Reklama

Reklama

Mandalorian - Season 2 (2020) (série)


Kapitola 10: Pasažérka (S02E02)

(epizoda)
  • USA Chapter 10: The Passenger (více)

VOD (1)

Mandalorian musí podniknout riskantní cestu se zvláštní pasažérkou a drahocenným nákladem. (Disney+)

Recenze (62)

Dolby.130 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Taký mám pocit, že to ide trochu dolu vodou. Ako dobre je to len druhá časť, ale aj tak to nebolo veľmi zaujímavé, v hlavnom príbehu sme sa praktický nikam nepohli lebo sme ostali na inej planéte s ďalšími digitálnymi príšerami, tentokrát to bolo Mando vs pavúky. Ale The Kid mi v tomto diely nenormálne liezol na nervy. Pevne verím, že už sa to bude len a len zlepšovať. Ale pozitívom boli ako vždy efekty a hudba v pozadí kamera a celkovo tento štýl točenia epizód mi vyhovuje. Áno rozpočet očividne majú slušný. ()

Malyszs 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tyyvole druhá série ZATÍM fakt pecka. Narozdíl od vnucených sidequestů z první série, který byly ještě ke všemu cringe a ubohý, tady ty vedlejší dobrodružství dávají smysl, a hlavně jsou zpracovány kvalitně a jsou zajímavý. A i taková ta 'výplň' je tady zajímavá a nenudíme se u ní. Step up od první série skoro ve všech směrech. Jen tak dál. A taky respekt za to, že mcguffin a plyšák merch Baby Yoda je prostě dobrej, není jak ostatní věci ze SW, který tam jsou jen proto, aby se pak prodávaly jejich hračky. Baby Yoda je prostě lepší vole. ALE v příští epizodě chci vidět něco relevantního pro příběh. Chci vidět Mandaloriany, Guse Fringa, Ahsoku Tano a rytíře Jedi. Jinak se z toho stane klasická natahovačka jako 1. série. ()

Reklama

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Mando je na stope za hľadaním ďalších Mandalorianov ale aby dostal požadované informácie musí previezť pasažiera bez hyperpohonu na druhú stranu galaxie. To by nebol on aby sa nezaplietol z miestnou hliadkou novej republiky a aby nerozbil hniezdo mimozemských pavúkov. Prevedenie: Postupne sa Mando dostáva stále do situácií kedy bojuje viac s monštrami ako kántri ľudí. Ale mne osobne to navadí ak to má grafický vizuál z 21. storočia tak som plne za. Hlavná príbehová linka síce stagnuje ale na úkor akcií a CGI efektom. 93% ()

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

„Chodí Pešek okolo, nedívej se na něho. Kdo se na něj koukne, toho Pešek bouchne. Ať je to ten, nebo ten, praští ho Pešek koštětem“. A teď na tenhle thrillerový scénář vyhraďte pár mega a nechte na tom pracovat nejlepší lidi v branži. PS: ze sceenshotů by se dala nadělat spousta suprových kalendářů. ()

Whyyess 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Moc dobře si pamatuju jak si spousta z vás u prvních dílů první serie stěžovala, že některé díly jsou vlastně o ničem a že to nikam neposouvá děj, a po shlédnutí posledního dílu jste všichni souhlasili že ten pomalejší rozjezd dával smysl a že to jako celek perfektně funguje. Takže hlavu vzhůru kucí, jsem si jistý že u druhé série tomu bude stejně ;-) Já osobně se skvěle bavím u každého dílu, ať už se to týká hlavní dějové linky nebo side questu. A tento díl nebyl vyjímkou !! 4,5/5 ()

Galerie (14)

Zajímavosti (6)

  • Hlavní dramatická část příběhu je udělána na základě starého grafického konceptu dvorního grafika Star Wars Ralpha McQuarrie. Jeskyně i tvor v ní byli udělány zcela věrně, akorát dle původního konceptu se s ní měl potkat Luke Skywalker na Dagobahu ve Star Wars: Epizodě IV (1980). (Sidarius)
  • V epizóde môžeme vidieť scénu, kde droid opeká mäso draka z predošlej epizódy na ohni z tryskového motoru. Je to odkaz na jednu atrakciu v Disneylande, v časti Galaxy's Edge, konkrétne na jedáleň Ronto Roaster, kde pripravujú mäso týmto spôsobom. (ČSFD)
  • Peli (Amy Sedaris) a Dr. Mandible hrají v kantýně karetní hru zvanou „Sabacc“, která je ve světě SW velice populární, a ve které např. Han Solo vyhrál svoji loď Millenium Falcon. (NiWi)

Reklama

Reklama