Reklama

Reklama

Lukas

Trailer 4

Vyhazovač v nočním klubu, který má za sebou padesátku a schytal už hodně ran - doslova i obrazně - se s obtížemi snaží vychovávat svou osmiletou dcerku. (Filmbox)

Videa (3)

Trailer 4

Recenze (123)

mzss1 

všechny recenze uživatele

(74%) Velmi solidní krimi thriller z Francouzské koprodukce. Příběh je naprosto jednoduchý, veškerý scénář a akční kousky – to vše není náročné a příliš nápadité, ale já si to celkově docela dost užil. Taková ta reálnost, ponurost a atmosféra – to vše mi vyhovovalo a bylo to zvládnuté dobře. Navíc JCVD mi zde opravdu pasoval. Ten jeho uschlý a zničený výraz jeho novým filmům moc nepřidá, ale tentokrát mu to moc neuškodilo. Sehrál pár dobrých, i když zcela obyčejných bitek, ale byly reálné, tvrdé a uvěřitelné, zejména finále se vydařilo. Nevím co k tomu dodávat ? Klasický akčňák to není, ale i tak jsem dost spokojen, samozřejmě bych k tomu přidal větší stopáž, dal pár dramatických scén atd, ale furt se jedná o výrazný nadprůměr. ()

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele

Ve finále horší, než jsem čekal a nebýt solidního konce, šel bych asi ještě níž. Příběh není nějak originální, zápletka přímo tuctová a nad některými nelogičnostmi zůstal můj rozum stát. Takže jen za závěrečné rozuzlení, figuru Žána a krapet z nostalgie dávám za tři. A rychle končím, nebo si to zase rozmyslím. ()

Reklama

Marze 

všechny recenze uživatele

Jestli je meditační thriller o stárnoucím hrdinovy šálek vašeho čaje, potom je Lukas (evropský název je The Bouncer) kriminální film pro vás.Van Damme má přes svůj věk noblesnost i když zápletka je večerníčková. Filmu jsem byl ochoten věnovat pozornost, ale už ne ochoten zapojit mozkové buňky. Pokud jste fanoušek, tohle musíte vidět a pravděpodobně to bude pro vás zábava. ()

PROCESOR 

všechny recenze uživatele

Tak pro mě hodně velký milý překvápko a i když v tom bude samozřejmě nostalgie, tak tenhle tip filmu mu prostě sedí. Van Damme ukázal, že ještě nepatří do starýho železa a dokáže překvapit. Zároveň si dokáže udržet jistou úroveň a není to totální průšvih, jako třeba u Seagala, který je prostě v posledních dílech směšný. ()

bourec 

všechny recenze uživatele

VanDamme točil v posledních letech samou škváru,snad jen film mýho oblíbence,dnes pětasedmdesátiletýho Petera Hyamse Enemies Closer stál za pozornost.Jinak hrůza.Leclercq už za sebou má nějaký natočený filmy,takže nováček to neni,ale v mých očích je to klasickej průměrář.Ani Lucasem větší díru do filmovýho světa neudělá.Ale protože tohle je po dlouhý době film s belgičanem trochu na úrovni,tak si spíš zaslouží pochvalu.Je to takový pomalý akční drama , který mě bavilo,archivovat ho nebudu,ale možná se časem k němu ještě vrátím.slušný.60%. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (4)

  • V lednu bylo oznámeno, že se natáčení uskuteční v Dinantu v Belgii. Produkce však namítala, že místa neodpovídají očekáváním výroby. Nakonec se natáčelo v Namur, jiném městě ve Valonském regionu. (Nathaniell)

Reklama

Reklama