Reklama

Reklama

Bájní tvorové: Dračí hrobka

  • Velká Británie Legendary: Tomb of the Dragon (více)
Trailer 1

Travis spolu se svým týmem cestuje do Číny, aby tu našel něco, co nemělo nikdy existovat... Známý biolog Travis Preston se dozví, že v Číně žije ohromný ještěr, který zabíjí místní obyvatele a dělníky z nedaleké stavby. Jeho úkolem bude obrovské zvíře najít a poté odchytit. Firma, která u jezera staví, si však najme profesionálního lovce a zabijáka Harkera. V jeho týmu působí i čínská bioložka Zengová, která přeběhne do Travisova týmu. Vědcům se brzy podaří dokázat, že v jezeře je víc ještěrů. Najdou i skalní sluji, kde žijí. Uvnitř objeví mládě, které uspí. V tu chvíli tam přichází Harker a chce malého ještěra zabít. Strhne se mezi nimi rvačka. Do jeskyně se nepozorovaně připlíží starý ještěr a bojující lidi napadne. Harker je zabit a Travisovi a jeho lidem se podaří na poslední chvíli uniknout... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (67)

Lefty86 

všechny recenze uživatele

To je ale hloupoučký film, jediná jeho výhoda byla že jsem tu hloupost čekal. Ten drak nebo co to bylo byl neskutečně trapnej a efekty jakýma byl rozpohybovanej byli na úrovni asi jako Sindibáda z někdy cca 70. let. Navíc když už v roli protivníků byli Adkins a Lundgren mohli se aspoň jednou poprat. Koukal jsem na to jen kvůli Adkinsovi a doufám že v podobný hovadině už ho neuvidím. 15% ()

drankeryth 

všechny recenze uživatele

Dolph Lundgren starne a tie jeho silacke hlasky vo filme su skor na zasmiatie. Robil sa, ze nikto na neho nema a ostatny su voci nemu smetie, takych ludi nemusim. A tie jeho pohyby, akoby bol v puberte:) Vratim sa radsej k filmu, co je aj troska sklamanie pre mna. Ako celok mi to vsetko prislo, ako dobrodruzny film a nejake monster horor prvky sa vyskytli az v poslednej polhodinke, kde uz aj nieco bolo naznacene, ze tam bola aka taka akcia. Samotne stvarnenie jasteroviteho tvora vyzeralo na pohlad roztomile, skor vhodne do detskeho filmu. Ved ta tvar uz prezradzala, ze je vhodny na objatie, aj ked zdanie klame. Velka skoda bola, ked pocas filmu ani poriadne neukazovali do objektivu tvorecka, len take rychle preblesknutie, co ma dost hnevalo. Moja najoblubenejsia scena prisla na zaciatku filmu, ked ukazali toho obrovskeho medveda, aj ked dost vyzeral pocitacovy, ale ksicht bol pekny a odstrasujuci viacej, ako ten velky jaster. Dalo sa to pozriet a nemozem povedat, ze je to zly film, skor take spestrenie jedneho vecera. ()

Reklama

corpsy 

všechny recenze uživatele

Som sklamaný. Sám zo seba. Pretože koncept snímku ma trochu zmiatol. Čakal som predsa len viac dobrodružnejšiu výpravu s finálnym rozuzlením až na konci. A pritom, je to všetko hneď jasné. Technická stránka nieje na zahodenie, predsa len sa to premietalo v ( aj v Čínskych ) kinách ( a to dokonca v 3D ). Možno tu mal niekto ochotu potešiť smútiacich fanúšikov dobrodružných filmov a fandov nesmrteľného Dr. Jonesa a nechať nás vypraviť sa opäť do neznáma. Paradoxne to bolo ale do známa, ktoré každí z nás zasvätených, poznáme v omnoho lepšom podaní. ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

|70%| Nevím proč, ale já jsem nečekaně spokojen. Samozřejmě si nepřeji, aby moji oblíbenci a béčkaři Dolph Lundgren a Scott Adkins se pokaždé upisovali do tohoto dobrodružného žánru, ale když je to jednou za čas, tak proč ne ? Je sice pravda, že tu nemáme žádný souboj, krom konečné menší pranice mezi Adkinsnem a Lundgrenem, která nestála za nic, ale neva. Beru tento film jako výjimku a odpouštím jim to. Prostě od začátku mě to chytlo. Taková odreagovací a klidná záležitost, která mě bavila od začátku do konce - k tomu dva oblíbenci. Adkins měl dobrou postavu, zahrál to tak jak umí vždy. Lundgren mě zde bavil snad nejvíc. Sice svou roli nedotáhl tak jak bych si představoval, ale ty jeho úšklebky, jeho povaha ve filmu – to se mu jako vždy povedlo. Nějaká akce ? O tom film přece není. Nebylo to do žánru vůbec ani přehnané, že by tady bylo velké množství příšer atd. Natočeno to bylo jednoduše a na poměry béček celkem slušně. Samozřejmě by to mohlo být ve všech ohledech lepší. Už jen tím, že mohla být nějaká akce a souboje, ale holt to bylo jinak. Takže jednou za čas když se něco podobného natočí, tak proč ne. Nuda zde rozhodně nehrozila. Hudba se celkem povedla. Co k tomu víc dodávat ? Na hraně mezi třetí a čtvrtou hvězdou. Přiklonil jsem se k té čtvrté. Ještě si to někdy shlédnu. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

I když jsem si myslel, že nejsem Adkinsův fanda, tak musím říct, že už mi ten jeho obličej natolik uvízl v hlavě, že se na ty jeho filmy i docela těším. Navíc film, kde hraje i Dolph Lundgren, to je něco, co bych si nechtěl nechat ujít. K tomu všemu tady jde o zvířata, která by neměla žít, a ke všemu jsou animována strašnými digitálními triky. Je to špatné, je to klišé na klišé, ale stejně je to taková strašná zábava, že to prostě dáte. Anebo se na to ani nebudete dívat. Docela jsem se bavil, takže proč ne. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama