foto

Haig Sutherland

  • nar. 10.4.1983 (34 let)
    Vancouver, British Columbia, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Garage Sale Mystery: Guilty Until Proven Innocent (TV film)
Obr Dobr
Secrets in the Attic (TV film)
2013 Suddenly
2011 Sněhový armagedon (TV film)
Unesený detektiv (TV film)
2008 7 Things to Do Before I'm 30 (TV film)
2006 Slimák
2005 Hříbě (TV film)
2004 Jízda na střele
2002 Halloween: Zmrtvýchvstání
Hranice odvahy
2001 Valentine
2000 Zab tu mrchu!
1999 Drsňák Dudley
Keys to Kingdoms

TV seriály

2017 Damnation (TV seriál)
The Emperor of Ice Cream (E04)
Lucifer (TV seriál)
Mr. and Mrs. Mazikeen Smith (S03E03)
Travelers (TV seriál)
Protocol 4 (S02E02)
Ave Machina (S02E01)
2016 The Flash (TV seriál)
Back to Normal (S02E19)
Motiv (TV seriál)
Co nám tají minulost (S04E09)
2015 Ties That Bind (TV seriál)
2013 Lidé zítřka (TV seriál)
Motiv (TV seriál)
Padlý anděl (S01E10)
Lovci duchů (TV seriál)
LARP and the Real Girl (S08E11)
2011 Hranice nemožného (TV seriál)
Nesmrtelnost (S03E13)
2010 Hvězdná brána: Hluboký vesmír (TV seriál)
Následky (S02E02)
Intervence (S02E01)
Vpád, část druhá (S01E20)
další epizody (9)
2009 Hvězdná brána: Hluboký vesmír (TV seriál)
Země (S01E07)
Voda (S01E06)
Světlo (S01E05)
další epizody (7)
SGU Stargate Universe Kino (TV seriál)
2006 Agentura Jasno (TV seriál)
Alice, I Think (TV seriál)
2005 Robson Arms (TV seriál)
2003 Mrtví jako já (TV seriál)
Nedokončená práce (S01E10)
2002 Breaking News (TV seriál)
Jeremiah (TV seriál)
John Doe (TV seriál)
Věřte nevěřte (TV seriál)
The Mystery of Douglas Hibbard/Wheelchair Man/The Vigil/The Mandarin's Bowl/Ghost Writer (S04E11)
2001 Smallville (TV seriál)
Strange Frequency (TV seriál)
2000 Hollywood Off-Ramp (TV seriál)
Na pomezí záhad (TV seriál)
1999 Hope Island (TV seriál)
1998 Bůžek lásky (TV seriál)
Jednotka zpětného nasazení (TV seriál)
Mercy Point (TV seriál)
1995 Krajní meze (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace