)
Timeless (TV seriál)
The Lost Generation (S01E14)
Karma Chameleon (S01E13)
Underground (TV seriál)
Auld Acquaintance (S02E08)
28 (S02E07)
Whiteface (S02E05)
další epizody (5)
2016 V zajetí kouzel (TV seriál)
The Strangled Heart (S01E08)
The Mayakovsky Circumstance (S01E07)
Closer: Nové případy (TV seriál)
V práci nevhodné (S05E02)
2015 Minority Report (TV seriál)
Současnost (E05)
Noční směna (TV seriál)
Shock to the Heart (S02E04)
Sirens (TV seriál)
No Love (S02E12)
Screw The One Percent (S02E06)
Superdick (S02E01)
Máma (TV seriál)
Beast Mode and Old People Kissing (S03E18)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Outlaw (S11E04)
2014 Láska ve hvězdách (TV seriál)
Passion Lends Them Power (E13)
Give Me a Torch (E11)
What Storm Is This That Blows So (E10)
další epizody (10)
Rush (TV seriál)
Don't Ask Me Why (E02)
Strážce pořádku (TV seriál)
Restitution (S05E13)
Starvation (S05E12)
The Toll (S05E11)
další epizody (12)
Castle na zabití (TV seriál)
Prkno a pořádek (S06E21)
2013 Poslední základna (TV seriál)
Controlled Flight Into Terrain (E13)
The Pointy End of the Spear (E12)
Damn the Torpedoes (E11)
Strážce pořádku (TV seriál)
Ghosts (S04E13)
Peace of Mind (S04E12)
Get Drew (S04E10)
další epizody (6)
2012 Poslední základna (TV seriál)
Voluntold (E04)
Strážce pořádku (TV seriál)
Slaughterhouse (S03E13)
Coalition (S03E12)
Measures (S03E11)
další epizody (5)
Glee (TV seriál)
Glee, Actually (S04E10)
Dynamic Duets (S04E07)
Britney 2.0 (S04E02)
další epizody (4)
2011 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Nezvěstná, druhá část (S09E09)
2010 Zákon a pořádek: Los Angeles (TV seriál)
2009 Transplantační jednotka (TV seriál)
The Kindness of Strangers (E08)
2008 Luke 11:17 (TV seriál)
Mentalista (TV seriál)
Smetánka (TV seriál)
2007 Greek (TV seriál)

Dokumentární

2018 Medal of Honor (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky