Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(4) / Epizody(25)

Detektivové Minogue a O'Learyová odvezou na stanici mladou ženu, aniž by věděli, že je posedlá démonem. S pomocí komisaře Ruawaie Maaky se jim podaří démona vymítit a zrodí se zvláštní jednotka – Wellington Paranormal. (HBO Max)

Recenze uživatele M.i.k.e k tomuto seriálu (4)

Série 1 (2018) (S01) 

rukopis pánů Clementa a Waititiho je tady dost znát a Wellington paranormal se hodně podobá What we do in the shadows. Na krásu se tady nehraje a některé efekty vypadají jak z amatérského filmu a sází se hlavně na humor. Ten je podobně jednoduchý a místy přepálený jako u temnot ovšem také je funkční a mě osobně se trefil do noty. Postupně se seriál trefuje do upírů, vlkodlaků. zombie, mimozemšťanů, duchů atd atd a upřímně doufám, že i další série se ponesou v podobném parodickém duchu...70% ()

Série 2 (2019) (S02) 

druhá série je sice slabší, ale pořád mě tenhle styl nablblého humoru na hraně parodie baví. Waititho Co děláme v temnotách je možná trošku dál, ale ne zas o tolik a ani tady dobré nápady nechybí. Minoque a O´Leary jsou dobrá dvojka a ve svojí polotuposti si v ničem nezadají s partičkou upírů kolem Laszla a dalších...70% ()

Série 3 (2021) (S03) 

Wellington Paranormal si pořád jede to svoje a i když tu jsou slabší epizody, tak mě pořád tahle trojice svérázných policajtů baví. Minogue je možná chvílemi až moc velký debil, ale ono ho prostě nejde nemít rád...70% ()

Série 4 (2022) (S04) 

sice už to trošku slábne a není to tak vtipné a některé věci se lehce opakují, ale i tak je tu pár dobrých nápadů a hlavně se alespoň na jednu epizodu vrátí vynikající Satan...70% ()

Reklama

Reklama