Reklama

Reklama

VOD (1)

Will (Theo James) se Sam (Kat Graham) mají před sebou zářivou budoucnost. Will musí na služební cestu, a když Sam telefonuje, "něco" se během hovoru stane. Západní část amerického pobřeží zmlkla. Telefony, internet, satelity, zpravodajství, Bílý dům i prezident mlčí. Kompletní dopravní infrastruktura kolabuje. Nikdo nechce dát informace, co se vlastně stalo a co se aktuálně děje. Armáda se snaží situaci dostat pod kontrolu, ale všude panuje zmatek. Jenže Will a otec Sam Tom (Forest Whitaker) nechtějí čekat a vyrážejí do neznáma. Mají vůbec šanci Sam najít, když všude vládne bezpráví a chaos? (Rodriguez)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (128)

johnsnow 

všechny recenze uživatele

SPOILER ALERT: Akože film ma prekvapil v tom, že hoci sa tam častejšie kecá než sa niečo deje tak ma udržal pri obrazovke bez toho aby som kukal an hodinky. Duo Whitaker a James sú dobrý, tiež akčné scény majú čo do seba hoci je ich málo. Rovnako chválim aj tú neistotu, že čo sa doprdele vlastne stalo. Prúser je ale v tom, že film nemá v podstate koniec a preto môžem dať iba silné 3* ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

Nasekaný trailer pripomína menší blockbuster o konci sveta, ale opak je pravdou. Film je dosť komorný, spadá presne do kategórie road movie, pretože takmer celý film cestujeme zničenou krajinou a stretávame ľudí, ktorí nie sú vždy príjemne naladení. F. Whitakerovi rola otca výborne sadla, ostatní slušný priemer. Film má dobrú atmosféru a minimum informácií o katastrofe mi vôbec nevadil a myslím, že to bolo celkom fajn nechať diváka v rovnakej neistote akou si prechádzajú aj hrdinovia filmu. Slušná postapokalyptická jednohubka. 80%. ()

Reklama

kukkik 

všechny recenze uživatele

Příšerná nuda k uzoufání. Nesympatické postavy a do očí bijící hloupost jejich rozhodnutí, která jsou vysvětlitelná snad jedině neschopností tvůrců, vymyslet lepší katalyzátor pro uondaný příběh. Nevadí mi otevřené konce, pokud tvůrce dá divákovi indicie k domýšlení nebo podměty k zamyšlení; tohle ovšem není ani jeden případ a chybějící pointa je čistým nedostatkem tvůrčích sil, kdy celý příběh měl očividně k něčemu gradovat ale nakonec se ztratil v drobných dialozích a vedlejších linkách a tvůrci si nejspíš řekli, že to diváka uspokojí. Mě to tedy nestačilo ani zdaleka. Velké zklamání a škoda ztraceného času s tímhle filmem (a že ho bylo s touhle zabijáckou stopáží). Nejlépe bych to celé shrnul slovy klasika: "Tady kolega vám tedy dosti obsáhlou formou sdělil, že jsme tam jeli auty a že jsme cestou tankovali benzín.." 1/5 ()

Acrobat odpad!

všechny recenze uživatele

Ako býva zvykom vo vedľajších sálach dávajú These final hours a The Road. Niektorí chceli ísť na Maxa a Knihu Eli, ale bolo vypredané aj štylisticky onaké. „Ako to končí“ ? Odpoveď je jednoduchá. „Na pi**!!“ Takto jednoliato a trefne sa dá zosumarizovať (ne)príbeh tohto filmu, ktorý od začiatku smeruje nikam. Odnikiaľ nikam v strastiplnej ceste plnej abnormálne zlých rozhodnutí a prudko zbytočných dialógov. Film nejde na Vás, ale pomimo. Míňaš sa. Hrubo, bez logiky, trápne. (videné 09.02.2020, BDrip) ()

Kytarka 

všechny recenze uživatele

Velmi slušná povídačka o tom, kterak týpci v autě ujeli apokalypse. Film jsem si pustila hlavně kvůli svému oblíbenci, kterým není nikdo jiný než Theo James, a nakonec se z toho vyklubala solidní psychárnička. Děj sice neobsahuje bůhvíjaké zápletky a suma sumárum se toho během dvou hodin moc nestane, ale ta tíživá atmosféra, seškrtávající veškeré blaho žití jen na pouhý pud sebezáchovy, ta teda fakt stojí za to. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (3)

  • Někteří vojáci, kteří hlídají uzavírku dálnice, patří ke Kanadským ozbrojeným složkám. (NiWi)
  • Většina filmu se natáčela v okolí Winnipegu v kanadském státu Manitoba. (zbyshek)

Reklama

Reklama