Reklama

Reklama

Bájní tvorové: Dračí hrobka

  • Velká Británie Legendary: Tomb of the Dragon (více)
Trailer 1

Travis spolu se svým týmem cestuje do Číny, aby tu našel něco, co nemělo nikdy existovat... Známý biolog Travis Preston se dozví, že v Číně žije ohromný ještěr, který zabíjí místní obyvatele a dělníky z nedaleké stavby. Jeho úkolem bude obrovské zvíře najít a poté odchytit. Firma, která u jezera staví, si však najme profesionálního lovce a zabijáka Harkera. V jeho týmu působí i čínská bioložka Zengová, která přeběhne do Travisova týmu. Vědcům se brzy podaří dokázat, že v jezeře je víc ještěrů. Najdou i skalní sluji, kde žijí. Uvnitř objeví mládě, které uspí. V tu chvíli tam přichází Harker a chce malého ještěra zabít. Strhne se mezi nimi rvačka. Do jeskyně se nepozorovaně připlíží starý ještěr a bojující lidi napadne. Harker je zabit a Travisovi a jeho lidem se podaří na poslední chvíli uniknout... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (67)

Lefty86 

všechny recenze uživatele

To je ale hloupoučký film, jediná jeho výhoda byla že jsem tu hloupost čekal. Ten drak nebo co to bylo byl neskutečně trapnej a efekty jakýma byl rozpohybovanej byli na úrovni asi jako Sindibáda z někdy cca 70. let. Navíc když už v roli protivníků byli Adkins a Lundgren mohli se aspoň jednou poprat. Koukal jsem na to jen kvůli Adkinsovi a doufám že v podobný hovadině už ho neuvidím. 15% ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Žádné velké umění, známí herci spoléhají na svůj šarm. Lundgren jako love monster se evidentně při natáčení bavil za další honorář, zatímco Scott Adkins s natáčením souhlasil, protože doufal, že si tím rozšíří svůj herecký rozsah nebo tak něco. Je to v prvé řadě nudné a nějak to nedává smysl. Krajina je tedy krásná. Shlédl jsem na TV Prima COOL, ale dívám se nejraději na Prima ZOOM dokumenty. ()

Reklama

Terva 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem blbost na bázi Asylum, ale byl jsem celkem překvapen. Ano, triková stránka je strašná, ale myšlenka a obsah je celkem slušný. CITÁT - Biologové nám tvrdí, že všechny druhy už byly objeveny........... Dolfík je klasický, jako skoro v každém posledním filmu, ale nedostává zde tolik prostoru a tak je čas na jiné herce. A těm to celkem jde. DIALOG - Chytil jste ho? Nechytil. Ale chytím............. Není to žádný supr film, to ne, ale jako celek to funguje a já se přes to přenesl a dokoukal- CITÁT - Jste předvídatelný........... ()

Adrian 

všechny recenze uživatele

Angazovat do dobrodruzneho filmu kombinujucim koncept Jurskeho parku a Indiana Jonesa ludi ako Scott Adkins a Dolph Lundgren je napad urcite nezvycajny. Ale je to zaroven aj napad stasny a prinosny? Absolutne nie. Obaja totiz v tomto zanri posobia viac cudzo, ako samotna prerastena jasterka z davnych dob v sucasnosti. Adkins ztazka zvlada co i len trocha zlozitejsie emocie, Lundgrena si uzijete aspon vdaka jeho mimoznosti, ktory si celu tuto zvrhlost aspon zvrhle uziva. A hoci maju medzi sebou jeden vzajomny suboj, Adkins v nom a v celom filme nepredvedie absolutne nic zo svojho umenia. Najvacsia tragedia prichadza ale s uvedomenim, ze producenti tento film uviedli ako "prvy z planovanych celkovo 6 filmov na temu krypto-zoologie". ()

Qeo 

všechny recenze uživatele

Nechal jsme se přesvědčit vysokým počtem stáhnutí. Ale tak už po 10 minutách jsem toho začal litovat. Neměl jsem bůh ví jaký očekávání, ale tak aspoň efekty mohli být na lepší úrovni. Respektive efekty nebyli úplně špatný, ale s okolím absolutně nekomunikovali a herci jakoby ani nevěděli kam se mají dívat, kam uskočit, odkud přijde rána a tak podobně. Sečteno a podtrženo: snad jen s lahví vína. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama