Reklama

Reklama

Mandalorian - Season 1 (2019) (série)


Kapitola 2: Dítě (S01E02)

(epizoda)
  • USA Chapter 2: The Child (více)

VOD (1)

Mandalorian našel, co hledal, avšak jeho loď rozebrali pouštní sběrači a on nemůže opustit planetu. (Disney+)

Recenze (81)

jjjerry 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kdyby nešlo o SW universe, tak hodnotím asi podprůměrně. Hlavní hrdina mně k srdci zatím vůbec nepřirostl. Hudba jeelké zklamání, dokonce mě místy irituje. Plusy (spoiler) vibročepel =) konečně, na tohle jsem od KOTOR čekal dlouho. Líbí se mně jak kopírují staré špinavé Hvězdné války, berou inspiraci i z her. "splň misi, dostaneš tamto, vyměníš za tohle, vylepšíš si zbroj". Těším se kam se to bude ubírat. Nevadilo by mě rozvláčnější temto, natáhnout seriál na "klasických 50 minut" by se stejnou zápletkou vůbec neškodilo. ()

cyphercz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Překvapilo mě, že má seriál zatím vzestupnou tendenci co se kvality epizod týče, dvojka je o poznání lepší než slušná jednička, tak snad to bude pokračovat tímto stylem! Celá ta zápletka kolem Jawů musí zákonitě potěšit každého fandu SW univerza a jen si říkám jestli není škoda, že Favreau nerežíroval i sequely... ()

Reklama

Miky22 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sci-fi Clint Eastwood pokračuje ve své misi. Tentokrát se setká s pár známými tvářemi z originální trilogie. Celkově se zde moc nemluví, ale už jsem si zvyknul. Jelikož se děj odehrával na jednom místě, příběh působil konzitentněji oproti prvnímu dílu, kde se lokace střídaly až moc rychle na 30min. Takto nějak si představuju i chystaný seriál s Obi-Wanem. 4*. ()

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

HAHAHAAH!! Pokud se vám nechce čekat na titulky, nemusíte. V této epizodě se moc nemluví, ale co především...má tak primitivní scénář, že se nic nedozvíte, ani kdyby to bylo dabované. Vlastně by stačilo pár komixových bublin, ve kterých by bylo vzdychnutí, pípání, dětský mumling... . Nebýt to tak pěkně udělané a ze světa WS, tak je to čistá dvojhvězda. Když jsem psal, že mám raději příběhy a la seriál Klonové války...prostě dopadlo na mě karma kladivo, možná celá továrna na kladiva...protože to vypadá, že Mandalorian bude v duchu těch nejdětinštějších epizod SW Klonové války. Musel bych být velký nerd, abych obdivně vzdychal nad ...hahaha...temným zpracováním SW, které nás zavede do podsvětí...bla, bla, bla... . Ale přes to všechno, nebo možná právě proto, mě to pobavilo a určitě se budu dívat dál. PS: už chápu tu divnou hudbu...s motivy SW by to bylo směšné všem. Disney jak vyšitý... . ()

Illithune 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Navázání na předchozí díl je rozhodně svižné a příjemné. Stopáž zhruba 28 minut mě mrzí, nicméně tvůrcům se nějakým záhadným způsobem do ní stačí vměstnat vše potřebné. Co si však musím pochválit je soundtrack - ten je naprosto uchvacující, boží a hodící se do situací, které jsme mohli vidět. Konečně se Disney po dlouhé době něco ze SW universa povedlo a já se těším na pokračování. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (4)

  • Oči Jawů na planetě Arvala-7 jsou více červené, zatímco ti na Tatooine je mají do žluta. (NiWi)
  • Kniha „Star Wars Galactic Phrase Book & Travel Guide“ od Bena Burtta (vydána v roce 2001) uvádí překlad jawaského slova „Sooga“ jako „jídlo“, ale v seriálu je to přeloženo jako „vejce“. (G....)
  • Jeden ze záběrů odhaluje jméno planety, které zní Arvala-7. (NiWi)

Reklama

Reklama