Reklama

Reklama

MILF

Trailer

VOD (1)

MILF je debut herečky Axelle Laffont v roli režisérky. Letní lehká a trochu lechtivá komedie o třech kamarádkách od základky, Cecilii (Virginie Ledoyen), Soně (Marie-Josée Croze) a Elise (tu hraje sama režisérka), které si vyjedou na prázdniny k moři na Côte d'Azur, především proto, aby uklidily a nablýskaly vilu, kterou vdova Cecilie zdědila a chce ji prodat. Všem je sice přes čtyřicet, ale vypadají dobře a jak zjistí, zájem o ně mají i mnohem mladší muži. Postupně se uvolňují, přizpůsobují a učí mladíky (trojice Paul, Matthew a Markus, která provozuje školu jachtingu) jak si nehrát na mača nebo pornohvězdu, ale ženě udělat potěšení (Cecilii trvá nejdéle, než se osmělí). Humor je jednodušší, diskuse o velikosti penisu, masturbaci, kouření a podobně jsou běžné, typický je vtípek Elise, když si vezme tričko s nápisem „Jsem panna“ a každému vysvětluje, že to je hodně staré tričko. Možná snaha ukázat genderové role naruby, ženy ovládající muže, možná jen pokus o lehce sexy komedii. (Peabody)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (39)

herr_carter 

všechny recenze uživatele

Svěží a příjemný letní film z francouzského pobřeží, kde tři sympatické MILFky užívají prostředí a koketují s mladými instruktory jachtingu a též povaleči. Film to byl hodně povedený i svou neotřelou formou vtipu a ideálním letním prostředím.................................moje hodnocení = 6,5 z 10. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Užívateľovi Peabody nechali napísať obsah, ale neviem, z akého dôvodu to prešlo, keďže ide skôr o komentár. Všetka snaha sa cení, ale jeho text od časti "Humor je jednodušší..". je jasným súdiacim príspevkom, ktorý patrí do recenzií a nie do popisu obsahu filmu. K filmu: Ide o sexistickú komédiu, kde sa ženy jasne smerujúce k dôchodku stále nevedia zmestiť do kože a tak ukazujú mladíkom kozy a potom aj niečo viac. A asi sú aj nedostatočne ukojené, pretože inú tému ako sex nemajú a záhadne ich mladšie ročníky vyslovene žerú, hoci na pláži je tam 80% atraktívnejších kúskov. Ide čisto o pudovú záležitosť, ktorá môže byť mentálnou výpoveďou režisérky, ktorá si tu strihla aj hlavnú rolu. ()

Reklama

Aljak 

všechny recenze uživatele

3 nadržané MILFky vyrážajú na lov... No a? Žiadne terno, ale námetovo to malo v sebe aspoň nejaký potenciál na zaujímavú dramédiu. Bohužiaľ, prekvapenie sa nekonalo a bolo to presne také ako sa dalo čakať. Ku koncu aspoň trochu emocionálnej drámy, ale inak bieda - lacný humor, slabučké dialógy, a dejová línia absolútne priamočiara. Ale ako oddychovka to celkom ušlo, už som videl aj horšie (ale oveľa viac aj lepšieho filmového materiálu). ()

klukluka 

všechny recenze uživatele

Upřímně- myslel jsem si, že to bude mnohem horší. Obsahovalo to ale všechny atraktivní atributy moderního romantického letního filmu od moře a mělo to i jakousi přidanou hodnotu v podobě realisticky pojatého závěru. Musím taky vyzdvihnout odvahu paní režisérky/ scénáristky, protože pasovat se na plátně v bezmála padesáti letech do role neodolatelné femme fatale, svlíknout se před kamerou do naha a rozdávat si to s o 30 let mladším klukem, na to už jsou potřeba hodně velký koule. Respekt- myslím to upřímně. ()

Bajo. 

všechny recenze uživatele

"Vtipná" romcom, u komediích toho tipu mám problém většinou s předvídatelností děje a celkově slabšího scénáře a nedostatku kreativity, to se tady potvrdilo. Dál je zde problém, že na jednu vtipnou scénu jsou minimálně tři trapné což je taky problém celého žánru romcom (většinou). Plusový bodíky si film získává tím, že mi představil fajn mladé herce a "staré" herečky(ani nezaznělo kolik jim je) a taky se mí líbilo, že konec obešel bez zbytečného klišé. Lepší 2* ()

Galerie (26)

Reklama

Reklama