Reklama

Reklama

VOD (1)

Will (Theo James) se Sam (Kat Graham) mají před sebou zářivou budoucnost. Will musí na služební cestu, a když Sam telefonuje, "něco" se během hovoru stane. Západní část amerického pobřeží zmlkla. Telefony, internet, satelity, zpravodajství, Bílý dům i prezident mlčí. Kompletní dopravní infrastruktura kolabuje. Nikdo nechce dát informace, co se vlastně stalo a co se aktuálně děje. Armáda se snaží situaci dostat pod kontrolu, ale všude panuje zmatek. Jenže Will a otec Sam Tom (Forest Whitaker) nechtějí čekat a vyrážejí do neznáma. Mají vůbec šanci Sam najít, když všude vládne bezpráví a chaos? (Rodriguez)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (128)

Nach 

všechny recenze uživatele

Průměrný post apo počin s nadprůměrným Forestem Whitakerem o katastrofě, která není nijak specifikována, pohledem hlavních hrdinů, kteří se setkávají s jejími následky a samozřejmě postupně do chaosu upadající společností. Průměrná, ale nikoli špatná road movie, která potěší milovníky tohoto žánru ale nic nového jim nedá. V podstatě nízká očekávání naplní, vysoká zase zklame. Já měl ty nízké a tomu odpovídá i mé hodnocení. 65% ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Rutinní postapo, ve kterém otec a jeho budoucí zeť hledají dceru/přítelkyni. Kromě různých existencí, které na své cestě potkají, řeší i ne zrovna ideální vzájemný vztah. Nic překvapivého, ale atmosféricky celkem solidní a to i přes to, že žlutý filtr místy leze na nervy. Sem tam se objeví nějaký náznak akce a i když se film i díky mírně přetažené stopáži nemůže chlubit nějakým závratným tempem, ubíhá to všechno docela svižně. Herecky v pohodě, ačkoliv Whitakerova postava je občas na pěst. Nemám větší problém. 60% ()

Reklama

curfew77 

všechny recenze uživatele

Slušná atmosféra, průměrní herci a scénář, který se snaží pohodlnost autorů vydávat za svou vlastní ctnost. Linku z bodu A do bodu B by ale měl dovést každý příběh, ať jde o postapo, animák nebo porno, a autoři HOW IT ENDS se o to vlastně ani nepokusili - dost paradoxně, na to, že jde přitom o prakticky road movie. 40 %. A až se jednou bude civilizace opravdu hroutit, určitě nestihne osm miliard lidí jen tak samo od sebe vyklidit plac za pět dní, aby to bylo dostatečně komorní. ()

srolyma 

všechny recenze uživatele

Celkem slušná i když poněkud úsporná post-apo od Netflixu, na které mi vadila především jedna věc. Na západním pobřeží USA se cosi stane, přeruší se spojení se zbytkem země a vypadne proud. OK. Druhý den je celá země v chaosu, ozbrojené skupiny zabíjejí kvůli palivu a potravinám, všude požáry, rozbitá opuštěná auta. Ne po roce, ale druhý den! I po čerstvých zkušenostech s chřipkovou hysterií to je sakra brzy. Ale jinak v pohodě. Že není vysvětleno, co se vlastně stalo, budiž, otevřený konec, dejme tomu, ale má tu slušnou atmosféru a po většinu doby to nenudí. ()

whack 

všechny recenze uživatele

Mám v hlave tri vysvetlenia: supervulkán, inside job, alebo motív "Gaia vracia úder". Nič z toho by ale nevysvetľovalo, napríklad, tú polárnu žiaru nad Seattlom. Nevadí. Hoci pohľad na zničené veľkomesto bol fenomenálny, hľadanie príčin asi nie je pointou tohto filmu. Tou je možno predstava, že láska je tou najsilnejšou motiváciou, ktorá prekoná všetky psychologické a morálne prekážky. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (3)

  • Někteří vojáci, kteří hlídají uzavírku dálnice, patří ke Kanadským ozbrojeným složkám. (NiWi)
  • Většina filmu se natáčela v okolí Winnipegu v kanadském státu Manitoba. (zbyshek)

Reklama

Reklama