Reklama

Reklama

VOD (1)

Hvězdě erotického kanálu s rostoucí základnou fanoušků ukradne účet dvojnice. Rozhodne se tajemnou pachatelku odhalit a získat svou identitu zpět. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (115)

claudel 

všechny recenze uživatele

V dnešní době určitě aktuální téma a za současné pandemie tuze aktuální. Většinu činností lidé vykonávají doma, včetně těch lechtivějších a podobným službám, jež jsou ve filmu zobrazeny, pravděpodobně vítr fouká do plachet. Nepoznal jsem Madeline Brewer, protože vypadá úplně jinak než v Orange is the new black, její výkon se mi líbil. Scénař ušel, napětí mohlo být přece jen trochu více. Celkově slušný průměr. ()

Hennesy 

všechny recenze uživatele

Nebyť toho zvláštneho neuspokojivého finále mohol to byť výrazný thriller. Našliapnuté to mali veľmi slušne, takže škoda, že to v závere tak uhrali do stratena. Ale to je presne problém týchto filmov, ktoré majú silu pokiaľ nevieme o čo ide, ale akonáhle treba vyložiť karty na stôl nie každý je taky frajer, že to dotiahne do konca. Tie Netflixovské filmy sú na tom podobne. Veľa sľubných nápadov, ale drvivá väčšina nejakým spôsobom nedotiahnutých. ()

Reklama

VanTom 

všechny recenze uživatele

Originální, formálně pěkně zvládnutý, lehce "hororový" thriller trefně předvádí posedlost žebříčky popularity i v tak minoritním zákoutí internetu, jako jsou (erotické) live chaty a performance (je to logické – nejoblíbenější štětka nejvíc vydělá). Naprosto jsem netušil, jakým směrem se podivná krádež identity vyvine. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Nikdy by mě nenapadlo, že ta jednooká z Příběhu služebnice může být takhle sexy. Ale stalo se a to i proto, že Madeline Brewer se tady vůbec nestydí. Co se zápletky týče, tak ukradená identita není ničím novým, ale prostředí erotických portálů má v tomto případě premiéru, díky čemuž to celé působí neokoukaně. Filmaři se lehce dotknou i rodinné linky a ukážou řevnivost či kolegialitu mezi děvčaty, což puncu originality přidává. Líbivý je i řekněme děvkovský vizuál. Jediné, čeho jsem se trochu obával, bylo vyústění. Zápletka se totiž postupem času nabízela několik konců, ale žádný z nich nebyl podle mého gusta. Ale anii tady mě nakonec film nezklamal. Netflix opět boduje. 80% ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Jedná se o moc milé překvapení, které je sice spíše Thrillerem než Hororem, zde to vůbec nevadí. Příběh se zaměřuje na krásnou Lolu, která si vydělává prostředníctvím erotických webcam show a snaží se postoupit výše v Rankingu, bohužel jí někdo ukradne identitu a připraví ji téměř o vše a to si Lola nenechá líbit. Je to hodně originální, hezky barevné, poměrné chytré, zábavné, slušně zahrané, znepokojivé i mysteriózní zároveň a především je film vzrušující a sexy, což si užijí pánové, poněvadž zadečků a koz je zde dostatek. Finále je moc pěkně vygradováno a jediné, co zamrzelo, že nedostanem na jisté otázky odpověďi. Netflix ke konci roku šlape na plyn neskutečně a od Ledna se výrazně zlepšil. Chválím.75% ()

Galerie (8)

Zajímavosti (4)

  • Celosvětová premiéra proběhla 18. července 2018 na filmovém festivalu Fantasia v Kanadě. (ČSFD)
  • Vo filme nájdeme viac odkazov na knihu "Alica v krajine zázrakov". Hlavná postava sa volá Alice (Madeline Brewer) a pri vytváraní účtov používa ako prezývky mená ďalších postáv z tejto knihy: Mr. Teapot a Mad Hatter. (Astonko)

Reklama

Reklama