Reklama

Reklama

Bakaláři - Série 4 (1975) (série)


Kotník (S04E19)

(epizoda)

Obsahy(1)

Hezká holka to má těžké… Mladou dívku (D. Kolářová), která má před svatbou, začne sledovat v obchodním domě neznámý muž (M. Kopecký). Nešťastný pád a vyvrtnutý kotník způsobí, že dívka přijme jeho nabídku odvozu domů. Jaké je ale její překvapení, když v nestřežené chvíli za volant usedne manželka neznámého pána (J. Hlaváčová)… (Česká televize)

(více)

Recenze (8)

rakovnik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Z dnešního pohledu nejdříve stalking, poté dokonce únos. Nevím, zda to bylo v pořádku dříve, nebo je svět v pořádku dnes. Každopádně do návratu manžela domů jsem jen kroutil hlavou. Poté konečně Miloš Kopecký a Jana Hlaváčová ukázali, jací jsou herci. I tak by byl příběh tak za **, nicméně pointa jinak matný dojem přece jen vylepšila. ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Stalking v tehdejší podobě. Ačkoli nechápu, že dívka za mužem nezašla a nezeptala se ho, co vlastně chce. To jeho sledování už ani nebylo nápadné. Následné události jsou jak z pitomého filmu a skoro se nechce věřit, že je to pravda. Tak jako tak to nejzábavnější na celých dvaadvaceti minutách byl Miloš Kopecký, když ho žena zkoušela. Možná bych i věřil, že s Kopeckého genialitou mohla být část improvizací. ()

Reklama

Reklama