Reklama

Reklama

VOD (1)

Mandalorian navštíví svět plný blahobytu. (Disney+)

Recenze (67)

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"If we shut them down the droids, our sitizens wouldn't know how to survive." :) K tomuto bodu sa dufam, coskoro, ako ludstvo priblizime. :) Hlupunke ako krcma plna droidov...meh. Tato epizoda opat potvrdila, ze jeden-dva kvalitne diely za seriu je to maximum, co dokaze poskytnut beznemu divakovi. 30% ()

gruvacek 

všechny recenze uživatele

Blížíme se konci série, jejíž tvůrci nemají ponětí kudy se vydat ani kolik sérií vznikne. Bezcílně se protloukáme vesmírem a je to vidět. Konec druhé série vyústil v rozloučení se yody s Mandem, nicméně v prvním díle třetí serie jsou již zase spolu - ten kdo nekoukal na Bobbu Fetta vůbec netuší co se stalo a totálně to devalvuje druhou serii. Ty dva díly věnované Mandovi ve Fettovi měli rozhodně tuhle sérii startovat. Dostáváme se k hlavnímu problému dnešních Star Wars a to je scénář a psaní celkově. Nestojí za nic. Navrácením malýho Yody si tvůrci jen uškodili, protože v téhle sérii funguje jen jako kňourátko a stroj na roztomilý výrazy. Nemá žádný jiný přínos, prostě jen je. Mando byl resetnut a je přesně takový, jaký byl v první sérii, tedy krom toho že nedělá Mando věci. Tahle série představuje velký kvalitativní skok a moc mě to mrzí. ()

Reklama

tomik99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nevím, co si myslet. Vizuál, masky a efekty - to je vše nádherné a vlastně se divím, že když si dají záležet na vizuálu, tak pak to zcela zabije scénář. Black a Lizzy se rozhodně do SW nehodí, nijak naší galaxii neobohacují a spíše ji zesměšňují. Celá zápletka s droidy mohla být celkem fajn nostalgií, ale ne rozhodně dva díly před koncem. Samotný závěr je opět tak trochu deus ex machina a vycucaný z prstu. Nejsem vyloženě zklamán, ale ten scénář by potřeboval sakra učesat. Mandalorian se opravdu stal vedlejší postavou ve svém vlastním seriálu. Nepamatuji si ani jednu jeho silnou scénu v této sérii. ()

kyjo 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

S výjimkou vizuálu byl tenhle díl dost odfláknutej. Špatný herecký výkony. Někteří herci jakoby se vůbec nesnažili hrát, spíš jen nezaujatě pročítali scénář. Zápletka celkově nedává moc smysl. Souboj na konci dost cringe. A může mi někdo vysvětlit, proč planetu s údajnou "přímou demokracií", což tam zopakovali asi desetkrát, řídí šlechta? ()

mm13

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už len 2 epizódy do konca, takže dopozerám. Ale som v šoku, ako to tak rýchlo (v priebehu dvoch epizód!?) dokázalo klesnúť z vkusného vesmírneho dobrodružstva ľahšej formy do natoľko infantilného braku. Ak tvorcom tento trend vydrží, tak finále tejto sezóny hlboko podlezie aj nie práve najšťastnejší vstup do tohto seriálu. Fakt veľká bieda. ()

Galerie (1)

Zajímavosti (7)

  • Mon Cala je domovský svět dvou rozdílných ras. Mon Calamari a Quarren. Obě rasy během klonových válek přivedly svět na pokraj občanské války, kdy jedna strana byla vztažena pod falešnou záminkou na straně Separatistů a Mon Calamari zůstali loajální republice. Po pádu republiky v roce 18 BBY provedlo Impérium masivní invazi. Jedním z důvodů byla přítomnost jediského padawana Ferrena Barra. Jedním z jeho mistrovských triků bylo to, že pomocí ovládání mysli obrátil klonové vojáky proti inkvizitorům pomocí rozkazu 66. Po úspěšné invazi a zatčení krále Lee-Chara planeta zažila masivní exodus pomocí triku, kdy lodě byly maskovány jako budovy. Mon Calamari se stali stěžejní silou Aliance, protože postavili většinu vlajkových a těžkých křižníků Aliance. (Veskoslav)
  • Tvůrci z Lucasfilmu si zde trochu vystřelili z fanoušků Star Wars, kteří pod drobnohledem sledují každičký detail v obraze. Proto, když se objeví digitální obraz šéfa bezpečnosti Helgaita (Christopher Lloyd) na obrazovce v laboratoři, můžeme si zde v abecedě aurebesh přečíst text, který v překladu do češtiny znamená: „Toto neznamená nic. Fanoušci si to však mohou vykládat po svém.“
    (Veskoslav)
  • Předák v loděnici v podobě bývalého bitevního droida B1 je namluven dvorním dabérem droidů Matthewem Woodem. Ten propůjčil svůj hlas i generálu Grievousovi. (Veskoslav)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno