Reklama

Reklama

Aterrados

  • angličtina Terrified
Trailer

Lidé, kteří zmizí bez zanechání stop, brutální nevysvětlitelné vraždy, mrtví, kteří se vracejí z hrobů, hlasy, které vychází z vodovodu, předměty, které se pohybují a nemají žádné vysvětlení, tak tyhle nevysvětlitelné události se odehrávají v Gran Buenos Aires, kde tři sousední domy jsou spojené se samotným peklem. Tři paranormální specialisté Allbreck, Jano a Rosentocka, spolu s detektivem Maza, se pokusí společně odhalit tajemství těchto domů. (ARI50)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (91)

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byl neskutečný fail. Moje pocity během filmu: Začátek: Hm, to vypadá dobře, to budou **** Střed: Ok, pořád se nic neděje a je to o ničem, to budou *** Konec: Bože, na co jsem to koukal, * Doslova a do písmene - film absolutně o ničem, v celých 87 minutách se nic nestane (pokud teda nepočítám pár laciných lekaček , do počtu asi celkem 3, které jsou navíc předvídatelné a nezáživné) a film nudí čím dál víc. Úplně obecný příběh o nějakých domkách, kde se děje něco nadpřirozeného, wow. Hlavní postavy zahrány, jak kdyby do kastingu vybrali náhodné kolemjdoucí. Nula napětí, strachu nebo nějaké empatie k postavám. Scény na sebe nenavazujou a nedávají smysl, finále jak z jiného filmu, no tohle byla neskutečná ptákovina a tenhle film se vůbec nestydím vyhejtit... ()

warrenur 

všechny recenze uživatele

Hm...cakal som viac. Ale zrejme to je preto, ze som pocul spanielcinu a s nou sa mi vybavi par skutocne vydarenych spanielskych hororov. Tento argentinsky je svojim podanim, dost zvlastny a chaoticky natoceny s divnymi dialogmi. Inak celkom originalna uletenost, co ma obcas aj slusnu atmosferu. Ako celok vsak slabsi priemer, ktory ma nechaval chladnym. Neodporucam, ale ak mate chut vidiet nieco "neotrele" smelo do toho. ()

Reklama

stration 

všechny recenze uživatele

První hodinka je naproasto geniální. Brutální scény, tajemná atmosféra a čekání, co se z toho vyklube. Pak asi tvůrci nevěděli, jak pokračovat, protože film se stává poněkud statický, akorát je bubu napřed v jednom domě, pak zase v dalším a tak podobně až do konce, který je takový nemastný, neslaný a stokrát viděný. Některé scény, jako třeba manželka v koupelně, či mrtvý synek u stolu jsou fakt perfektní, chtělo to ale více si pohrát se zbytkem. Celkově vzato ale velice dívatelná jednohubka. ()

Flopik 

všechny recenze uživatele

Argentína boduje naozaj kvalitne. Vyzeralo to dobre už z obrázkov a film nesklamal. Začalo to naozaj z hurta a ten začiatok bol skvelý páčil sa mi asi najviac z filmu. Potom to troška upustila z tempa a prišli rozhovory ktoré neboli až tak zaujímavé a veľa sme sa nedozvedeli. Neskôr sa to však zas rozbehlo a keď sa rozdelili do domov tak to bolo skvelé.Atmosféra výborná lakačky chválim pretože masky boli parádne.Čakal som však viacej infarktových momentov. Herci nehrali zrovna skvelo ale na Argentínu som spokojný a palec hore, viac takýchto filmov. ()

Sludger 

všechny recenze uživatele

Zatiaľ, čo bol When Evil Lurks argentínskou verziou posadnutia démonom, tak Aterrados je argentínska verzia Poltergeist. Ale strašidelnejšia, s totálne hutnou atmosférou, hromadou desivých nápadov a riadnou dávkou temnoty. Desivosť level 666. Po dlhom čase som sa reálne bál pri filme. Normálne som milo potešený. Demián Rugna patrí k mojim veľkým objavom. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (2)

  • Americký remake tohto hororu bol ohlásený len dva mesiace po premiére filmu v USA. Tá bola 21. septembra a remake bol potvrdený na prelome novembra a decembra. [Zdroj: dailydead.com] (Marceloo)
  • Celosvětová premiéra filmu proběhla 27. října 2017 na filmovém festivalu Morbido v Mexiku. (ČSFD)

Související novinky

Guillermo del Toro chce v kinech znovu děsit

Guillermo del Toro chce v kinech znovu děsit

21.12.2018

Oscarový režisér Guillermo del Toro (Tvář vody, Purpurový vrch) se oficiálně upsal produkci anglicky mluveného remaku argentinského hororu Aterrados / Terrified pro studio Fox Searchlight. Původní… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno