foto

John Marshall Jones

  • nar. 17.8.1962 (57 let)
    Detroit, Michigan, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 La Llorona: Prokletá žena
2018 Rust Creek
2017 The Last Revolutionary
2016 Defrost
Mission NinetyTwo: Dragonfly
2006 50 tablet
2002 Jako Mike
2001 Bailey's Mistake (TV film)
1998 Noah (TV film)
1997 Con Air
Jak ta je úžasná
1996 Seržant Bilko
The Sand Angels
1995 Nebezpečná známost (TV film)
1994 Floundering
Out of Darkness (TV film)
1992 Bílí muži neumějí skákat
1991 Deception: A Mother's Secret (TV film)
Doktor
Hlavní podezřelá (TV film)
1990 Cvoci
Takový je byznys
1989 Oběti války
Vítej domů
1988 Tapeheads
1987 Dobré ráno, Vietname
1985 Screen Test

TV seriály

2020 Paradise Lost (TV seriál)
Episode 10 (E10)
Episode 9 (E09)
Episode 8 (E08)
další epizody (10)
2019 Grand Hotel (TV seriál)
A Perfect Storm (E13)
Dear Santiago (E12)
Groom Service (E09)
další epizody (8)
The Morning Show (TV seriál)
V temné noci duše je vždy 3:30 ráno (S01E01)
Do temnoty (TV seriál)
Krutá zábava (S01E07)
Sedmilhářky (TV seriál)
Špatná matka (S02E06)
Ona to ví (S02E04)
Grace a Frankie (TV seriál)
Přechod (S05E04)
2018 Záchranáři L. A. (TV seriál)
Nejhorší den (S01E04)
Shooter (TV seriál)
The Red Badge (S03E08)
Red Meat (S03E02)
Backroads (S03E01)
Bosch (TV seriál)
Kniha zemřelých (S04E10)
Víno mládí (S04E06)
Vyrovnávání (S04E05)
další epizody (5)
2017 S.W.A.T. (TV seriál)
Rodina (S01E03)
Shooter (TV seriál)
Someplace Like Bolivia (S02E07)
Across the Rio Grande (S02E06)
The Dark End of the Street (S02E04)
další epizody (4)
Zornův syn (TV seriál)
Jak být sám sebou (E11)
The Fosters (TV seriál)
Until Tomorrow (S04E20)
Dream a Little Dream (S04E12)
Insult To Injury (S04E11)
2016 Rectify (TV seriál)
All I'm Sayin' (S04E08)
Happy Unburdening (S04E07)
Pineapples in Paris (S04E05)
další epizody (5)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Pod dozorem kamery (S11E18)
2015 In the Cut (TV seriál)
Mann and Wife (TV seriál)
Policie Battle Creek (TV seriál)
Doktorka z Dixie (TV seriál)
Bluebell (S04E10)
Konec světa (S04E09)
Stánek s buritos (S04E05)
Shameless (TV seriál)
I'm the Liver (S05E02)
Liga snů (TV seriál)
The Block (S07E10)
Mentalista (TV seriál)
Bílé orchideje (S07E13)
Hnědý chlupatý koberec (S07E12)
Myšlenky zločince (TV seriál)
The Job (S11E01)
2014 Doktorka z Dixie (TV seriál)
Jobovka (S04E01)
Lepší člověk (S03E19)
Tvou lásku si nesu s sebou (S03E16)
další epizody (4)
2013 The Crazy Ones (TV seriál)
Bad Dad (E03)
Doktorka z Dixie (TV seriál)
Závod (S03E07)
Boj o sympatie (S03E05)
Kdo říká, že nemůžeš jet domů (S03E01)
další epizody (10)
2012 Jane by Design (TV seriál)
The Backup Dress (E16)
The Surprise (E13)
Doktorka z Dixie (TV seriál)
Se mnou asi ne, chlapče (S02E07)
Posedlá (S02E02)
Hartovo srdce (S01E17)
Prolhané krásky (TV seriál)
Hra na pravdu (S02E19)
Glee (TV seriál)
Učitel španělštiny (S03E12)
2011 Poslední chlap (TV seriál)
2010 Eagleheart (TV seriál)
2009 Rota (TV seriál)
2007 Dexter (TV seriál)
Průhledný (S02E04)
Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Blázen do Ameriky (S03E12)
2004 Hlava rodiny (TV seriál)
Rodney (TV seriál)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Svědectví mrtvého muže (S01E19)
2003 Joan z Arkádie (TV seriál)
Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
2002 John Doe (TV seriál)
Still Standing (TV seriál)
2001 Dead Last (TV seriál)
Strážkyně zákona (TV seriál)
2000 Malcolm v nesnázích (TV seriál)
Soul Food (TV seriál)
1999 Providence (TV seriál)
The Parkers (TV seriál)
1998 Možná už zítra (TV seriál)
1997 Smart Guy (TV seriál)
1996 Detektiv Nash Bridges (TV seriál)
1995 Pohotovost (TV seriál)
Pátý únor v pětadevadesátém (S01E15)
Štěstí ve hře (S01E13)
1994 Me and the Boys (TV seriál)
1993 Diagnóza vražda (TV seriál)
Joe's Life (TV seriál)
1992 Martin (TV seriál)
Melrose Place (TV seriál)
1991 Kutil Tim (TV seriál)
1990 Married People (TV seriál)
True Colors (TV seriál)
1989 Coach (TV seriál)
Roseanne (TV seriál)
Five of a Kind (S02E06)
1988 China Beach (TV seriál)
1987 A Different World (TV seriál)
Frank's Place (TV seriál)
1986 Amen (TV seriál)
Kriminální příběhy (TV seriál)
Matlock (TV seriál)
1982 Rodinná pouta (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky