Reklama

Reklama

Rust Creek

  • USA Rust Creek
Trailer 1

Obsahy(1)

Obyčejná žena v sobě musí najít neuvěřitelnou odvahu, aby ustála děsivou výpravu v tomto trýznivém thrilleru o přežití. Sawyer (Hermione Corfieldová) je ctižádostivá a velice úspěšná studentka posledního ročníku vysoké školy, před níž se rozprostírá zdánlivě zářná budoucnost. Cestou na pracovní pohovor však špatně odbočí a uvízne hluboko v zamrzlých lesích v Kentucky. Mladá žena, která má rozhodně proč žít, se náhle ocitne tváří v tvář vlastní smrtelnosti, zatímco je sužována drsnými živly a pronásledována skupinou nemilosrdných zločinců. Protože už nemá kam utéct, je nucena vytvořit rozpačité spojenectví s Lowellem (Jay Paulson), tajemným samotářem s temnými úmysly. I když si není jistá, zda mu může věřit, Sawyer bude muset zariskovat, pokud chce z Rust Creek vyváznout živá. (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (33)

TheDude 

všechny recenze uživatele

Snímek se tváří první desítky minut jako klasický oběť - lovec/lovci thriller, aby se vyloupnul v edukaci o přípravě prvotřídního perníku a taky trochu plytkého chemického mudrování u potůčku. Na oběti, krásné dívce z města zatoulané do hororového feelu temného hluboké lesa, člověku pramálo záleží a ani se o ni nebojí. Protože lovcům padouchům se za nehet nevešel ani kousek vidláckého charisma nebo schopnosti. Ke dnešnímu dni má film pro mě nepochopitelně 86% tomatometer a já dlouho neviděl shnilejší čerstvé rajčátko. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Ženská jede do Washingtonu na pohovor k nové práci a po cestě se ztratí kdesi v prdeli světa. Co čert nechtěl pomůžou jí dva chlápci, kteří jsou dealeři drog a chtějí si s ní vrznout což ona odmítá tak, že se pobijou a ona uteče do lesa kde jí pomáhá výrobce drog. Standartní survival, kterému bych dal za normálních okolností 3 hvězdy, ale ta pasáž kdy ženská místo, aby utekla pomáhá výrobci drog vařit matroš je tak tupá a nereálná , že za ni hvězda dole. ()

Reklama

tron 

všechny recenze uživatele

Panebože, to zas bol film! Postavy sa správali tak hlúpo, že som sa ustavične chytal za hlavu. Neveľmi šťastne vybalansovaná hrdinka, ktorej by ste snáď aj držali palce, ale nedá sa. Kebyže je to aspoň lesný survival! Ale ono to miestami pripomína skôr (veľmi zlý, lacný a príšerne obsadený) krimitriler o dedinskom drogovom gangu a policajnej korupcii. Alebo lovestory s varičom drog? Vyberte si. Bez nápadu, šťavy, fádne, nudné, stereotypné. Zaujali ma maximálne tak rôzne, ako to nazvať, chemické postupy.  Ledva-ledva až 2*, ale v živote som videl aj stokrát horšie filmy, tak si to tie dve snáď zaslúži. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Zpočátku to vypadalo jako obyčejná lesní naháněčka s burany, ale pak to chytlo druhou linku a to se mi docela líbilo. Jenže i když byla stavba příběhu celkem solidní, což se dá říct i o sychravém vizuálu, ten zbytek stál za prd. Především to bylo neúměrně dlouhé s řadou hluchých míst a nevyšlo to ani herecky. Hermione Corfield byla v pohodě, ale ten zbytek, což platí zejména pro dvojici vidláku a šerifa, stál za starou bačkoru a celou dobu jsem měl pocit, že od takových idiotů hlavní hrdince nemůže nic hrozit. Škoda. 35% ()

majo0007 odpad!

všechny recenze uživatele

Ozaj amatérske divadlo za pár šupov točené tuto pri Váhu. Najväčší kredit mali asi za demolition oldie Jeepu do jarku. Hneď ma chytali "tušáky odpadu" pri Sawyerovej (to je hlavná, nie moc pohľadná ženská) sebevrave... Milá Jen, toto si dojebala! A bacha! - na kyselinu len s mliekom, odporúča chemický odborník neľútostne 0/100. Rust in Peace! ()

Galerie (26)

Zajímavosti (3)

  • Sawyer (Hermione Corfield) má poranenú nohu, ale v čase 1:35:14 sa pozabudne a beží normálne a v čase 1:35:40 už kulhá, kríva... (GabrielGabko)
  • Film byl natočen v okolí Louisville a Danville v americkém státě Kentucky. (Homerking)

Reklama

Reklama