foto

Seth Gabel

  • nar. 3.10.1981 (35 let)
    Hollywood, Florida, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Narodil se 3. října 1981 jako Seth Cosentino v židovské rodině na Floridě. Vystudoval University School of Nova Southeastern v Davie na Floridě. Potom šel studovat na New York University, kde se potkal s herečkou Bryce Dallas Howard. Po pětileté známosti se vzali 17. června 2006 v Greenwich, Connecticut. O rok později se jim narodil syn Theo. V květnu 2011 oznámili, že čekají další přírůstek do rodiny.

První výraznou roli získal jako Adrian Moore v seriálu PLASTICKÁ CHIRURGIE S.R.O. Zahrál si tady sexuálně zmateného syna Famke Janssen. Pod režisérskou taktovkou jeho tchána Rona Howarda se objevil v ŠIFŘE MISTRA LEONARDA.

Zahrál si v několika seriálech, ZÁKON A POŘÁDEK, TARA A JEJÍ SVĚT, SEX VE MĚSTĚ nebo KRIMINÁLKA LAS VEGAS. Větší roli dostal v seriálu DIRTY SEXY MONEY, kde si zahrál Jeremy Darlinga, výstředního syna mocné rodiny Darlingových.

Během sezóny 2010-11 se objevil v seriálu FRINGE, kde hraje agenta Lincolna Lee. Původně byl jen vedlejší postavou, ale od čtvrté série patří mezi hlavní.

Pavel "Pajky3" Lepič

Herecká filmografie

Filmy

2015 Forever
2013 Gothica (TV film)
2012 Recalled
2011 Noc je ještě mladá
2010 Jonah Hex
2006 Beyond (TV film)
Šifra mistra Leonarda
2000 Cucák

TV seriály

2017 Génius (TV seriál)
Kapitola sedmá (S01E07)
Kapitola první (S01E01)
Salem (TV seriál)
Black Sunday (S03E10)
Friday's Knights (S03E08)
The Man Who Was Thursday (S03E07)
2016 American Horror Story (TV seriál)
Be Our Guest (S05E12)
Salem (TV seriál)
Wednesday's Child (S03E06)
The Witch is Back (S03E05)
The Reckoning (S03E03)
další epizody (4)
2015 American Horror Story (TV seriál)
Devil's Night (S05E04)
Salem (TV seriál)
The Witching Hour (S02E13)
Midnight Never Come (S02E12)
2014 Salem (TV seriál)
All Fall Down (S01E13)
Ashes to Ashes (S01E12)
Cat and Mouse (S01E11)
další epizody (13)
2013 Arrow (TV seriál)
Stát vs. Queenová (S02E07)
Nevyřízené účty (S01E19)
Vertigo (S01E12)
2010 Hranice nemožného (TV seriál)
Jantar (S03E05)
Stabilizace (S03E03)
Olívie (S03E01)
další epizody (4)
2009 Tara a její svět (TV seriál)
2007 Dirty Sexy Money (TV seriál)
2005 Closer (TV seriál)
2003 Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
The Lyon's Den (TV seriál)
2001 100 Centre Street (TV seriál)
2000 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
1999 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
1998 Sex ve městě (TV seriál)

Dokumentární

2014 Lion's Mouth Opens, The
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace