Reklama

Reklama

Ronnie Coleman: The King

Trailer

VOD (1)

Videa (1)

Trailer

Recenze (15)

Shakers 

všechny recenze uživatele

Vlad Yudin tieto dokumenty s prostredia najväčších miesičov vie. Ronnie a jeho legendárne "Yeah Buddy" a   "Light Weight Baby" sú dnes už známe rovnako ako Ronnieho 8 titulov Mr. Olympia. O Colemanovi som vedel dosť, ale už dlhšiu dobu sa oňho nezaujímam a tak mi prišiel ten dokument vhod. Sú tu zmapované jeho začiatky, úspechy aj neúspechy a aj to množstvo operácii, ktoré podstúpil. Ronnie je frajer, ktorý stále cvičí, aj keď sa na ňom podpísali takže váhy a podpísali sa na ňom fakt tvrdo. Aj keď vyzerá fakt masívne a radšej mám éru Arnolda, Ronnie je sympaťák a tento dokument stojí za zhliadnutie. 80% - 4* ()

Castrator 

všechny recenze uživatele

Ako drvič železa jsem se nemohl na film o Ronniem nepodívat a zároveň monstrum nepolitovat. Ale aspoň to přežil (zatím), na rozdíl od Nassera a několika dalších z jeho éry. Za těch osm Sandowů to totální zkurvení zdraví a života a všechny ty komentáře na internetech ve stylu "true legend; ur my hero bro; goat" od stejně postižených blbů a v budoucnu stejně odepsaných kriplů ale stálo! Iron a ironii stranou - dokument je fajn. ()

Reklama

herr_carter 

všechny recenze uživatele

Bezpochyby jedna z největších sportovních postav všech dob, to je neoddiskutovatelné. I tak si ale říkám, jak si tak vysoce inteligentní člověk, dokázal vědomě tak zhuntovat záda. Nedělám si větší iluze o IQ zbylých 98 % profi kulturistů, ale Ronnie Coleman je myšlením jinde. Na druhou stránku asi dokážu pochopit tu touhu odlišovat se od ostatních a dělat pro to všechno - i nemožné. A jak už to člověk jednou dělá, není asi cesty zpět a zvyšování pomyslné laťky lidských možností je lákavé, nikdo ale nezná svůj strop a to se Ronniemu stalo osudným. I tak (a jak vlastně říká v dokumentu většina jeho sportovních protivníků ale zároveň kamarádů) je s podivem, jak dobrý charakter Ronnie Coleman je, s jakou vervou dokáže být i přes všechna zranění a omezení pořád stoprocentně najetý, motivovaný, odhodlaný a fungovat pro rodinu...hezky sestříhaný a natočený dokument....................moje hodnocení = 8 z 10. ()

Evander 

všechny recenze uživatele

The King je podle mě nejvýznamnějším z Ronnieho dokumentů. Zde již má Ronnie kariéru za sebou, a tak je dokument spíše hodnotící a v plné nahotě zobrazuje odvrácenou stranu kulturistiky a extrémně tvrdého tréninku nezbytného k cestě na vrchol. Zároveň tento dokument dává významnějším způsobem nahlédnout do Ronnieho osobního života a odhaluje i další stránky Ronnieho obdivuhodné osobnosti. Zpovědi dalších přímých účastníků Mr. Olympia i dalších soutěží jsou nadmíru povedené, takže ve výsledku nemám dokumentu co vytknout a považuji ho za možná úplně nejlepší dokument z oblasti kulturistiky, byť jistě není nejpozitivnější, ale v tom je podle mě jeho hlavní kouzlo. ()

sheen 

všechny recenze uživatele

Ronnie je legenda, byl nehorázné monstrum. Když jsem ještě cvičil, sledoval jsem ty jeho tréninky a kroutil hlavou. Nakonec si všechno to železo v kombinaci s anaboliky vzalo daň. Mě osobně se tato doba těch obrovských monster nelíbila, já jsem fanda doby Arnieho, Franka Zana, Franca Columba, Lou Ferrigna a dalších borců éry Pumping Ironu :) 70 a 80 léta. Každopádně dokument je to super a každý fanda rambodílny ho musí vidět, stojí za to. Pumping Iron stále nepřekonán :) "Light weight baby" ()

Reklama

Reklama