Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Po vašem poprvé už nebude život jako dřív. Hlavní hrdinka Tessa je vzorem hodné holky. Příkladná pilná studentka, vzorná dcera, pozorná a věrná kamarádka, skvělá studentka prvního semestru s velkými ambicemi a plány do budoucna. Její učebnicový životní plán ovšem nepočítal s tím, že se objeví tajemný kluk Harding Scott. Nijak zvlášť oblíbený, drzý a nafoukaný samotář s pronikavým pohledem a s pověstí „od něj se drž radši dál“. Je nebezpečný... a nebezpečně přitažlivý. Zakázané ovoce přitahuje i hodné holky a Tessa se přes veškerá varování vrhá do vztahu, který se všeho nejvíc připomíná horskou dráhu. Je stejně děsivý jako vzrušující, přináší pláč i nepopsatelné štěstí, něhu i krutost a nikdy nejede v klidu po rovině. Má takhle vypadat láska? Síla jejich vztahu a vášně mění všechno, co doteď znala a co od svého života čekala. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (159)

TheEvilTwin odpad!

všechny recenze uživatele

To si snad dělají srandu. Pokud tohle nebyl nějaký prank, tak se všichni asi posrali. Absolutní odpad filmové tvorby s herci, kteří mají autismus, a scénáristou, který se na papír vysral a pak podle toho natočil film. Škoda slov, tohle v kinech bylo jen na nalákání cílové skupiny publika, a to vlhkých 13tek, co si o tom budou další den povídat v družině a žasnout nad zdejším hlavním hercem, který se chová, jak kdyby ho v dětství přivazovali k topení a znásilňovali. Odpad, odpad a ještě jednou odpad, a to jsem k filmům většinou ještě mírný, ale tohle je prostě děs. Nulová nápaditost, všechny klišé teen dramat, šablonovitý příběh a místy až trapný pokus o vážnost filmu. ()

jafuska 

všechny recenze uživatele

Viděla jsem tento film, a jelikož nejsem náctiletá, přesto se mi to velmi líbilo, a ano, je to hlavně pro ženy, mladé holky, kluci s citlivou duší, by se v tomto také mohli najít, knižní předlohu neznám, nechápu tak nízké hodnocení, i když je jasné, že velké megahity, tomuto nemůžou konkurovat, ale to nevadí. Na druhou stranu je to krásná vysněná pohádka, ale v realitě se takovéto příběhy mohou stát také, nejen ve filmmu, ale větší šance je právě u náctiletých, než my, kteří jsme již dospělý. ()

Reklama

Jirka_Šč 

všechny recenze uživatele

Nerozumím, co se nelíbí. Postavy nejsou hloupé, reagují uvěřitelně a rozumně. Není zde afektovanost, naopak se mi celý příběh líbí tím, jak je přirozený. Je to jednoduché, což ale není zákonitě negativní. Příjemné, pomalé, jemně citlivé. Erotiku nečekejte. Podle mě film sráží trailer, který evokuje současné tuctové romance víc, než by bylo zdrávo a fakt, že se podobných filmů tvoří víc, takže kdo ve svém výběru filmů nediverzifikuje, může být přesycen (dobře mu tak). Příběh a realizace za tři hvězdičky, na čtvrtou hodnocení vytahuje sympatická Josephine Langford, která v podstatě celou dobu nesleze z plátna. ()

Denila 

všechny recenze uživatele

Vesměs mám ráda tyhle teen filmy, ale tento snímek mě neskutečně naštval. Příběh nulový, všichni herci dokonalí až to bolelo.. jediné co chválím je, že pocitově dokázali vystihnout emoce středoškoláků... ovšem na to, že jsou na výšce už je to trošku mimo. Pořád zvažuju zda zůstanu u dvou z milosti nebo na to prdím a dám jednu hvězdu. ()

haWranka 

všechny recenze uživatele

V patnácti bych z toho asi byla paf, ale momentálně jsem to spíš protrpěla. Problémy jsou banální, herci hrát neumí (myslela jsem si, že uťápnutý a ublížený výraz měla Bella ze Stmívání, ale Tessa je úplně jiný level!) a scénář místy fyzicky bolí. Vím, že nejsem cílovka, ale teenage filmy byly rozhodně natočené i lepší. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (15)

Reklama

Reklama