foto

Haig Sutherland

  • nar. 10.4.1983 (37 let)
    Vancouver, British Columbia, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 How It Ends
2016 Obr Dobr
Secrets in the Attic (TV film)
Zaprášená tajemství: Stará vražda (TV film)
2013 Nečekaná hrozba
2011 Sněhový armagedon (TV film)
Unesený detektiv (TV film)
2008 7 Things to Do Before I'm 30 (TV film)
2006 Slimák
2005 Hříbě (TV film)
2004 Jízda na střele
2002 Halloween: Zmrtvýchvstání
Hranice odvahy
2001 Valentine
2000 Zab tu mrchu!
1999 Drsňák Dudley
Keys to Kingdoms

TV seriály

2018 Cestovatelé časem (TV seriál)
Perrow (S03E04)
Colony (TV seriál)
The Emerald City (S03E06)
V zajetí kouzel (TV seriál)
Heroes and Morons (S03E02)
2017 Zatracení (TV seriál)
The Emperor of Ice Cream (E04)
Cestovatelé časem (TV seriál)
PROTOKOL 4 (S02E02)
Ave Machina (S02E01)
Lucifer (TV seriál)
Mr. and Mrs. Mazikeen Smith (S03E03)
2016 Flash (TV seriál)
Back to Normal (S02E19)
Motiv (TV seriál)
Co nám tají minulost (S04E09)
2015 Ties That Bind (TV seriál)
2014 Lidé zítřka (TV seriál)
Son of Man (E22)
2013 Motiv (TV seriál)
Padlý anděl (S01E10)
Agentura Jasno (TV seriál)
Dead Air (S07E12)
Lovci duchů (TV seriál)
LARP and the Real Girl (S08E11)
2011 Hranice nemožného (TV seriál)
Nesmrtelnost (S03E13)
2010 Hvězdná brána: Hluboký vesmír (TV seriál)
Následky (S02E02)
Intervence (S02E01)
Vpád, část druhá (S01E20)
další epizody (9)
2009 Hvězdná brána: Hluboký vesmír (TV seriál)
Země (S01E07)
Voda (S01E06)
Světlo (S01E05)
další epizody (7)
SGU Stargate Universe Kino (TV seriál)
2006 Alice, I Think (TV seriál)
2005 Robson Arms (TV seriál)
2003 Mrtví jako já (TV seriál)
Nedokončená práce (S01E10)
Smallville (TV seriál)
Adrenalin (S02E14)
2002 Breaking News (TV seriál)
Jeremiah (TV seriál)
Thieves' Honor (S01E11)
Letters from the Other Side: Part 2 (S01E02)
Letters from the Other Side: Part 1 (S01E01)
John Doe (TV seriál)
Věřte nevěřte (TV seriál)
Záhada Douglasa Hibbarda / Vozíčkář / Vigílie / Mandarínova mísa / Námezdní spisovatel (S04E11)
2001 Strange Frequency (TV seriál)
Krajní meze (TV seriál)
Paralelní svět (S07E10)
2000 Hollywood Off-Ramp (TV seriál)
Na pomezí záhad (TV seriál)
Krajní meze (TV seriál)
Gettysburg (S06E17)
1999 Hope Island (TV seriál)
1998 Bůžek lásky (TV seriál)
Jednotka zpětného nasazení (TV seriál)
Mercy Point (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky