Reklama

Reklama

Lukas

Trailer 1

Vyhazovač v nočním klubu, který má za sebou padesátku a schytal už hodně ran - doslova i obrazně - se s obtížemi snaží vychovávat svou osmiletou dcerku. (Filmbox)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (123)

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Oceňuju, že se po delší době Van Damme zase pustil do trochu jinýho žánru a jsem vlastně rád, že mi vypálil rybník, protože se jeho herectví fakt nejde smát. On v něm nějakej hereckej um přece jenom dříme, jen ho evidentně v případě béčkovýho akčního žánru nechává za kamerou a na plac předstupuje jako znuděná akční hvězda let minulejch. Nicméně akce bylo tentokrát až příliš málo, samotnej příběh mě zase tolik nevzal a navíc jsem se i při velice soudný stopáži občas nudil. Spíš než tenhle biják bych doporučil jinej Van Dammův výlet do dramatickejch filmovejch vod. Třetí hodně slabá hvězda za funkční tíživou atmosféru a civilnost (reálnost) celýho snímku. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Lukas (Jean-Claude van Damme) pracuje ako vyhadzovať na diskotéke, kde pri vyprevádzaní klienta dôjde ku konfliktu a ten pri páde umrie. Lukasa tak zamestnávateľ prepustí a nájde si náhradnú prácu v striptízovom klube. Krátko potom ho vyhľadá polícia a Lukasa vydiera že ak nebude spolupracovať nehodu na diskotéke prekvalifikujú na zabitie. Kedže Lukas vychováva dcéru sám, nakoľko manželka bola zabitá pri pokuse o krádež auta, nemá inú možnosť ako pustiť sa do hry proti falšovateľom peňazí v striptízovom bare...Aj keď J-CvD na to ešte má, predsa len film nepriniesol nijako výnimočný príbeh a francúzi vedia spraviť podstatne lepšie kriminálky. Respektíve vedeli, pretože v poslednom čase sa im príliš nedarí... ()

Reklama

klukluka 

všechny recenze uživatele

S JCVD se setkávám po delší (asi poměrně dlouhé) době, protože se stihnul proměnit ve starýho vyžilýho dědka a já nad tou proměnou vlastně žasnu ještě teď. To ho před ní neuchránil ani všechen ten sport? Co se pak má stát se mnou? Raději na to nemyslet. Fakt, že ho takhle namaskovali, si nepřipouštím. Kdo by měl zájem na tom, aby táta nějaké osmileté holčičky vypadal jako zombie..? Pocitově procenta dolů. Ale klidně bych za to i naděloval, pokud by ten film byl poctivej jako Jean Claudovy vrásky, jenomže on byl tak jednoduše přímočarej, ta jeho postava tak ochotně spolupracovala s policajtama, že se mi to nechtělo líbit. A možná jsem dnes jen neměl náladu na takovou depku. Když byl JCVD mladík, tak bylo všechno tak jednoduchý a samozřejmý a najednou se mám smířit s tím, že v zájmu uspokojení nejnutnějších potřeb musí jeho postava vzít sebehorší job a nechat se kvůli němu mlátit hlava nehlava, protože jinak ani nezaplatí dceři školu. Mi prostě nesedlo to JCVD poraženectví. Míval jsem ho rád jako vítěze. ()

Rominator 

všechny recenze uživatele

Lukas (Jean-Claude Van Damme) pracuje v nočním podniku jako vyhazovač, ale při jednom zásahu se stane nehoda a je propuštěn. Lukas se stará o dceru a proto přijme práci ve striptýzovém klubu, ale ozve se policie a vše se maličko zkomplikuje... Příběh je vyprávěn v pomalém, realistickém tempu a divák by si mohl skoro myslet, že se pro námět čerplo ze skutečné události. JCVD zkouší nové věci a v tomhle případě to nedopadlo vůbec špatně. ()

Ellmariachi 

všechny recenze uživatele

U mě nadšení nepanuje. Vlastně se k tomu stavím stejně, jak to na mě působí. Chladně, bez emocí a tak trošku s nádechem nudy. Figusek chválí to, že se role pro Jeana hodí. Já oponuji. Jasně, že nepotřebuji vidět jak JCVD dělá otočky, salta a roznožky. Ale dívat se na stále stejný výraz v obličeji přes hodinu se mi taky nechce. A kdyby v rozumné dávce špetka bojového umění ve filmu byla, nezlobil bych se. Mám rád tyhle hrdiny o kterých nám záměrně není nic prozrazeno. Ale v tu chvíli hltám každou informaci, která o životě před životem padne. Zde mě to bylo úplně fuk. Pochválím konec, který byl fakt hodně slušný a jen díky němu tu třetí dám. 55 procent. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (4)

  • V lednu bylo oznámeno, že se natáčení uskuteční v Dinantu v Belgii. Produkce však namítala, že místa neodpovídají očekáváním výroby. Nakonec se natáčelo v Namur, jiném městě ve Valonském regionu. (Nathaniell)
  • Když Lukas (Jean-Claude Van Damme) bojuje o post ochranky ve striptýzovém klubu, několikrát spadne na zem. Kdykoliv však vstane, je čistý. (Nathaniell)

Reklama

Reklama