Reklama

Reklama

VOD (1)

Mandalorian navštíví svět plný blahobytu. (Disney+)

Recenze (67)

mm13

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už len 2 epizódy do konca, takže dopozerám. Ale som v šoku, ako to tak rýchlo (v priebehu dvoch epizód!?) dokázalo klesnúť z vkusného vesmírneho dobrodružstva ľahšej formy do natoľko infantilného braku. Ak tvorcom tento trend vydrží, tak finále tejto sezóny hlboko podlezie aj nie práve najšťastnejší vstup do tohto seriálu. Fakt veľká bieda. ()

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

WTF??? Nějak tak si představuji hru pro playery PG13. Mise které se zjevují, jen aby vás posouvaly k dalšímu úkolu. Nemusí dávat smysl, slouží jen jako záminky pro atraktivní challenge. Tato epizoda byla spíš jako večerníček, který se vypráví mandalorianťátkům před spaním. Ale to není nutně kritika, jen jde o další pro mě nepochopitelný odklon kamsi dopryč. Linka s Pershingem zůstala viset někde vzadu a teď tady máme další novinku. Ovšem je potřeba uznat, že tato epa měla luxusní výpravu, takřka filmovou. B. Dallas Howard to dává na pána. Nu a významná část toho počátečního WTF, jde za hereckým obsazením. Spoilerovat, resp. okrádat o překvapení nebudu, však víte, nebo uvidíte. Jako speciálu nenavázanému na seriál, bych klidně šlehl 5*, i když mi nevoní ten nesmysl s droidy. Jako součást seriálu Mandalorian, to ale na víc než tři nevidím. Přesto ten pohádkový úkrok i zpracování oceňuji. PS: Dost mi to připomíná "užitnost" pro děj, jako s02e13 The bad Batch. Epizoda skoro o ničem....jen sonda do SWU. ()

Reklama

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"If we shut them down the droids, our sitizens wouldn't know how to survive." :) K tomuto bodu sa dufam, coskoro, ako ludstvo priblizime. :) Hlupunke ako krcma plna droidov...meh. Tato epizoda opat potvrdila, ze jeden-dva kvalitne diely za seriu je to maximum, co dokaze poskytnut beznemu divakovi. 30% ()

Hellierer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už se budu muset smířit s tím, že Mandalorian přepnul do naprosté infantility, která jde naprost mimo mě. Hlavní zápletka se posouvá jak ve stylu seriálů z přelomu tisíciletí a nějaká zainteresovanost do osudů místních postav už dávno zmizela. A nevykoupí se to ani známými herci. Ani zápletka jak z Já, robot. ()

Remivsremi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bryce Dallas Howard opět dokázala, že si je v režijní sesli více než jistá. Ale na epizodu jsem celkově naštvaný, protože ukázala nástin možný příkladu pro Manda. Detektivní případ v skoro až neonoirovým nádechem, kde by se dala zkoumat zajímavá a potencionálně smrtelně nebezepečnáhrozba náhodných poruch přeprogramovaných droidů. Nebo válečná mise roztříštěného národa, který si musí najít a vybojovat vlastní identitu. Mnoho cest, ale zvolená je ta nejméně poutavá. Opět je tady roztříštěnost, spěch a skoro žádný drive. Velká, promarněná šance. ()

Galerie (1)

Zajímavosti (7)

  • Odměna na Mon Calamari prince byla vypsána už před několika lety. Můžeme to vidět v 1. sérii, kdy Din Djarin (Pedro Pascal) hledá novou zakázku u Greef Karga (Carl Weathers), který je v té době ještě vůdce cechu nájemných lovců odměn. (Veskoslav)
  • Předák v loděnici v podobě bývalého bitevního droida B1 je namluven dvorním dabérem droidů Matthew Woodem. Ten propůjčil svůj hlas i generálu Grievousovi. (Veskoslav)
  • Bezpečnostní hlas, který promlouvá a uděluje instrukce nejprve v lodi Bo-Katan Kryze (Katee Sackhoff) a posléze ve vysokorychlostní „tubě“, patří Catherine Taber, která například dabovala senátorku Amidalu/Padmé v seriálu Klonové války (od r. 2008). (Veskoslav)

Reklama

Reklama